Blog » Nogle OL-odds

Nogle OL-odds
Keywords: OL, 2012, London, Danmark
Af mbkle, Tir. 24. apr. 2012, 11:10
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (48) Til kommentarer

Denne blog giver en oversigt over nogle af de bettingmuligheder, der findes her 94 dage før OL i London begynder. Der vil være fokus på de danske deltagere, men også på de andre store sportsgrene uden dansk deltagelse. Bemærk, at dette ikke er en ekspertblog, men derimod bare en almindelig betters forsøg på at give et overblik og der mangler sandsynligvis informationer, som I skal være mere end velkomne til at tilføje, så vi kan få en god diskussion og finde de gode spil!

 

Der er ikke så vanvittigt mange spil på OL endnu, men lad os nu lige tage et kig på de spil, der er og så kan det være vi alligevel kan finde noget interessant. Der vil også komme nogle korte optakter om hvordan det ser ud på nuværende tidspunkt, selvom der ikke er odds endnu, men så man kan være klar på at følge deres resultater op til OL. Og ikke mindst være klar, når der kommer odds på sportsgrenene, for som vi bettere ved, så gælder det jo om at være hurtigt ude.

 

Vi starter vores rundtur ved fodbolden.

 

Fodbold

Fodbold er ikke en af de allerstørste begivenheder ved OL, fordi konkurrencen ikke skal ”ødelægge” VM. Derfor er der lavet en aftale mellem FIFA og den internationale olympiske komite IOC om, at der afholdes en U23-turnering. Ud af en 18-mands trup skal 15 spillere være under 23 år, mens man altså kan tage 3 ældre spillere med. Der spekuleres specielt i om Storbritannien vil udtage et par af de meget erfarne spillere. Der er dog nogen tvivl om hvem det bliver, da EM afsluttes en lille måned før.

 

Men selvom vi ikke kommer til at se alle stjernerne, så er det da stadigvæk en spændende turnering i min optik, ligesom U21 EM på dansk grund var det, det er spændende at se de mange unge talentfulde spillere.

 

Spanien                               2.50

Brasilien                              4.00

Storbritannien                      6.00

Mexico                                12.00

Uruguay                              12.00

Schweiz                              15.00

Korea                                 30.00

Egypten                              30.00

Marokko                             40.00

Hviderusland                       50.00

Gabon                                100.00

 

Alle odds er fra Unibet. Der er endnu ikke trukket lod til gruppespillet, men det sker i dag, tirsdag d. 24. april. Jeg vil da anbefale, at man venter med at spille på vinderen indtil vi kender trupperne til turneringen. Det eneste jeg har hørt er, at Brasilien skulle være ret så sultne efter at vinde og at de derfor vil udtage et rigtig stærkt hold, efter deres eget udsagn: ”næsten hele det brasilianske fodboldhold”. Oddset på Spanien er alt for lavt til at indeholde værdi og spil på hverken Brasilien eller Storbritannien frister heller ikke rigtig til de odds. Det kan være nogle af de andre bookmakere har en anden vurdering, så man kan få bedre odds. Storbritannien har en fordel på hjemmebane, men odds 6 er ikke nok i min optik.

 

Usain Bolt (kortdistanceløb)

Ja, manden med de karakteristiske ”armtegn” har fået en hel overskrift, er det fortjent, tjaa…

 

OL er selvfølgelig lig med masser af atletik. Her har jeg så valgt at fokusere på kortdistanceløb fordi, der er et par væddemål ude på, hvordan Usain Bolt kommer til at klare sig.

 

Usain Bolt må siges at være storfavorit i både 100 m og 200 m, selvom der har været lidt mere udsving i formen end der var tidligere. Umiddelbart er rollen som storfavorit passende og det afspejles også i oddsene.

 

Odds på 100m:

Usain Bolt                          1.61 (Bet365)

Yohan Blake                       5.00 (Betsafe)

Tyson Gay                         8.00 (Bet365)

Asafa Powell                      9.00 (Bet365)

Justin Gatlin                       9.00 (Unibet)

Det skal bemærkes, at oddset på Usain Bolt er noget højere hos Bet365 end tilsvarende hos Unibets 1.50 og Betsafes 1,35. Så måske der kan findes værdi i 1.61? Ja det mener jeg faktisk godt der kan.

 

På 200 m, er det kun Unibet, der har spil ude. Her kan man spille på om Bolt vinder guld eller ej:

Ja                  1.35

Nej                2.90

 

Her vil jeg ikke mene, der er værdi. Selvom Bolt selvfølgelig plejer at vinde på grund af hans store acceleration på de første 100 meter.

Man har faktisk også kunnet spille på, at Usain Bolt vinder guld i både 100 m, 200 m og 4 x 100 m stafet. Det var hos Unibet, men de har valgt at fjerne spillet.

 

Bolt stiller faktisk også op i 4 x 400 m stafet og også her proklamerer han, at han går efter guldet. Det kan ifølge Johnson, en tidligere topatlet, ikke lade sig gøre at træne til 400 meteren samtidig med, han træner i 100 m og 200 m. Træningen vil simpelthen ikke hænge sammen. Så 4 guldmedaljer til Bolt er altså ikke muligt ifølge Johnson, der dog tilføjer, at han ikke kan se hvorfor Bolt ikke skulle vinde de tre andre discipliner.

 

Håndbold

Her kommer en af de interessante sportsgrene set med danske briller, for vi har herrelandsholdet kvalificeret, mens damelandsholdet spiller kvalifikation mellem d. 25. – 27. maj på dansk grund. Der er 4 nationer, der kæmper om 2 OL-pladser. De tre øvrige nationer er Tunesien, Den Dominikanske Republik og Rusland. De danske kvinder må påtage sig at være favoritter til at slutte i top 2 og dermed kvalificere sig til OL. Det er så spørgsmålet, om de kan stå for presset. Kvinderne skuffede ved ikke at kunne slå Kroatien over to kampe, faktisk tabte de begge kampe. Der skal i hvert tilfælde styr på forsvaret i forhold til kampene mod Kroatien i EM-kvalifikationen. Den Dominikanske Republik, tror jeg dog ikke kan blive et problem, det er mere et anderledes spillende hold som Tunesien. De danske spillere mener dog ikke, der er grund til bekymring, for de skal nok være der til OL-kvalifikationen.

 

Der er endnu ikke trukket lod til gruppespillet, da kvindernes kvalifikation endnu ikke er færdigspillet. Men når der trækkes lod får de danske herrer højst sandsynligvis en svær lodtrækning, da de er blevet seedet lavt, på grund af nogle mærkelige IHF-seedningsregler. Til gengæld kan de sære seedningsregler gavne kvinderne, hvis de kvalificerer sig. Sagen er nemlig den, at man får en højere seedning, når man har været igennem en kvalifikationsturnering. Herrerne skuffede senest ved at spille en uafgjort kamp og tabe til tyskerne. De skal dog nok være i form, når OL kommer, er jeg rimelig overbevist om.

 

Odds på herrerne (alle fra Unibet):

Frankrig                              2.90

Danmark                             4.00

Kroatien                              4.50

Spanien                               5.00

Serbien                               15.00

Island                                 22.00

Ungarn                                45.00

Sverige                               45.00

Argentina                            100

Korea                                 150

Tunesien                             200

Storbritannien                     2000

 

Jeg mener ikke, der er værdi på nogen af favoritterne: Frankrig, Danmark, Kroatien eller Spanien. Jeg havde håbet på, at man kunne få et lidt højere odds på enten Kroatien eller Spanien. Et frækt spil kunne være Island til odds 22.00. Det er en tand for højt syntes jeg, for de har trods alt klassespillere og rammer hele holdet en god dag, ja så kan de altså slå alle hold. De har spillere, der er etablerede i topklubber i Tyskland og Danmark, som: Olafur Stefansson, Snorri Gudjonson, Gudjon Valur Sigurdsson, Arnor Atlason, Robert Gunnarsson, Aron Palmarsson, Björgvin Pall Gustavsson og Alexander Petersson.

 

Odds på kvinderne (alle fra Unibet):

Norge                                                       2.70

Rusland                                                    3.50

Frankrig                                                    4.25

Montenegro                                              8.50

Danmark                                                 15.00

Rumænien                                               20.00

Sverige                                                   25.00

Spanien                                                   25.00

Korea                                                      25.00

Kroatien                                                   50.00

Brasilien                                                   50.00

Angola                                                     150

Holland                                                    200

Tunesien                                                  250

Japan                                                      350

Argentina                                                 500

Storbritannien                                          1500

Den Dominikanske Republik                      2500

 

Her er der i hvert tilfælde heller ikke værdi i storfavoritten Norge til 2.70. Danmarks odds er vel meget passende til odds 15, dog måske en lille smule i den høje ende. Men jeg ville vente lidt og se den danske OL-trup. Umiddelbart ville jeg slet ikke spille på vinderen – endnu i hvert tilfælde.

 

Roning

I roning er der dansk deltagelse af ”guldfireren”/ letvægtsfireren med Eskild Ebbesen, Kasper Winther Jørgensen, Morten Jørgensen og Jacob Barsøe, letvægtsdobbeltsculleren med Mads Rasmussen og Rasmus Quist og dobbeltsculleren med Anne Lolk og Juliane Elander.

Guldfirerens mål til OL er en medalje af det ædleste metal, som der også ligger i navnet. Det slår Eskild Ebbesen fast: ”Vi går efter guldet. Det er det, vi arbejder på. Dermed ikke være sagt, at vi får guld, for feltet bliver meget stærkt og tæt. Men målet kan ikke være mindre ambitiøst med den historie, båden har.” Guldfireren har som tidligere konstellationer fortsat en fremragende fysik, så Eskild Ebbesen er godt klar over, at det er teknikken, der skal arbejdes med, så de kan få fuldt udbytte af deres fysik. De skal have mere præcision i deres tag, som han siger. De har dog rykket sig godt i de sidste uger og vandt da også i sidste weekend Sydbank Cup i Odense, hvor der konkurreredes mod andre bådtyper. Skulle man være i tvivl om bundrutinerede Eskild Ebbesens motivation efter 3 guldmedaljer og 1 bronzemedalje i OL-sammenhæng, så afviser han fuldstændigt: ”Et OL er et OL, og så bliver det altså ikke større. Jeg har fortsat al den motivation, der skal til.” Vi får i første weekend i maj, et bedre billede af guldfireren i forhold til konkurrenterne, når sæsonens første World Cup afholdes i Beograd.

 

Letvægtsdobbeltsculleren vandt bronze ved OL i 2008 i Beijing, så de ved hvad det handler om. De kender altså hinanden ret godt, selvom de stoppede samarbejdet efter Beijing, så genoptog de det med det mål, at gøre det endnu bedre. I 2008 var de udnævnt til favoritter, men det blev ”kun” til bronze, hvilket dog var ganske fint. Hvis de kan ramme topformen, har de gode chancer for at gentage en medalje i London.

 

Kvindernes dobbeltsculler er en outsider til at gå langt. De blev nr. 2 i B-finalen ved VM og har selv sat en finaleplads i London som mål. Og som Anne Lolk siger: ”I en finale med så tæt konkurrence, der med garanti bliver, kan alt ske.” Der er i hvert fald ikke noget i vejen rent fysisk med pigerne, der er de i top, viser fysiske tests. I roning handler det jo meget om at være i takt og det virker til at gå ret godt, selvom Anne Lolk skiftede fra kajak til roning for et par år siden. Det tekniske er altså også meget godt på plads, men Anne Lolk siger, de fx skal være bedre til at få årene i og op af vandet endnu mere synkront. Motivationsmæssigt er der heller ikke noget at sætte en finger på for OL er jo kæmpe stort og så bliver det højst sandsynligt Anne Lolks sidste elitestævne.

 

Alt i alt glæder jeg mig til, der kommer odds på roning og til at se, hvordan det går for danskerne i de sidste forberedelser. Et frækt spil kunne sagtens være en medalje til kvindernes dobbeltsculler. Det mere sikre må blive en medalje til guldfireren. Selvfølgelig afhængig af hvilke odds, der bliver udbudt og hvordan det går ved World Cups.

 

Banecykling

I banecykling er der dansk deltagelse i 4000-meter holdforfølgelsesløb og i omnium. (Omnium er banecyklingens sekskamp, hvor rytterne skal vise stor alsidighed og mestre discipliner som forfølgelsesløb, tidskørsel og pointløb)

4000-meter holdet består af Rasmus Quaade, Lasse Norman, Casper Folsach og Christian Ranneries. 4000-meter holdet skuffede senest lidt til VM, da de kun opnåede en 7. plads. Det var dog nok til at kvalificere sig til OL og faktisk rekord for det nuværende hold. Briterne lavede dog en fantomtid og slog verdensrekorden, hvilket gør det svært at tro på, at Danmark kan blande sig i kampen om guldet til OL. Dog har man valgt at indkalde de mere erfarne ryttere Alex Rasmussen og Michael Mørkøv til forberedelserne frem mod OL. Håbet er, at de to stjerner kan blive en del af 4000-meter holdet, men det er ikke sikkert endnu. Sportschef Lars Bonde har tidligere sagt, at det ikke er realistisk med en medalje ved OL, uden de to erfarne ryttere, hvilket man må give ham ret i.

 

Der er endnu ikke kommet odds på banecykling, men briterne må betegnes som storfavoritter og danskerne skal virkelig stramme sig an for at få en medalje, for der er andre rigtig gode hold (udover Storbritannien) som Australien, New Zealand og Rusland.

 

Den danske deltager i omnium er Lasse Norman, der kvalificerede sig via en overraskende 3. plads ved VM. Lige pludselig er det danske stortalent med inde i kampen om medaljer til OL. Men man skal huske på, at de andre kender ham nu og ikke undervurderer ham, hvorimod han måske kan komme til at undervurdere de andre. Men han er dog stadig outsider, hvilket nok også passer ham bedst. Det bliver interessant at se, hvordan oddsene sættes på ham, men personligt skal jeg have mere viden om konkurrenterne, før jeg sætter spil på ham.

 

Svømning

Igen har vi dansk deltagelse i en række discipliner.

Jeanette Ottesen deltager i 50 m, 100 m fri, 100 butterfly, 4 x 100 m medley holdkamp. Hun overraskede mange ved at vinde VM guld i 100 m. fri sidste år. Siden har hun fortsat den hårde træning, der dog har kostet lidt småskavanker, men umiddelbart ikke noget der skulle bringe danskerens deltagelse i fare. Hendes skulder skulle være i bedring. Hvis kroppen holder og hun rammer topformen, så er der en god chance for en medalje til Ottesen.

 

Lotte Friis deltager i 400 m og 800 m fri. Hun var med til OL i 2008 og fik bronze i 800 m fri. Siden har hun vundet VM guld i 2009 i 800 m fri og EM guld i 2010 i 800 m fri. Ved VM i 2011 vandt hun sølv. Lotte Friis er for mig at se, det mest oplagte bud på en dansk svømmemedalje, såfremt hun rammer topformen og holder sig fra skader. Om hun så kan snuppe guldet, det er så en anden sag. For Rebecca Adlington må siges at være favorit og Friis’ onde ånd. Adlington vandt OL-guld i både 800 m fri og 400 m fri og er tilmed på hjemmebane i London. Friis har dog tidligere slået hende og svømmer vel stort set lige op med hende på de gode dage.

 

Rikke Møller Pedersen deltager i 100 m, 200 m bryst og 4 x 100 m medley holdkamp. Hun er den tredje danske kvindelige topsvømmer, der vel ofte står lidt i skyggen af Friis og Ottesen. Men hun har så sandelig også potentiale. Hun har sat europarekorder i 209 i både 100 m bryst og 200 m bryst og har vundet EM-sølv i 100 m bryst, EM-bronze i 200 m bryst og EM-guld i 200 m bryst i 2011. Hun har ligesom Jeanette Ottesen været ramt af en overbelastningsskade, men heller ikke noget der burde koste hverken forberedelserne til OL eller deltagelsen ved legene. Hun kan godt tage en medalje, men den bliver måske ikke af det ædleste metal, men mindre kan også gøre det.

 

De største resultater har været leveret af de kvindelige danske svømmere og herrerne har ikke rigtig haft et supervarmt bud. Indtil nu! For hos herrerne stiller Pal Joensen op i 400 m og 1500 m fri. Pal Joensen er færing, men stiller altså op for Danmark ved OL fordi Færøerne ikke har en olympisk komite. Han er blevet nr. 4 ved VM i 2011 og nr. 2 ved EM i 2010. Vores færøske ven er en seriøs outsider til at tage en medalje!

 

Der er kommet odds på 100 m fri for kvinder (alle fra Unibet):

Sjoestroem, S                      3.75

Herasimenia, A                     5.50

Ottesen, J                             5.50

Steffen, B                             5.50

Kromowidjojo, R                   5.50

Halsall, F                             10.00

Umiddelbart vil jeg sige, at oddset på Jeanette Ottesen er rigtigt, da hun ikke er favorit, for det var en overraskelse, da hun vandt VM-guld. Jeg kunne dog godt tænke mig at se, hvad oddset på Ottesen til at tage medalje er. Jeg kender dog ikke konkurrenterne godt nok til at foretage et bet her.

Jeg glæder mig til at se de andre odds, for der kunne sagtens være nogle interessante spil. Fx på Lotte Friis til at tage en medalje i 800 m fri som sikkert spil, eller et frækt spil på Pal Joensen til at tage medalje.

 

Sejlsport

Det var her drengene fra 49-klassen hentede den kontroversielle guldmedalje, hvor de sejlede den endelige sejlads i en lånt kroatisk båd. Ligesom i 2008 er Jonas Warrer med i kampen om at kvalificere sig til OL. Denne gang er makkeren dog Søren Hansen modsat sidst, hvor det var Martin Kirketerp. Warrer og Hansen ligger dog i en hård kamp med Allan Nørregaard og Peter Lang om at få den danske billet til OL. Warrer og Hansen ligger 1 point foran Nørregaard og Lang før det sidste OL-kvalificerende stævne, der afholdes mellem 21. – 27. april. Nørregaard og Lang ligger samlet nr. 6, mens Warrer og Hansen er nr. 8 efter 4 sejladser af det afgørende stævne. Umiddelbart er parrene altså næsten lige stærke og det vil uanset hvad, være et stærkt par Danmark sender til OL. Om det kvalificerede par så kan gentage succesen fra sidste OL er et godt spørgsmål.

 

Jonas Høgh-Christensen er kvalificeret i finnjolle. Han er tidligere verdensmester fra 2006 og 2009 og han blev nr. 4 ved seneste VM. Han har bestemt, hvad der skal til for at få en medalje med hjem, men umiddelbart er der mange andre om buddet.

 

Danmark er i øvrigt også repræsenteret i matchrace.

 

Der er heller ikke her kommet odds endnu, men personligt vil jeg dog afholde mig fra at bette på danskerne, da jeg ikke har nok forstand på konkurrenterne.

 

Badminton

Badminton er traditionelt set en sport, hvor danskerne er godt repræsenteret og også ved OL i London. I herresingle er Peter Gade sikkert kvalificeret, mens det lige nu ligger til, at det bliver Jan Ø. Jørgensen, der følger ham. Peter Gade tabte senest til en useedet spiller ved EM, en utrolig stor skuffelse for ham. Og jeg syntes generelt, han har det svært, ikke med spillere, der på papiret er dårligere end ham, men det er sjældent, han slår nogle af verdens allerbedste. Så er der måske mere værdi i Jan Ø? Han har faktisk et par gange slået nogle af de allerbedste og er umiddelbart, hvis han rammer topformen lige så god som Gade.  Jan Ø. skuffede dog også senest ved EM.

 

Odds (alle fra Unibet):

Dan Lin                              1.75

Chong Wei Lee                  2.40

Long Chen                        10.00

Gade, Peter                       25.00

Hidayat, Taufik                  25.00

Hyun Il Lee                        30.00

Sasaki, Sho                       35.00

Ponsana, Boonsak              35.00

Tago, Kenichi                     50.00

Jorgensen, J Ø                    100

Oddset på Peter Gade er meget rigtig, måske endda i den lave ende, mens jeg mener oddset på Jan Ø. er lidt for højt. Når Betfair kommer med odds, så kunne jeg godt finde på at sælge Peter Gade, det er et oplagt salgsobjekt i min bog.

 

I damesingle er Tine Baun også kvalificeret. Tine Baun har haft en meget skuffende sæson med meget dårlige resultater sammenlignet med sidste sæson. Hun har dog lige vundet EM, hvilket må give noget selvtillid. Det er selvfølgelig ikke den største og sværeste turnering, men må trods alt give et rygstød, så hun kan arbejde videre. Hendes form skal fortsætte med at stige, hvis hun skal have en chance for at tage medalje.

 

Odds (alle fra Unibet):

Yihan Wang                        2.20

Shixian Wang                     2.50

Xin Wang                           3.00

Nehwal, S                          6.00

Ji Hyun Sung                      15.00

Shao Chieh Cheng              15.00

Schenk, Juliane                  15.00

Youn Joo Bae                     15.00

Baun, Tine                         15.00

Oddset på Tine Baun ligger rigtigt på 15, syntes jeg.

Det er i doublerne, at Danmark har rigtig gode medaljechancer. I herredouble deltager Mathias Boe og Carsten Mogensen. De vandt senest EM-guld i Karlskrona i overbevisende stil.

 

I mixeddouble deltager Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen og Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl. Fischer og Pedersen skuffede dog voldsomt ved EM, da de røg ud i kvartfinalen, men har ellers vundet en del superserieturneringer og er vel nok det bedste danske mixeddoublepar. De skal dog ramme noget af den form fra slutningen af sidste år, hvis man rigtig skal stole på dem, som medaljetagere. Laybourn og Rytter Juhl tabte også overraskende semifinalen mod et tredje dansk par. Laybourn og Rytter Juhl har ellers vist bedre form end Fischer og Pedersen, så det giver visse forhåbninger. De skal dog op igen efter EM-skuffelsen, så kan det blive interessant. Laybourn har sat et mål om, at de skal vinde guld!

 

I damedouble deltager Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Begge piger er med i mixeddoublepar, der godt kunne tænkes at komme langt ved OL. Spørgsmålet er så om damedoublen, vil blive nedprioriteret af pigerne? Hvis de får et hårdt program, med kampe lige op og ned ad hinanden, så kunne det sagtens tænkes, at de ville spare lidt på kræfterne i damedoublen og så gemme kræfterne til der, hvor medaljemulighederne er de største.

 

Tennis

Her er den kære Caroline Wozniacki med for Danmark på kvindesiden. Jeg vil dog ikke mene, hun har så store chancer for at hive en dansk medalje med hjem. Selvom jeg ikke har den store forstand på tennis, så kan jeg godt se, at hendes form ikke er for god lige nu og at hun mangler at lave flere vinderslag, noget hun selvfølgelig arbejder på. På kvindesiden er der som vanligt mange, der kan rende med topplaceringen.

 

Odds:

Williams, Serena                 5.00 (Betsafe)

Kvitova, Petra                    5.00 (Unibet)

Azarenka, V                       7.50 (Betsafe)

Sharapova, M                     10.00 (Unibet, Betsafe)

Clijsters, K                          24.00 (Unibet)

Wozniacki, C                       24.00 (Unibet)

Na Li                                   24.00 (Unibet)

Stosur, S                             28.00 (Unibet)

Radwanska, Agnieszka         35.00 (Betsafe)

Lisicki, S                             35.00 (Unibet, Betsafe)

Bartoli, Marion                     41.00 (Bet365)

Ivanovic, A                         60.00 (Unibet)

Oddset på Wozniacki varierer fra 24 hos Unibet ned til 15 hos betsafe. Når Betfair kommer med odds, kunne jeg godt finde på at sælge Wozniacki.

Hos herrerne er the big four – Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer og Andy Murray, gjort til favoritter og umiddelbart er det med god grund. Andy Murray har hjemmebanefordelen, hvilket måske kan rykke et par % ‘er og derudover er han begyndt at kunne slå de tre andre.

 

Odds:

Djokovic, Novak                  2.80 (Unibet)

Nadal, Rafael                      4.50 (Unibet)

Federer, Roger                    5.00 (Betsafe)

Murray, Andy                      7.50 (Unibet)

Tsonga, J-W                        27.00 (Unibet)

Del Potro, J M                      30.00 (Unibet)

Berdych, T                          35.00 (Betsafe)

Raonic, M                            60.00 (Unibet)

Isner, John                          100 (Betsafe)

Tomic, B                              100 (Unibet)

Roddick, A                           120 (Unibet)

Tipsarevic, J                        151 (Bet365)

Ferrer, D                             201 (Bet365)

Der er ikke værdi i et spil på Djokovic til sølle 2.80, der indtil videre har vist sig mere menneskelig i år. Han tabte senest finalen i Monte Carlo til Nadal, endda ret så sikkert.

 

Generelle spil/Medaljespil

Der er selvfølgelig også spil på hvilken nation, der hjemtager flest medaljer, og her er USA og Kina selvfølgelig storfavoritter.

 

USA                                    2,05 (Sportingbet)

Kina                                    2,15 (Unibet)

Rusland                               30.00 (Unibet)

Storbritannien                      67.00 (Sportingbet)

Australien                           100 (Unibet)

Tyskland                             100 (Unibet)

 

Her vil jeg mene, det er utrolig svært at finde god værdi i spil på USA eller Kina. Man skal have et stort overblik over alle sportsgrenene og vide, hvilke steder de sikre medaljer til de respektive lande er. Dog har Sportingbet valgt at gøre USA og Kina til lige store favoritter. Unibet derimod er helt nede i 1,70 på USA.

 

Dansk målsætning

Den foreløbige danske målsætning blev offentliggjort d. 27. januar og lød på 7 medaljer. Den danske målsætning laves i fælleskab mellem Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark. De peger på, at de største medaljekandidater findes i svømning, badminton, roning, håndbold, sejlsport, cykling og tennis, hvor de siger, at der er flere medaljekandidater i hver af sportsgrenene bortset fra tennis. Derudover mener organisationerne, at der er medaljepotentiale i sportsgrene som Kajak, ridning og skydning. Den endelige målsætning offentliggøres 27. juni.

 

Jeg må sige, at jeg erklærer mig uenig i, at Caroline Wozniacki er medaljekandidat, ikke med den nuværende form i hvert tilfælde. Meget kan selvfølgelig ske inden OL, men det vil nu være en overraskelse for mig, hvis hun kan hænge en medalje om halsen.

 

Det interessante set med bettingbriller er, at man selvfølgelig kan spille på antallet af danske medaljer. Bet24 havde spil ude på antallet af danske medaljer, men har fjernet det (ligesom alle de andre spil på OL er væk! :( ) Linjen lå på over/under 7,5 medaljer, altså lige over den danske målsætning.

 

Ser vi på realistiske medaljer, så må de fordele sig således:

Svømning: 2 medaljer (Lotte Friis og Jeanette Ottesen)

Roning: 1-2 medaljer (Guldfireren og herredobbeltsculleren)

Håndbold: 1 medalje (Herrelandsholdet (eller evt. damelandsholdet))

Badminton: 1 medalje (Herredouble eller mixeddouble)

Banecykling: 1 medalje (4000-meterholdet (såfremt det bliver forstærket))

Sejlsport: 1 medalje (49'er eller finnjolle)

I alt: 7-8 medaljer

 

Det vil altså umiddelbart sige, at linjen ligger meget rigtigt. 7 medaljer er umiddelbart meget realistisk, da herredobbeltsculleren vel også bør tage en medalje. Man skal altså tro på lidt overraskelser, hvis man skal finde værdi i over 7,5 medaljer. Det er dog bestemt ikke umuligt, at der kommer flere medalje i form af fx ridning, en ekstra svømmemedalje, håndbold er lidt mere tvivlsomt (kvinderne) eller badminton.

 

 

 

Byd endelig ind med mere viden, rettelser eller kommentarer! Jeg ved, at der sidder rigtig mange kloge hoveder derude! Kom frit frem og giv os andre gode råd! :D

 

Seneste blogs fra mbkle
11/01-2015 21:35 X-Games 2015 Snowboarding
02/02-2014 19:21 Optakt til Snowboarding ved Vinter-OL 2014
03/07-2012 20:06 Der er ingen grænser for hvad man kan spille på!
24/04-2012 11:10 Nogle OL-odds

Brugerprofil

mbkle mbkle er offline

Bruger siden 16. december 2011


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt