Blog » Prediction og preference: Emmy Awards 2014

Prediction og preference: Emmy Awards 2014
Keywords: Emmy Awards 2014, tv-serier
Af JG7, Tor. 21. aug. 2014, 00:42
+1
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (4) Til kommentarer

Tv-seriernes store dag nærmer sig. Den 25. august sendes Emmy Awards, og her bliver der uddelt statuetter for bedste komedie- og dramaserie samt diverse præstationer af forskellige roller. Jeg selv er ret glad for tv-serier, og glæder mig som en vanvittig til Emmy Awards.

 

Heldigvis er der også odds på award-showet, hvorfor jeg har kigget lidt nærmere på dem. Jeg er ingenlunde ekspert udi Award-shows, men giver alligevel mine bud på forskellige odds, som jeg finder interessante. Umiddelbart er det kun Unibet, der er på banen, så oddsene tages derfra. Byd endelig ind, hvis I er enige eller uenige. Jeg kører en prediction/preference-stil med de forskellige kategorier, og nævner lidt interessante odds hist og her.

 

OUTSTANDING DRAMA SERIES

De nominerede: Breaking Bad, True Detective, Game of Thrones, House of Cards, Mad Men, Downtown Abbey

 

Prediction: Breaking Bad

Preference: Breaking Bad

 

De sidste otte afsnit af Breaking Bad står for mig som noget af det mest imponerende, jeg har set. Afsnittene var intense og kraftfulde. Første afsnit af True Detective var også ret imponerende, og særligt da sæsonen kørte, var der ekstrem hype om den. Når alt er sagt og gjort, så bør Breaking Bad dog løbe med sejren for sidste gang i denne kategori, og Unibets odds 1,40 indeholder i min optik værdi. Game of Thrones, House of Cards og Mad Men understreger en ekstrem dybde i denne kategori, men Breaking Bad er bare en klasse over.

 

OUTSTANDING LEAD ACTOR IN A DRAMA SERIES

De nominerede: Matthew McConaughey (True Detective), Bryan Cranston (Breaking Bad), Kevin Spacey (House of Cards), Jon Hamm (Mad Men), Jeff Daniels (The Newsroom), Woody Harrelson (True Detective).

 

Prediction: Matthew McConaughey, True Detective

Preference: Bryan Cranston, Breaking Bad

 

Jeg er stor fan af Matthew McConaughey i de senere år (lige siden Mud har han været flyvende), og hans præstation i True Detective var intet mindre end fantastisk. Han leverede en forrygende præstation i fremstillingen af den sære Detective Rust Cohle, og han rider på en bølge af succes, hvilket Oscar-statuetten også vidner om. McConaughey har også netop vundet Critics’ Choiche Television Award i samme kategori (siden 2011 har ingen dog vundet begge awards det samme år).  Når det så er sagt, så synes jeg Bryan Cranston-oddset frister (odds 4 hos Unibet). Hans præstation i de sidste otte afsnit af Breaking Bad var intet mindre end imponerende, og det er sidste chance for at hylde ham for den præstation, eftersom serien er slut. McConaughey vender dog heller ikke tilbage til anden sæson af True Detective.

 

OUTSTANDING LEAD ACTRESS IN A DRAMA SERIES

De nominerede: Robin Wright (House of Cards), Julianna Margulies (The Good Wife), Claire Danes (Homeland), Lizzy Caplan (Masters of Sex), Kerry Washington (Scandal), Michelle Dockery (Downtown Abbey).

 

Prediction: Julianna Margulies, The Good Wife

Preference: Julianna Margulies, The Good Wife

 

Bookmakerne har Robin Wright som favorit, men jeg synes faktisk den bør tilfalde Julianna Margulies, og min fornemmelse siger også, at hun løber med den. The Good Wife har haft en god sæson, og hun har atter leveret forrygende i den seneste sæson. Claire Danes har vundet to år i træk for Homeland, men serien holder i min optik ikke længere samme niveau, og jeg har svært ved at se hende lave hattrick. Jeg kan meget godt lide 2,40 på Julianna Margulies – jeg synes, hun er en suveræn skuespillerinde, og der er meget kærlighed til hende, så selvom Robin Wright har leveret flot i anmelderroste House of Cards, så tror jeg det bliver The Good Wife-stjernen, der løber med awarden.

 

OUTSTANDING SUPPORTTING ACTOR IN A DRAMA SERIES

De nominerede: Aaron Paul (Breaking Bad), Peter Dinkage (Game of Thrones), Josh Charles (The Good Wife), Jon Voight (Ray Donovan), Mandy Patinkin (Homeland), Jim Carter (Downtown Abbey).

 

Prediction: Aaron Paul, Breaking Bad

Preference: Aaron Paul, Breaking Bad

 

Planen var, at Aaron Paul skulle dø relativt tidligt i Breaking Bag. Det skete ikke – han var med hele vejen igennem, og Aaron Paul leverede virkelig store præstationer undervejs. Det er sidste chance for at hylde ham som Jesse Pinkman, og jeg forventer, at han henter statuetten hjem. Det troede jeg dog også, at han gjorde sidste år, hvor Bobby Cannavale i stedet hev den hjem. Oddset er 1,50 på ham, men det er et stærkt felt, hvor Peter Dinkage også kunne hive den hjem efter en forrygende sæson i Game of Thrones.

 

OUTSTANDING SUPPORTING ACTRESS IN A DRAMA SERIES

De nominerede: Anna Gunn (Breaking Bad), Christine Baranski (The Good Wife), Joanne Froggatt (Downtown Abbey), Christina Hendricks (Mad Men), Maggie Smith (Downtown Abbey), Lena Headey (Game of Thrones)

 

Prediction: Anna Gunn, Breaking Bad

Preference: Anna Gunn, Breaking Bad

 

Det udvikler sig hurtigt til en Breaking Bad-fest. Det tror jeg i al fald, for Anna Gunn må da være den helt store favorit til at denne award. Hendes rolle i Ozymandias var central, og hendes præstation ypperlig. Odds 1,40 tager jeg gerne her – jeg er ikke sådan vildt imponeret over resten af feltet. Kun Christina Baranski kan – som jeg ser det – lave en overraskelse her. Men det vil jeg virkelig også tage som en overraskelse. Jeg tror, Gunn tager sin anden Emmy her.

 

OUTSTANDING COMEDY SERIES

De nominerede: Orange is the New Black, Modern Family, Veep, Louie, The Big Bang Theory, Silicon Valley.

 

Prediction: Orange is the New Black

Preference: The Big Bang Theory

 

Okay, den her kræver en del forklaring. Jeg tror, Orange is the New Black løber med sejren (2,75 hos Unibet er godt), og jeg tror ikke The Big Bang Theory har den store chance. Modern Family har vundet fire år i streg, men det virker lidt til at gassen er ved at gå ud af ballonen, når man ser på deres totale antal nomineringer. Veep er meget rost og sjovt, og de har faktisk lige leveret endnu en god sæson. Voterne elsker den, og skulle jeg gå efter et interessant odds, så er det nok den jeg ville tage (4,50). Den seneste sæson af Louie høster stor ros, og mange elsker den og anser den som en potentiel vinder. Den er dog ret ”dark” i det, og jeg tror ikke helt på den. Jeg elsker Orange is the New Black, men for mig er det bare ikke komedie-delen, der gør den god, så selvom jeg tror den vinder, så håber jeg på The Big Bang Theory, som for mig leverer den bedste komedieserie afsnit efter afsnit – men jeg foretrækker også den type komedieserie fremfor mange af de øvrige, der måske har lidt mere på hjerte eller sammenhæng.

 

OUTSTANDING LEAD ACTOR IN A COMEDY SERIES

De nominerede: Jim Parsons (Big Bang Theory), Louis C.K. (Louie), Ricky Gervais (Derek), William H. Macy (Shameless), Matt LeBlanc (Episodes), Don Cheadle (House of Lies).

 

Prediction: Jim Parsons, Big Bang Theory

Preference: Jim Parsons, Big Bang Theory

 

Jim Parsons er imponerende i rollen som den socialt dysfunktionelle Sheldon Cooper. Så genial, at han har fået en ny kontrakt, der i korte træk hiver 1 million dollars hjem til ham per afsnit. Han har vundet tre gange tidligere, og jeg tror også, det bliver til en fjerde triumf. Odds 2 er fornuftigt. Hans største (og nok eneste store) konkurrent er Louis C.K. (odds 2,50). Han gør ufatteligt meget i Louie, og mange eksperter og entusiaster mener, at han bør vinde – jeg er ikke helt solgt på serien som sådan, men hans talent er ikke til at tage fejl af. Han kunne godt ”snyde” Parsons. Jeg er ikke så vild med Gervais i Derek, og William H. Macys Shameless var sidste år registreret som en dramaserie, hvilket jeg synes taler sit tydelige sprog om hans chance.

 

OUTSTANDING LEAD ACTRESS IN A COMEDY SERIES

De nominerede: Julia Louis-Dreyfus (Veep), Taylor Schilling (Orange is the New Black), Amy Poehler (Parks and Recreation), Edie Falco (Nurse Jackie), Melissa McCarthy (Mike & Molly), Lena Dunham (Girls)

 

Prediction: Julia Louis-Dreyfus, Veep

Preference: Amy Poehler, Parks and Recreation

 

Der er meget lidt i mig, der tvivler på at Julia Louis-Dreyfus igen vinder denne pris for tredje år i træk. Og der er meget lidt i mig, der vil protestere voldsomt. Men jeg er vild med Amy Poehler i Parks and Recreation, og at hun endnu ikke har vundet efter fem nomineringer er lidt overraskende for mig. Hun er formidabel. Men det bliver nok heller ikke i år, selvom odds 10 lokker lidt, for jeg er bestemt ikke den eneste, der synes hun fortjener en award. Omvendt kan man så sige, at voterne tydeligvis ikke mener, hun har gjort nok.

 

OUTSTANDING SUPPORTING ACTOR IN A COMEDY SERIES

De nominerede: Andre Braugher (Brooklyn Nine-Nine), Tony Hale (Veep), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Fred Armissen (Portlandia), Ty Burrell (Modern Family), Adam Driver (Girls).

 

Prediction: Andre Braugher

Preference:  -

 

Jeg har ikke den store preference her. Andre Braugher er favoritten, mens Tony Hale (sidste års vinder) kunne gøre det igen. Modern Family-hypen er faldet lidt, men både Jesse Tyler Ferguson og Ty Burrell leverer flot her. Oddsmæssigt ville jeg nok gå på Braugher.

 

OUTSTANDING SUPPORTING ACTRESS IN A COMEDY SERIES

De nominerede: Allison Janney (Mom), Kate Mulgrew (Orange is the New Black), Julie Bowen (Modern Family), Anna Chlumsky (Veep), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Mayim Bialik (The Big Bang Theory).

 

Prediction: Allison Janney, Mom

Preference: Kate Mulgrew, Orange is the New Black

 

Allison Janney er storfavorit, og jeg havde måske også valgt hende som min præference, hvis jeg rent faktisk havde set serien Mom. Det har jeg dog ikke, hvorfor jeg vælger Kate Mulgrew, der spiller ”Red” i Orange is the New Black. Her gør hun det forrygende, men det virker ikke til at det nok til at vinde denne kategori, så ingen af oddsene synes attraktive her. Bowen har vundet to gange tidligere, men røg allerede af tronen sidste år.

 

OVERBLIK OVER ODDS:

Outstanding Drama Series: Breaking Bad til odds 1,40 hos Unibet - VUNDET 

Outstanding Lead Actor in Drama Series: Bryan Cranston til odds 4,00 hos Unibet - VUNDET

Outstanding Lead Actress in Drama Series: Julianna Margulies til odds 2,40 hos Unibet - VUNDET

Outstanding Supporting Actor in a Drama Series: -

Outstanding Supporting Actress in a Drama Series: Anna Gunn til odds 1,40 hos Unibet - VUNDET

Outstanding Comedy Series: Veep til odds 4,50 hos Unibet - TABT

Outstanding Lead Actor in a Comedy Series: Jim Parsons tiil odds 2,00 hos Unibet - VUNDET

Outstanding Lead Actress in a Comedy Series: Amy Poehler til odds 10 hos Unibet - TABT

Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series: -  

Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series: -

 

Seneste blogs fra JG7
21/08-2014 00:42 Prediction og preference: Emmy Awards 2014
24/03-2012 00:48 Klassikerduellen
07/02-2012 15:05 Alberto Contador-sagen
28/09-2011 13:16 Cykelstatus over 2011
08/08-2011 00:49 Punkterede baghjul hos bookmakerne!
14/12-2010 19:44 Magtspillet
10/12-2010 00:09 Hurra for Team Chicken!
28/11-2010 19:32 Giro d'Italia er bedre end Tour de France!
21/10-2010 19:13 Den gule trøje - en kedelig farve anno 2011?

Brugerprofil

JG7 JG7 er offline

Fra Aarhus C
Bruger siden 3. juli 2008


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 95%
Balance 0.00 0.00 0.00 -1.00
Hitrate 0/0 0/0 0/0 7/22
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

 

Basketball

USA - NBA
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
 

Beachvolley

Grand Slam Moskva
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

Cykling

Giro d'Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tour de France
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Vuelta a Espana
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/3
Total
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
2/6
 

Fodbold

La Primera
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
La Primera Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
241%
0.00
0.00
0.00
5.65
0/0
0/0
0/0
3/4
Total
0%
0%
0%
143%
0.00
0.00
0.00
3.45
0/0
0/0
0/0
4/8
 

Futsal

1. divisão 2012-13 - playoff
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Division de Honor 2012-13 - slutspil
0%
0%
0%
85%
0.00
0.00
0.00
-0.45
0/0
0/0
0/0
1/3
VM 2012, Thailand
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt