Blog » NHL Playoff

NHL Playoff
Af MrSand, Tor. 17. mar. 2011, 21:22
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (9) Til kommentarer

Kampen om årets slutspil i NHL er uhyggeligt tæt, og der er en hel del hold, der stadig kan nå det. Der blev efterspurgt hvem jeg troede kom med, og jeg vil her give en kort analyse af samtlige hold, samt hvilken placering jeg tror de ender på. Holdene er lagt i rækkefølge efter placeringerne lige nu.

Hvis nogen vil give deres eget syn, er uenige med mit eller bare har spørgsmål om NHL, så smid da en kommentar. Er altid med på en lille diskussion om NHL.

 

Kan ikke lige få stillingen lagt ordentligt ind, men den kan ses her:

http://www.nhl.com/ice/standings.htm?type=con...

 

Eastern Conference:

Her er 5-6 hold allerede sikret slutspillet, men kæmper om placeringer i toppen. Jeg tror dog ikke meget ændrer sig, og det er 7-8 pladsen der virkelig er kamp om.

 

De tre førende i divisionerne:

Philadelphia Flyers: Nr. 1 - GP: 69 - P: 93

Forventet placering: Nr. 1


Har sat kursen markant ind mod divisionstitlen, og medmindre noget går helt galt for dem, er den også sikker. Man er 3 point foran nr. 2 i divisionen, Pittsburgh Penguins, og har spillet 2 kampe mindre. Washington Capitals er nærmeste forfølger i Eastern. Her er man kun ét point foran, men har altså spillet 3 kampe mindre.

 

Slutprogram:
Flyers @ Trashers

Flyers @ Stars

Capitals @ Flyers

Penguins @Flyers

Flyers @ Islanders

Bruins @ Flyers

Flyers @ Penguins

Trashers @ Flyers

Flyers @ Devils

Rangers @ Flyers

Flyers @ Senators

Flyers @Sabres

Islanders @Flyers

 

Et rimeligt svært slutsprogram, med udekampe mod bl.a. Penguins og Devils, samt hjemmekampe mod bl.a. Penguins, Capitals, Bruins og Rangers. Alle kampe der kommer til at afgøre dette slutspil. Jeg synes dog at Flyers står med de bedste kort på hånden, og derfor vil vinde.

 

Washington Capitals: Nr. 2 - GP: 72 - P: 92

Forventet placering: Nr. 2


Et hold jeg helt sikkert er begyndt at tage virkeligt seriøse igen, efter overbevisende præstationer på det seneste. Man måtte i nat tage et nederlag til Red Wings, efter hele 9 sejre i træk. Man fører med 5 point i divisionen ned til Tampa, som dog har 2 kampe mindre. Man er lige nu i gang med en roadtrip. Jeg tror de ender som 2er i Eastern, som vinder af deres division.

 

Slutprogram:

Capitals @ Devils

Capitals @ Flyers

Capitals @ Senators

Capitals @ Canadiens

Hurricanes @ Capitals

Blue Jackets @ Capitals

Sabres @ Capitals

Capitals @ Maple Leafs

Panthers @ Capitals

Capitals @ Panthers

 

De to næste kampe man har er meget svære. Devils, det mest formstærke hold i hele ligaen, og Flyers som man kæmper om førstepladsen med. Ellers er det nogenlunde "nemme" kampe.

 

Boston Bruins - Nr. 3 - GP: 69 - P: 87

Forventet placering: Nr. 3

 

Man har været nogenlunde stabile hele sæsonen. Senest kom der dog en lille periode med 4 nederlag i træk. Senest kom man dog i gang igen med en sejr, og jeg tror det fortsætter. Man har et godt hold, og også det bedste i divisionen. Bruins har et svært slutprogram, men man har en fin føring i divisionen, og jeg tror de holder deres placering.  

 

Slutprogram:

 

Bruins @ Predators

Bruins @ Maple Leafs

Devils @ Bruins

Canadiens @ Bruins

Rangers @ Bruins

Bruins @ Flyers

Blackhawks @ Bruins

Maple Leafs @ Bruins

Trashers @ Bruins

Bruins @ Rangers

Islanders @ Bruins

Senators @ Bruins

Bruins @ Devils

 

Et meget svært slutprogram, men med en føring på 4 point, og en kamp i hånden, tror jeg at man nok skal holde føringen.

 

4-8 pladsen:

 

Pittsburgh Penguins: Nr. 4 - GP: 71 - P: 90

Forventet placering: Nr. 4


Det så længe ud til at dette skulle blive den helt store sæson for Penguins. En hel del skader, bl.a. til Crosby og Malkin, to af ligaens aller bedste spillere. Sidenhen har man da klaret sig fint på trods af deres mangler, men jeg ser dem ikke vinde deres division. Crosby er lige begyndt at skøjte igen, men har stadig lang vej til isen. Han skulle dog komme tilbage til slutspillet, og det gør at de skal tages seriøse der.  

 

Slutprogram:

Rangers @ Penguins

Penguins @ Red Wings

Penguins @ Flyers

Devils @ Penguins

Panthers @ Penguins

Flyers @ Penguins

Penguins @ Lightning

Penguins @ Panthers

Devils @ Penguins

Penguins @ Islanders

Penguins @ Trashers

 

Et svært slutprogram man står med her, hvor især kampen mod Tampa bliver vigtig for 4. pladsen. Jeg tror dog man kan holde sin plads.

 

Tampa Bay Lightning: Nr. 5 - GP: 70 - P: 87

Forventet placering: Nr. 5


Et fint hold, men jeg synes ikke de er bedre end Penguins. Jeg tror dog at de holder forspringet ned til Canadiens. Man mødes netop Canadiens i næste runde, og den kamp kan meget vel bestemme hvem af dem der snupper den 5. plads.

 

Slutprogram:

Lightning @ Canadiens

Lightning @ Senators

Islanders @ Lightning

Hurricanes @ Lightning

Lightning @ Hurricanes

Senators @ Lightning

Penguins @ Lightning

Lightning @ Wild

Lightning @ Blackhawks

Lightning @ Sabres

Panthers @ Lightning

Lightning @ Hurricanes

 

Et slutprogram, hvor man skal vise sit værd. Der er en del hold heri man kan komme til at møde i slutspillet.

 

Montreal Canadiens: Nr. 6 - GP: 70 - P: 83

Forventet placering: Nr. 6


Jeg tror simpelthen ikke på at man smider slutspillet væk, selvom det ikke er så sikkert igen. Man ramte en god periode, og på trods af et nederlag til Capitals senest, tror jeg stadig at man kommeri slutspillet, og ender 6er.

 

Slutprogram:

Lightning @ Canadiens

Canadiens @ Rangers

Canadiens @ Wild

Sabres @ Canadiens

Canadiens @ Bruins

Capitals @ Canadiens

Trashers @ Canadiens

Canadiens @ Hurricanes

Canadiens @ Devils

Blackhawks @ Canadiens

Canadiens @ Senators

Canadiens @ Maple Leafs

 

New York Rangers: Nr. 7 - GP: 71 - P: 78

Forventet placering: Nr. 8

 

Rangers har et godt hold, men vil få det svært med at komme med i slutspillet. Jeg synes dog at holdet er stærkt nok til det. Jeg tror de bliver indhentet af skarpe Devils, men lige sniger sig med ind på en 8. plads.

 

Slutprogram:
Canadiens @ Rangers

Rangers @ Penguins

Panthers @ Rangers

Senators @ Rangers

Rangers @ Bruins

Rangers @ Sabres

Rangers @ Islanders

Rangers @ Flyers

Bruins @ Rangers

Trashers @ Rangers

Devils @Rangers

 

Næste rundes kamp mod Canadiens skal vindes. Taber man den, er 6. pladsen kørt, og man er i stedet fanget i bunden, hvor man skal kæmpe meget om den sidste plads. Sidste runde mod Devils er en meget interessant kamp. Her kan det meget vel blive afgjort, entet hvem der bliver 7. eller 8., eller helt hvem af dem der kommer med i slutspillet. Inden da har man en kamp mod Trashers. Også en vigtig kamp, men jeg tror ikke Trashers kan holde helt til slut. En kamp man har mod Sabres i midten, bliver også meget vigtig. Det kan meget vel blive vinderen af den kamp, der går videre der. På trods af at Devils er det hold der har spillet flest kampe, af dem der kæmper, tror jeg stadig at de sniger sig videre.

 

Buffalo Sabres: Nr. 8 - GP: 70 - P: 76

Forvetet placering: Nr. 10

 

Ligger lige nu på den slutspilsgivende 8. plads. Jeg synes dog ikke at man har holdet til at være der, og man skal være skarpe for at komme med. Det vil overraske mig at se dem i slutspillet, da jeg ikke mener man har holdet til at vinde kampen med Rangers, Devils, Hurricanes, Toronto og Trashers.

 

Slutprogram:
Trashers @ Sabres

Predators @ Sabres

Sabres @ Canadiens

Panthers @ Sabres

Devils @ Sabres

Sabres @ Maple Leafs

Rangers @ Sabres

Sabres @ Capitals

Sabres @ Hurricanes

Lightning @ Sabres

Flyers @ Sabres

Sabres @ Blue Jackets

 

Et hav af knald eller fald kampe man har her. Næste kamp mod Trashers, kan meget vel blive afgørende. Vinder man den, hvilket jeg ikke tror, så er Trashers meget langt væk fra slutspillet. Hvorimod, vinder Trashers, er slutspillet pludseligt helt åbent for alle hold. Kampen mod Devils kan meget vel blive den vigtigste af alle kampe. Devils er ved at indhente alle hold bagfra, og de kan meget vel komme med på bekostning af Sabres. Efter den kamp kommer der 2, ligeså vigtige kampe. Toronto og Rangers, er også to hold man kæmper meget med. Jeg tror at Devils tager den ene plads, og sker der betyder det at de 2 kampe er meget vigtige. Rangers ligger 2 point foran Sabres, dog med en kamp mere, mens Toronto jagter Sabres nedefra. De har 4 point op, men dog én kamp mere. Derudover har man også en kamp mod Hurricanes, et hold der også jagter dem. Hurricanes er lige efter Sabres. 2 point er der mellem de to hold, og denne kamp kan meget vel beslutte, hvordan det hele kommer til at se ud.

Alt i alt har man en hel del vigtige kampe, men jeg ser dem ikke som favoritter i dem.

 

Boblerhold:

 

Carolina Hurricanes: Nr. 9 - GP: 71 - P: 74

Forventet placering: Nr. 9

 

Man er lige nu 2 point ude af slutspillet, men har én kamp mere end Sabres på 8. pladsen. Jeg tror de kommer til at kæmpe med Rangers om den slutspilsgivende 8. plads. Man har et godt hold, og en god målmand, og man spillede seneste en meget vigtig kamp mod Toronto. Her tabte man, og Toronto hentede 2 point på dem, i denne vigtige kamp.

 

Slutprogram:

Islanders @ Hurricanes

Senators @ Hurricanes

Hurricanes @ Lightning

Lighting @ Hurricanes

Hurricanes @ Capitals

Canadiens @ Hurricanes

Hurricanes @ Islanders

Sabres @ Hurricanes

Red Wings @ Hurricanes

Hurricanes @ Trashers

Lightning @ Hurricanes

 

Man har kun to knald eller fald kampe. Desværre hverken mod Rangers eller Devils. Man har haft sine 3 mod Devils, her i slutningen af sæsonen. De første tabte man i OT, og de to andre i ordniær. Her kunne man have slukket Devils slutspilsdrømme helt. Det skete ikke, og den pris betaler man så nu. Derudover er spørgsmålet om man så i stedet kan holde højt niveau i sine egne kampe, samtidigt med at de andre hold kan tabe deres. Det tror jeg ikke helt sker, men jeg tror man vinder hjemmekampen mod Sabres, og derfor snupper 9. pladsen.

 

Toronto Maple Leafs: Nr. 10 - GP: 71 - P:72

Forventet placering: Nr. 12


De har ikke været i slutspillet siden 03-04 sæsonen, og siden da har det været lidt blandet for dem. Normalt har man været af finde i bunden af ligaen, men man har været tæt på slutspillet 2 gange. Begge gange måtte man dog se sig slået på målstregen, og jeg tror også man går ned i slutningen nu. Jeg synes dog de har vist positive takter i år, og med en masse draftpicks, tror jeg de godt kan gøre sig gældende de næste par sæsoner.

 

Slutprogram:

Maple Leafs @ Panthers

Bruins @ Maple Leafs

Maple Leafs @ Wild

Maple Leafs @ Avalanche

Maple Leafs @ Red Wings

Sabres @ Maple Leafs

Maple Leafs @ Bruins

Maple Leafs @ Senators

Capitals @ Maple Leafs

Maple Leafs @ Devils

Canadiens @ Maple Leafs

 

Her har man også kun to nøglekampe. Jeg tror dog som sagt at man går ned, og at det derfor ikke bliver nøglekampe. Skulle det mod forventning ske, kan kampen med Devils i næstsidste runde, vise sig at være altafgørende. Jeg tror dog som sagt man begynder at gå ned indenfor de næste 5 kampe, hvor jeg kun tror man får 1-2 sejre.

 

New Jersey Devils: Nr. 11 - GP: 69 - P: 70

Forventet placering: Nr. 7

Jeg havde egentligt regnet med at de ville være en del af toppen inden sæson startede. Her var der dog en del intern uro, da man ikke vidste hvem der skulle væk for at gøre plads til Kovalchuk. Samtidigt kunne træneren bare ikke få dem i gang, og skader gjorde det heller ikke bedre. Legenden Jacques Lemaire, der ellers var gået på pension inden sæsonen, kom tilbage på trænerposten, og siden da har det set godt ud. Siden d. 9 januar har man stort set ikke set sig tilbage. De seneste 28 kampe er man gået 23-3-2, og altså det klart mest formstærke hold i ligaen. På trods af at de er 6 point væk fra slutspillet, er det faktisk dem jeg synes det ser bedst ud for. Man har som det eneste hold spillet 69 kampe, og har altså hhv. to og én kamp i hånden på Rangers og Sabres. Derudover skulle Zach Parise være tilbage inden længe, og vil styrke offensiven markant. Jeg tror ikke man misser slutspillet for første gang i 13 år, og for kun 3. gang i de seneste 22.

 

Slutprogram:

Devils @ Senators

Capitals @ Devils

Devils @ Blue Jackets

Devils @ Bruins

Devils @ Penguins

Devils @ Sabres

Islanders @ Devils

Flyers @ Devils

Canadiens @ Devils

Devils @ Penguins

Maple Leafs @ Devils

Devils @ Rangers

Bruins @ Devils

 

Man har på det seneste været urørlige, og har haft en del knald eller fald kampe allerede. Tre mod Hurricanes, to mod Trashers, to mod Rangers og én mod Toronto. Alle kampe har man vundet, og det gør at jeg stadig tror man går videre, på trods af et svært slutprogram. Næstsidste kamp mod Rangers, kan afgøre en hel del. Her tror jeg dog man godt kan vinder, og det samme med deres kamp mod Sabres. Da man har et par kampe i hånden på de andre, kan man stort set selv bestemme det, og jeg tror man når det. Rutinen på holdet er også utroligt vigtigt her. Træneren, goalie Brodeur, Zajac (som, hvis han spiller i aften, bliver den Devil der har spillet flest kampe i træk) og Kovalchuk har alle været der før, for bare at nævne nogle.

 

Atlanta Trashers: Nr. 12 - GP: 70 - P: 70

Forventet placering: Nr. 11

 

Jeg synes egentligt at man har et godt hold, men jeg tror altså ikke man kommer med. Man tabte 2 meget vigtige kampe mod Devils, men har så slået Hurricanes i OT på det seneste. Jeg har et lidt blandet syn på det her Trashers hold, det altså heller ikke har været i slutspillet de seneste 3 sæsoner. Det ser svært ud.

 

Slutprogram:

Flyers @ Trashers
Trashers @ Sabres

Trashers @ Islanders

Canucks @ Trashers

Senators @ Trashers

Trashers @ Canadiens

Trashers @ Flyers

Trashers @ Bruins

Trashers @ Predators

Trashers @ Rangers

Hurricanes @ Trashers

Penguins @ Trashers

 

Man har som sagt tabt de seneste to nøglekampe man har spillet. I New Jersey havde man ellers alle muligheder, da man var foran 2-0. Så var det som om man blev lidt nervøse, og overlod alt spillet til Devils, og måtte se sig slået 4-2. Slutprogrammet ser svært ud for dem. Man har 7 kampe på udebane, og der har man ikke været vildt overbevisende, men dog heller ikke helt elendige. Man har ingen rigtige kampe mod dem man kæmper mod om slutspillet. Kun en udekamp mod Sabres; en kamp der kan afgøre det hele. Taber man den, ser jeg dem slet ikke med. Vinder de derimod, kan de stadig nå det, men det ser svært ud. I og med jeg ikke forventer at se Sabres i slutspillet, tror jeg heller ikke den kommer til at afgøre det store.

 

Florida Panthers: Nr. 13 - GP: 70 - P: 65

Forventet placering: Nr. 14

 

11 point ude af slutspillet, og jeg synes ikke at holdet er så gode. Tror man bliver overhalet af Islanders, men holder sig foran Senators og bliver nr. 14. Det ser næsten umuligt ud for dem, at man skal hente 11 point af 24, vil jeg ikke spilde mere tid på at analysere på holdet.

 

New York Islanders: Nr. 14 - GP: 71 - P: 65

Forventet placering: Nr. 13


Også her er man 11 point ude af slutspillet, man har kun 22 point tilbage at spille om. Ser dem heller ikke hente dette, efter nederlaget til Rangers. Havde man slået dem, havde det været muligt. Man tabte dog 6-3, og der døede slutspillet.

 

Ottawa Senators: Nr. 15 - GP: 70 - P: 59

Forventet placering: Nr. 15

 

Det er gået helt galt for Senators i år. Man har tradet en del spillere væk, og fået draftpicks ind. Jeg tror de bliver gode igen næste år.

 

Forventet slutstilling:

1 : Philadelphia Flyers

2 : Washington Capitals

3 : Boston Bruins

4 : Pittsburgh Penguins

5 : Tampa Bay Lightning

6 : Montreal Canadiens

7 : New Jersey Devils

8 : New York Rangers

9 : Carolina Hurricanes

10 : Buffalo Sabres

11 : Atlanta Trashers

12 : Toronto Maple Leafs

13 : New York Islanders

14 : Florida Panthers

15 : Ottawa Senators

 

Western Conference:

Canucks har allerede taget sejren i ders division, og er derfor sikret. Derudover er Red Wings også næsten sikret, men derudover er ligaen faktisk meget åben. Det betyder også at den bliver meget svær at spå om, men jeg tror ikke jeg er helt ved siden af.

 

De tre førende i divisionerne:

Vancouver Canucks: Nr. 1 - GP: 72 - P: 103

Forventet Placering: Nr. 1

 

Her har man været suværene i år, ført an af brødrene Sedin. Jeg ser dem simpelthen ikke smide deres store føring. Selvom Red Wings har spillet 2 kampe mindre, er de alligevel 11 point efter. Det bliver de ikke hentet med.

 

Slutprogram:

Coyotes @ Canucks

Canucks @ Red Wings

Canucks @ Trashers

Canucks @ Blue Jackets

Canucks @ Predators

Kings @ Canucks

Oilers @ Canucks

Canucks @ Oilers

Wild @ Canucks

Canucks @ Flames

 

Med deres forspring, og deres slutprogram kan jeg slet ikke se dem smide så mange point. De vinder den her conference!

 

Detroit Red Wings: Nr. 2 - GP: 70 - P: 92

Forventet placering: Nr. 2

 

Jeg ser dem heller ikke smide 2. pladsen. Man har næsten vundet divisionen. Jeg forventer ikke at man smider 8 point til Blackhawks, og derfor vinder man divisionen. De fører med 4 point ned til Sharks på 3. pladsen, og har en kamp i hånden, og et godt hold. De smider det ikke, og bliver nr. 2.

 

Slutprogram:

Red Wings @ Blue Jackets

Red Wings @ Predators

Penguins @ Red Wings

Canucks @ Red Wings

Maple Leafs @ Red Wings

Blackhawks @ Red Wings

Blues @ Red Wings

Red Wings @ Predators

Wild @ Red Wings

Red Wings @ Hurricanes

Blackhawks @ Red Wings

Red Wings @ Blackhawks

 

Man har altså 3 kampe tilbage med Blackhawks, nr. 2 i divisionen. Jeg tror dog at man har afgjort divisionen inden de sidste 2 kampe, og det derfor ikke får nogen betydning for dem. Ellers har man faktisk et okay slutprogram, med flest hjemmekampe. Jeg tror man holder sin placering.

 

San Jose Sharks: Nr. 3 - GP: 71 - P: 88

Forventet placering: Nr. 4

 


Man har et godt hold, og måske det er i år man skal vinde titlen. Slutspillet tror jeg i hvert fald nok man skal nå. Man spiller i den meget tætte Pacific Division, hvor alle holdene faktisk ligger til at komme med. Jeg tror ikke man vinder divisionen, men man tager 4. pladsen i ligaen.

 

Slutprogram:

Wild @ Sharks

Blues @ Sharks

Flames @ Sharks

Sharks @ Kings

Sharks @ Coyotes

Stars @ Sharks

Ducks @ Sharks

Kings @ Sharks

Sharks @ Ducks

Sharks @ Coyotes

Coyotes @ Sharks

 

Man har en del vigtige kampe tilbage. Især de 3 kampe mod Coyotes kan bestemme, hvem der ender højest, og her tror jeg at Sharks trækker sig sejrsrigt ud. Derudover møder man Kings to gange, men her tror jeg man får det svært, og taber dem. Derfor vinder man ikke divisionen, men jeg tror man holder sig som nr. 4.

 

4-8 pladsen:

 

LA Kings: Nr. 4 - GP: 70 - P: 85

Forventet placering: Nr. 3

 

Jeg forventer man vinder deres division, og derfor tager 3. pladsen i ligaen. Man er 3 point efter, men har én kamo mindre. Man er inde i en rigtig god form, og man har vundet de 4 seneste i træk, alle ude. Man slutter desuden af med en hel del hjemmekampe, og det tror jeg vil blive afgørende her.

 

Slutprogram:

Blues @ Kings

Ducks @ Kings

Flames @ Kings

Sharks @ Kings

Avalanche @ Kings

Kings @ Oilers

Kings @ Canucks

Stars @ Kings

Kings @ Sharks

Coyotes @ Kings

Kings @ Ducks

Ducks @ Kings

 

Man slutter af med 8 kampe hjemme. Her har man været gode i sæsonen, på trods af at man er gået lidt ned igen. Jeg tror dog man finder formen der igen, og det vil betyde meget for holdet. Man spiller i den meget tætte Pacific Division, og man er faktisk kun 4 point væk fra Ducks på sidstepladsen, som dog også er med i slutspillet. Vigtige kampe man har tilbage; 3* Ducks, 2* Sharks og én mod Coyotes og Stars. 5 af de kampe er hjemme, og det bvil blive vigtigt.

 

Phoenix Coyotes: Nr. 5 - GP: 71 - P: 85

Forventet placering: Nr. 8

 

Jeg tror nok man skal komme med i slutspillet, men jeg tror ikke det bliver som en af de øverste. Jeg tror dog ikke man kan holde Blackhawks, Ducks og Stars bag sig, og derfor bliver nr. 8. Man har ikke været så gode som sidste år, men har egentligt et meget godt hold.

 

Slutprogram:

Coyotes @ Oilers

Coyotes @ Canucks

Blackhawks @ Coyotes

Blues @ Coyotes

Blue Jackets @ Coyotes

Sharks @ Coyotes

Stars @ Coyotes

Avalanche @ Coyotes

Coyotes @ Kings

Sharks @ Coyotes

Coyotes @ Sharks

 

Man har et meget svært slutprogram. Dog har man en del hjemmekampe, men i dette tilfælde synes jeg faktisk ikke at det er positivt. Man har været stærkest på udebane i år, selvom man dog også har præsteret udmærket hjemme. Man har en del kampe mod de hold man skal holde bag sig, og det tror jeg man får det svært ved at gøre. Jeg tror man ender i hård kamp med Flames om den sidste plads, og jeg tror man vinder den. 

 

Chicago Blackhawks: Nr. 6 - GP: 70 - P: 84

Forventet placering: Nr. 5

 


Sidste års vinder har ikke været helt så suveræne i år, men har på det seneste virkeligt spillet godt.Jeg tror faktisk ikke at man henter Detroit, men man kommer i slutspillet, og skal helt sikkert tages seriøse når vi når slutspillet. Jeg tror ikke man vinder det hele i år, men slutspillet tror jeg helt sikkert man bliver en del af.

 

Slutprogram:

Blackhawks @ Stars

Blackhawks @ Coyotes

Panthers @ Blackhawks

Ducks @ Blackhawks

Blackhawks @ Red Wings

Blackhawks @ Bruins

Blackhawks @ Blue Jackets

Lightning @ Blackhawks

Blackhawks @ Canadiens

Blues @ Blackhawks

Blackhawks @ Red Wings

Red Wings @ Blackhawks

 

Man har 3 indbyrdes kampe, hvor man kan hente Detroit. Jeg tror dog ikke at det sker, da Detroit har det bedste program af de to hold synes jeg. De næste to kampe især, bliver meget vigtige, og man skulle gerne vinde begge. Derefter kommer kampen mod Ducks man også gerne skulle vinde, og derefter kampe mod Red Wings. Man skal vinde samtlige kampe mod dem der er tilbage, hvis man skal overhale dem tror jeg.

 

Dallas Stars: Nr. 7 - GP: 70 - P: 82

Forventet placering: Nr. 6

 

Det så rigtigt godt ud i starten af sæsonen, men så kom der en skade til Brad Richards. Her ramte man en rigtig dårlig stime, som man dog er kommet over. Man har fået Goligoski hentet ind, og han har virkelig fået noget stabilitet ind på holdet, som jeg tror gør at man når slutspillet.

 

Slutprogram:

Blackhawks @ Stars

Flyers @ Stars

Ducks @ Stars

Stars @ Predators

Stars @ Coyotes

Stars @ Sharks

Stars @ Kings

Stars @ Ducks

Blue Jackets @ Stars

Avalanche @ Stars

Stars @ Avalanche

Stars @ Wild

 

Man har en hel del udekampe tilbage, og dem skal man komme godt ud af. Man har et rimeligt svært slutprogram, men jeg synes man har et rigtigt godt hold, og nok skal klare sig til slutspillet. Hvis man bare kan vinde 3 af sine udekampe, og samtidigt holde et godt niveau i sine hjemmekampe, tror jeg det må være nok.

 

Anaheim Ducks: Nr. 8 - GP: 70 - P: 81

Forventet placering: Nr. 7

 

Jeg synes man har et rigtigt godt hold, og måske den bedste offensiv i hele ligaen. Canucks er måske lidt bedre end dem, men hvem kan også slå brødrene Sedin. Offensiven er stærk undervurderet, og jeg vil blive meget overrasket, hvis ikke der er plads til Ducks i slutspillet.

 

Slutprogram:

Ducks @ Kings

Flames @ Ducks

Ducks @ Stars

Ducks @ Predators

Ducks @ Blackhawks

Avalanche @ Ducks

Ducks @ Flames

Ducks @ Sharks

Stars @ Ducks

Sharks @Ducks

Kings @ Ducks

Ducks @ Kings

 

Man har et hårdt slutprogram, men jeg tror på dem. De næste 3 kampe vil vise om det var dumt, og især kampen mod Flames skal vindes for at holde dem bag dem. De har endnu en kamp mod Flames, og derudover bliver deres kampe mod Kings, Sharks og Stars der bliver vigtige. Jeg synes man har et godt nok hold til at snige sig med.

 

Boblerhold:

 

Calgary Flames: Nr. 9 - GP: 72 - P: 81

Forventet placering: Nr. 10

 

Man kommer desværre ikke med i slutspillet. Deres offensiv er en jeg rigtigt godt kan lide, men jeg tror ikke på dem. De har spillet 2 kampe mere end de hold de jagter, og har ikke set godt ud på det seneste. Derfor tror jeg ikke på dem, og jeg tror heller ikke at de holder Nashville bag sig.

 

Slutprogram:

Avalanche @ Flames

Flames @ Ducks

Flames @ Kings

Flames @ Sharks

Flames @ Oilers

Ducks @ Flames

Flames @ Blues

Flames @ Avalanche

Oilers @ Flames

Canucks @ Flames

 

Man har et par vigtige kampe, men udover hjemmekampen mod Ducks, er alle på udebane. Derfor tror jeg ikke man vinder dem alle, og det kommer til at koste slutspillet.

 

Nashville Predators: Nr. 10 - GP: 70 - P: 80

Forventet placering: Nr. 9

 

Heller ikke her tror jeg man kommer med. Man har ellers et udmærket hold, men måtte sidst se sig slået af Kings hjemme. Man slutter af med 9 hjemmekampe, og de kan godt blive farlige. Jeg tror dog ikke de kommer med. De så lidt nervøes ud mod Kings, og var bare dårligst. Havde man vundet der, havde jeg givet dem gode muligheder.

 

Slutprogram:

Bruins @ Predators

Red Wings @ Predators

Predators @ Sabres

Oilers @ Predators

Ducks @ Predators

Stars @ Predators

Canucks @ Predators

Predators @ Avalanche

Red Wings @ Predators

Trashers @ Predators

Blue Jackets @ Predators

Predators @ Blues

 

Det ser jo "nemt" ud, og jeg synes egentligt også slutprogrammet ser rigtigt godt ud for dem. Jeg tror dog ikke på dem. Jeg ved ikke helt hvad det er. Statistikker og programmet taler egentligt for dem, men jeg tror bare ikke på dem.

 

Minnesota Wild: Nr. 11 - GP: 70 - P: 77

Forventet placering: Nr. 12

 

Jeg synes ikke man er gode nok til slutspillet. På det seneste har man ikke haft nerverne til at lukke, og jeg tror man bliver overhalet bagfra af Blue Jacket også.

 

Slutprogrammet:

Wild @ Sharks

Blue Jackets @ Wild

Canadien @ Wild

Maple Leafs @ Wild

Blues @ Wild

Wild @ Wild

Oilers @ Wild

Lightning @ Wild

Wild @ Red Wings

Wild @ Canucks

Wild @ Oilers

Stars @ Wild

 

Egentligt også et udemærket slutprogram, man jeg synes ikke man er bedre end de hold man jagter, og jeg tror egentligt kun de bliver 12 i år. Kampen mod Sharks SKAL vindes for at drømmen skal fortsætte. Taber man den, kan jeg simpelhen ikke se dem hente de point på de hold. Jeg tror ikke på dem.

 

Columbus Blue Jackets: Nr. 12 - GP: 69 - P: 74

Forventet placering: Nr. 11

 

Slutspillet tror jeg heller ikke på her. Man ramte lige pludseligt en rigtig godt periode, men siden gik man helt i stå. Jeg tror ikke man når det, og holdet er heller ikke godt nok.

 

Slutprogram:
Red Wings @ Blue Jackets

Blue Jackets @ Wild

Devils @ Blue Jackets

Blue Jackets @ Avalanche

Blue Jackets @ Coyotes

Canucks @ Blue Jackets

Panthers @ Blue Jackets

Blue Jackets @ Capitals

Blackhawks @ Blue Jackets

Blues @ Blue Jackets

Blue Jackets @ Stars

Blue Jackets @ Predators

Sabres @ Blue Jackets

 

Et noget svært slutprogram. I hvert fald sværere end de hold der ligger lige over, og man får dem svært. Jeg tror ikke på dem. Man er for langt væk.

 

St. Louise Blues: Nr. 13 - GP: 70 - P: 71

Forventet placering: Nr. 13

 

Man henter ikke 10 point. Den er bare ikke længere. Det vil overraske mig virkelig meget.

 

Colorade Avalance: Nr. 14 - GP: 69 - P: 60

Forventet placering: Nr. 15

 

Man har været helt elendige på det seneste, og tabt de seneste 9 kampe. Man har kun vundet én, af de seneste 20 kampe, og jeg tror man bliver sidst.

 

Edmonton Oilers: Nr. 15 - GP: 70 - P: 55

Forventet placering: Nr. 14

 

Slutspillet kan man heller ikke nå, men jeg synes alligevel det har set lidt mere posivtivt ud på det sidste. Jeg tror man henter Avalanche.

 

Forventet slutstilling:

1 : Vancouver Canucks

2 : Detroit Red Wings

3 : LA Kings

4 : San Jose Sharks

5 : Chicago Blackhawks

6 : Dallas Stars

7 : Anaheim Ducks

8 : Phoenix Coyotes

9 : Nashville Predators

10 : Calgary Flames

11 : Colombus Blue Jackets

12 : Minnesota Wild

13 : St. Louis Blues

14 : Edmonton Oilers

15 : Colorado Avalanche

 


Det er så mit syn på, hvordan stillingen kommer til at se ud når vi slutter. De hold jeg ser ingen chance har, har jeg valgt ar springe hurtigt over, da det også vil være spil af jeres tid. Hvis i har nogle spørgsmål til de hold, eller til alt andet bare generelt, smider i bare en kommentar. Så skal jeg prøve at svare så godt jeg kan :)

Seneste blogs fra MrSand
01/03-2013 02:27 MLS 2013 optakt - Eastern Conference
27/02-2013 10:31 MLS 2013 optakt - Western Conference
20/10-2011 19:51 Thierry Henry - fair udvisning?
17/03-2011 21:22 NHL Playoff

Brugerprofil

MrSand MrSand er offline

25 år
Fra Vedbæk
Bruger siden 2. februar 2011


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 89%
Balance 0.00 0.00 0.00 -63.36
Hitrate 0/0 0/0 0/0 180/554
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
11.95
0/0
0/0
0/0
3/14
Total
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
11.95
0/0
0/0
0/0
3/14
 

Fodbold

Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
England - Premier League
0%
0%
0%
320%
0.00
0.00
0.00
4.40
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
250%
0.00
0.00
0.00
1.50
0/0
0/0
0/0
1/1
Klub Venskabskampe
0%
0%
0%
330%
0.00
0.00
0.00
2.30
0/0
0/0
0/0
1/1
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
155%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/2
US Open Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
57%
0.00
0.00
0.00
-61.32
0/0
0/0
0/0
31/142
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-3.47
0/0
0/0
0/0
59/159
Total
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-60.49
0/0
0/0
0/0
94/312
 

Ishockey

USA
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - NHL
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-15.82
0/0
0/0
0/0
82/227

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt