Blog » Inside Studio: Roman Empire

Inside Studio: Roman Empire
Af Frank, Brasilien, Ons. 16. jan. 2013, 12:49
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (10) Til kommentarer

Nytårskrudtet var allerede futtet af og champagnen drukket, men der var meget mere at fejre her på Betxpert, hvor selveste Roman Empire blev afsløret som nyeste medlem af vores ekspertpanel.

 

Et forrygende scoop og jeg er meget glad for at kunne sige pænt velkommen til Roman Empire, der allerede har taget Betxpert med storm og blevet uhyre populær. Han er i den grad bookmakernes skræk og man skal være hurtig med papkortet for at nå at hente de gode odds, der ofte bliver slashet, når Roman Empire har lagt en analyse på bordet.

Så det er med stor respekt og nysgerrighed, at jeg vover at sende et par spørgsmål for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den mytologiske Roman Empire.

----------------------------------------

 

Frank: "- Lad os starte med et spørgsmål fra forum, hvor Alex spurgte om, hvordan du fandt frem til navnet `Roman Empire`?"

 

RE: "- Det kommer af to ting. Jeg er glødende fan af Chelsea; helt tilbage fra 1997. Så navnet stammer dels fra den russiske revolution med Roman Abramovich i Chelsea. Derudover er jeg dybt fascineret af Romerriget - det til dato stærkeste rige i historien. Så det fandt jeg sjovt at blande sammen. Hvis det ikke var blevet "Roman Empire" havde "The Special One" været oplagt til ære for mit store idol!"

 

----------------------------------------

Chelsea vandt FA Cuppen i ´97 med Ruud Gullit ved roret på et mandskab med erfarne profiler som Dan Petrescu, Dennis Wise, Mark Hughes og den italienske trio Roberto Di Matteo, Gianfranco Zola og Gianluca Vialli!

----------------------------------------

 

Frank: "- Hvordan kom du igang med bettingen?"

 

RE: "- Jeg har altid været en sportsidiot, der har fulgt med i alt sport, jeg har kunne komme i nærheden af. Allerede inden jeg blev 10 år sad jeg oppe som en natteravn og så Australian Open. Bettingen har været en naturligvis forlængelse deraf. Jeg blev først introduceret til odds og Den Lange af nogle kammerater i skolegården - og jeg husker tydeligt min første kupon for 10 kr. på en trippel (dengang var der vist endda trippelkrav hos Dansk Tipstjeneste) til odds 4.20 - som gik hjem :)

 

Sportssektionen har altid været det mest spændende i avisen - og i den lokale sprøjte havde legendariske Tage Lægaard ugentligt spilstof både tirsdag og fredag, som jeg læste med stor interesse. Derigennem fandt jeg Tages gamle hjemmeside Harmony Lobell, hvor jeg traf ligesindede - og siden udvidede horisonten med alle de andre bettingsider."

 

Frank: "- Følger du andres tip, f.eks fra lukket forum eller hvordan ser din private betting ud?"

 

RE: "- Langt størstedelen af mine spil er mine egne. Indtil jeg stoppede på SpilXperten sommeren 2012 spillede jeg nærmest udelukkende egne spil - som var rigeligt. Da jeg droslede lidt ned i det efterfølgende halve år begyndte jeg at følge andres spil også."

 

Frank: "- Du er 24 år og har travlt med studierne, men har du overvejet at slå dig ned som professionel better og leve af dine håndboldtips eller hvad med en romanempire.dk bettingside?"

 

RE: "- Tanken om at leve af betting har strejfet mig, men det er ikke noget, jeg har overvejet seriøst. Jeg havde et sabbatår efter gymnasiet, hvor jeg fokuserede meget på betting, og det gav et ganske godt afkast, men det var både kedeligt og ensformigt i længden.

 

Jeg har dog aldrig selv overvejet at gå solo med egen side, men er blevet opfordret til det nogle gange. For det første har jeg slet ikke tiden til det ved siden af et tidskrævende medicinstudie, og dernæst er økonomien ikke det vigtigste incitament for mig, og derfor er idéen ikke tiltalende på nuværende tidspunkt."

 

FASTER, HIGHER, STRONGER!

Frank: "- Hvad er hemmeligheden bag din succes? Er du et naturtalent, der kan hive de gyldne odds frem i søvne eller ligger der timevis af ´nørdet` analysearbejde bag tipsene?"

 

RE: "- Vilje. Når jeg sætter mig nogle mål i livet - så vil jeg lykkes med det. Om det så er skole, betting eller sport. Jeg dedikerer mig 100 % og er villig til at ofre, hvad der skal til. Det er ikke nok at deltage - jeg vil være så god som mulig og være min indsats bekendt!

Det olympiske motto "Citius, Altius, Fortius" er en stor drivkraft. Jeg har en god arbejdsmoral og gør en dyd ud af at være forberedt og klædt på til en given opgave.

 

Jeg har muligvis talent - men for mig slår dedikation og flid klart talent any day. Jeg skal have en større viden og være bedre forberedt end den direkte konkurrent - som her er oddssætteren. Det er afgørende at være et skridt foran hele tiden. Hvis jeg skal stå tidligst op for at være foran - så gør jeg det. "Fail to prepare. Prepare to fail".

 

Frank: "- Hvilke råd vil give til dem, der gerne vil opnå samme resultater som dig? Hvis nu der sidder en bruger derude med stor interesse i håndbold, men det gniber med at skabe det store overskud på bettingkontoen."

  

RE: "-  Det er en lang proces. Jeg har aldrig selv haft en harpiks indsmurt håndbold i hånden. Det gælder om at lære spillet at kende, lære spillerne at kende og derefter holdene at kende - til sidst lære markedet at kende. Som et stort puslespil hvor man starter med de 4 hjørner og skal dosere og samle de forskellige dele for at få det til at gå op i en højere enhed.

Man skal have adgang til så mange værktøjer som muligt - nyhedssites, lokale sprøjter, statistik, streams, skabe kontakt til ligesindede og sparringspartnere. Jo mere desto bedre. Dedikation er dog stadig det vigtigste - man skal ville det 100 %, da det er langt hårdt slæb, hvor man skal være villig til at ofre og investere usandsynlig mange timer og ressourcer før frugten kan høstes."


THE SKY IS THE LIMIT

Frank: "- Vi må også ind omkring problematikken med limits, både de generelle og de personlige af slagsen. Hvordan har det påvirket din betting og din rolle som ekspert?"

 

RE: "- Limits er djævlens værk. Det gør mig ærligt talt ked af det. Jeg finder det dybt diskriminerende, at bookmakerne på den måde forskelsbehandler.

Jeg er selvfølgelig i høj grad limiteret hos bookmakerne, men det er ikke så slemt, at jeg ikke længere kan komme ud på spil med de indsatser, jeg ønsker. Med lidt tricks kan man jo også forlænge sine levetid hos bookmakerne."

 

Frank: "- Hvordan har du det med, at bookmakerne ofte ændrer deres odds få minutter efter du har lagt dit tip ud?"

 

RE: "- Det er anerkendende, når bookmakerne føler sig nødsaget til at slashe et odds på baggrund af min analyse. Nogle gange føles det som om man er ekstern oddssætter for de mange bookmakere, der har så lidt tillid til deres egen oddssætters kvalifikationer, at de ikke tør holde fast i dennes vurdering. Både pinligt og grotesk."

 

Frank: "-Jeg tillader mig lige, at smide lidt ind fra præsentationen af Roman Empire her på Betxpert:

 

"I 2009-2010 leverede han 467 tips på Oddsnet og fik en tilbagebetaling på 116,2%. Fra 2010 til juni 2012 skrev han for SpilXperten, hvor han leverede 1319 tips med en tilbagebetaling på 106,2%, foruden 2421 betalingsspil med en tb på 109,67%."

 

Det er godt nok uhørt mange tips. Dine stats er jo for syge! Hvordan ser du selv denne berømmelse?"

 

RE: "- Berømmelse er måske så meget sagt, men jeg har da muligvis en mindre fanskare. Men når man som 24 årig bliver præsenteret som legendarisk på BetXpert har man ikke levet forgæves!

Jeg er da helt sikkert stolt af mine præstationer over årene, hvor jeg har hærget markedet og slået mit navn fast med syvtommersøm."

 

Frank: "- Føler du et forventningspres efter de flotte resultater hos Spilxperten?"

 

RE: "- Naturligvis er der et stort forventningspres, når man starter fra scratch. Man har selvfølgelig lidt at give af fra tidligere tiders præstationer, men det er i høj grad et øjebliksbillede med betting, og man er tvunget til at komme godt fra land, hvis folket ikke skal kræve man kommer for guillotinen!"

 

Frank: "- Hvad håber du at præstere her på Betxpert og hvad er din motivation?"

 

RE: "- Jeg håber, at jeg kan være med til at løfte overliggeren yderligere på BetXpert og generelt være et positivt indslag.

Tilbagebetalingsmæssigt er målsætningen at præstere 110%. Unit-mæssigt er Kong Vinter, Nicolai Kristensen gået i udbrud, og det ligner mission impossible at gøre ham selskab – but I will die trying!

 

Jeg føler, jeg er bedre end nogensinde efter min pause på et halvt år, hvor jeg fik analyseret min efterhånden store sample af spil meget nøje. Efter at have dissekeret mine spil har jeg i højere grad fokus på både styrker og svagheder, og det skal gerne optimere mine resultater."

 

Frank: "- Hvad er dine styrker og svagheder?"

 

RE: "- Det vil jeg lade forblive en forretningshemmelighed. Mine styrker er jo også markedets svagheder og vice versa. Der er jo ingen grund til at spille med åbne kort overfor det marked, man gerne vil besejre :-)"

 

EL CLÁSICO- BETXPERT vs SPILXPERTEN

Frank:"- Hvorfor skiftede du egentlig til Betxpert?"

 

RE: "- BetXpert havde for mig den bedste pakke samlet set. Økonomisk havde jeg mulighed for at vælge bedre tilbud.

Jeg rundede en milepæl på SpilXperten med 1000 units i overskud, og jeg savnede både ny inspiration og nye udfordringer.

Jeg fungerer bedst, når jeg har klare mål at gå efter. Jeg har altid gjort en dyd ud af at begrunde spilforslag, og der følte jeg mig mere og mere malplaceret i et betalingspanel hos SpilXperten, hvor der blev færre og færre analyser samt flere og flere ubegrundede spil.

 

Jeg har savnet interaktionen med brugerne, og derfor glæder det mig at se interessen om mine spil her på BetXpert. Jeg modtager masser PM'er og der er masser aktivitet i trådene - det bliver ikke bedre!"

 

Frank: "- Lidt skør tanke, men synes du, at der med fordel kunne skabes et samarbejde mellem Spilxperten og Betxpert eller er det vigtigt, at der er en modpol til hinanden?"

 

RE: "- Nej, jeg mener bestemt ikke, det er aktuelt med et samarbejde mellem BetXpert og SpilXperten – dertil er forskellene og interesserne for forskellige. Det er lige så utænkeligt som Barcelona og Real Madrid skulle fusionere. Det giver en god dynamik på markedet med modpoler og konkurrenter med vidt forskellige produkter indenfor samme branche."

 

Frank: "- Der har tidligere været kritik af Betxpert inde hos Spilxperten, og derfor vil jeg gerne høre, hvilke områder, du mener kan forbedres her på siden?"

 

RE: "- Jeg har selv været en af BetXperts største kritikere. Jeg mindes, jeg tidligere har formuleret noget i stil med ”BetXpert er bedst til alt andet end bettingen”.

 

BetXpert tilbyder et væld af features, som ingen andre gør, og som mange brugere sikkert har stor glæde af. For mig er bettingen dog det klart vigtigste, og dengang i 2011 haltede det gevaldigt med TBP (der var en TBP på 100 % og blot 2.4 units overskud for 3169 spil).

På det område har spilleloven helt sikkert gjort godt for Betxpert og skærpet fokus på bettingen (med 105% for 2909 spil i 2012 under noget sværere betingelser end tidligere). Det er et fantastisk resultat, og jeg er sikker på, at 2013 bliver endnu et godt år på BetXpert!"

 

Frank: "- Vi er i hvert fald kommet stormende fra startblokken i januar, så 2013 kan blive endnu et rekordår. Jeg håber også, at du kan inspirere os andre eksperter på Betxpert, og tror på, at vi også kan være en inspiration.

Ekspertpanelet er i høj grad et hold, der er tæt forbundet med vores brugere og vores målsætning er ikke kun at skabe overskud til vores brugere men også at forsøge at uddanne dem til bedre bettere. Det er den gamle historie om at uddele fisk eller lære dem at fiske. Når Betxpert rammer vores ypperste, gør vi begge dele, og det håber jeg, at du vil være en del af."

 

RE: "- Forstå mig ret. Overskud på et bettingsite er ligesom klovnene i et cirkus - det er et must og grundlæggende. Resten er krydderi og jo mere desto bedre.

 

Selvfølgelig er jeg en loyal holdspiller. Både på OddsNet og SpilXperten stod jeg bag rekrutteringen af nogle af de bedste eksperter.

Jeg har deltaget og svaret i adskillige debatter og tråde om alverdens ting.

I øjeblikket er jeg bare hængt lidt op med eksamener, VM håndbold og forberedelse til bachelorprojekt - og skal også lige finde mig til rette og lære BetXpert bedre at kende.

 

Siden jeg startede på BetXpert har jeg svaret på utrolig mange PM'er, og når jeg stiller op til en blog som denne føler jeg også, jeg giver noget igen. Så jeg er skam godt bekendt med, at min rolle indbefatter meget mere end at skrive analyser - som jeg dog stadig finder det klart vigtigste, men det andet skal nok komme i takt med, at arbejdsbyrden bliver mindre."

 

----------------------------------------

Stor tak til Roman Empire for at tage tid til at svare på mine spørgsmål her midt i studierne og et succesfuldt Håndbold-VM.

Det bliver uhyggeligt spændende at følge Roman Empire´s erobringer af nye territorier på Betxpert slagmarkerne.

Det har jo været en skræmmende magtdemonstration, og i de første to uger har Roman Empire lagt uimodståeligt fra land og leveret 26 analyser med et forbløffende overskud på 9.39 unit og en TBP på 136%.

 

Betxpert har fået en `Mikkel Hansen´ tilført vores holdkort og jeg mødte en meget fokuseret Roman Empire, der allerede har bevist, at der er godt styr på harpiksen. Igen skal der lyde et stort velkommen til Betxpert herfra.

 

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt