Blog » Geniale Julegaveidéer

Geniale Julegaveidéer
Af Frank, Brasilien, Tor. 8. dec. 2011, 20:07
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (10) Til kommentarer

Julen er hjerternes tid, og her kommer et par alternative bud på, hvad der kunne komme til at ligge under træet.

Har I endnu ikke sendt jeres ønskesedlen til Julemanden, så er her lige et par ekstra ting til listen. Og så er der ikke andet at sige end Glædelig jul!

 

FERNANDO OLSEN BIOGRAFIEN

Det bliver en brandvarm bestseller og frontløber til Årets Gaveidé 2011. Efter massiv efterspørgsel kommer denne omfattende biografi om en af dansk fodbolds mest selviscenesættende personligheder. Dette er historien om den folkekære fodboldanalytiker Fernando Olsen, der afslører helt nye sider af sig selv.

 

Læs den hjertegribende fortælling om Fernando´s liv både på og udenfor skridtstregerne. Specielt Fru Fernando Olsen har en uforglemmelig solstrålehistorie om den første date med den charmerende Napoleon-kompleksramte Fernando, der allerede dengang talte meget længe om sig selv ofte med uforståelige, lange sætninger, der ikke rigtig gav mening.

 

Det har dog ikke været en dans på roser for Fernando, der uge efter uge brillerer med sort snak i tv programmet Fodbold uden Filter; blot for få en overbærende bodega-bemærkning fra den rotunde vært, Carsten Werge.

 

Læs den hudløse ærlige ”Fernando Olsen – Så mange ord, så lidt at skulle have sagt” før din nabo, og få et uvurderligt forspring i samtlige fodbold/kommunikations-diskussioner. Fernando´s egne bedrifter og betydning er ganske let at overse, men bliver alligevel gang på gang fremhævet i den ikke mindre end 854 siders biografi.

 

Vi har helt exceptionelt fået lov til at komme med en lille appetitvækker, og har derfor selvfølgelig valgt at bringe følgende legendarisk guldkorn fra den skarpe fodboldekspert, der i afsnittet ”Morten Olsen,´Cocktailtrænernes konge” har sat den berømte analytikerhjerne i selvsving:

 

Morten Olsen er ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv en autonom ’Cocktailtræner’ der sætter sine selvopfundne ord og metodik ind i stedet for en konventionel og gennemtestet ledelsesform.

Hans formåen rækker desværre ikke til at bringe moderne mennesker frem til succes. Han evner heller ikke at udvikle de enkelte spillere og sidst men ikke mindst, så kan han ikke bygge et hold op der viser konsistens og holdstyrke. Det dokumenterer hans samlede resultater og meritter til fulde.”

 

Det kan vist ikke siges mere præcist. Godt spottet, Fernando. Denne bog vil uden tvivl blive undervisningsmateriale på landets uddannelsesinstitutioner, og vil stå som en milepæl i fodboldlitteraturen.

 

NFL LEDETRÅDSQUIZ BRÆTSPILLET

Vi har endnu ikke for alvor taget den ovale NFL bold til os, men er der noget, der kan samle familien Danmark i åndeløs spænding, så er det jo NFL Ledetrådsquizzen.

 

Så er du også træt af, at den ultra-spændende ledetrådsquiz gang på gang bliver afbrudt af de amerikanske NFL spillere, der absolut skal afvikle deres kampe på samme tidspunkt som quizzen kører?

 

Sidder du uge efter uge og sender massevis af SMS´er til den fair pris af 5 kroner plus almindelig sms-takst ind til Claus Elming og Jimmy Bøjgaard?

 

Så saml familie og venner omkring dette nye brætspil, der rammer perfekt ned i julehandlen og nok skal garantere times underholdning i de små julehjem. Det her bliver større end Matador og Ludo, og er den oplagte gave til dig, der elsker at deltage i en quiz, hvor du ikke har en jordisk chance for at gætte rigtigt.

 

NFL Ledetrådsquiz brætspillet indeholder ledetråd om ikke mindre end 854 spillere, trænere, holdejere, som du højst sandsynligt aldrig har hørt.

 

Nogle mener måske, at denne quiz er en uopfindsom måde at udfylde en amerikansk reklamepause, da værterne intet intelligent har at sige om selve kampen, mens andre derimod mener, at det nok også i virkeligheden er sådan det hænger sammen.

 

Hvem husker ikke legendariske ledetråde som ”Jeg har spillet i Superbowl XVIII” og ”Jeg er undrafted, all purpose back”, og hvis jeg så siger ”I college blev jeg kaldt The Pink Flamingo”, så ved vi vist godt, hvilken komplet ukendt spiller, der er tale om denne gang.

 

Intet brætspil uden præmier, og med NFL Ledetrådsquiz følger en god stak af de uvurderligt outdatede Ipod Shuffle, som Humac jo alligevel ikke kan komme af med, da Steve Jobs og Apple lige nåede at sende langt bedre mp3-afspillere på markedet.

 

Samtlige ledetråde er selvfølgelig indtalt af Jimmy Bøjgaard, mens man svagt kan høre Claus Elming chatte med unge piger på Scor.dk i baggrunden.

 

Den ideelle gaveidé til manden, der har alt undtaget et NFL ledetrådsquiz-brætspil med en hulens masse Ipod Shuffles. Køb det nu eller få det stærkt nedsat i januarudsalget i NFL shoppen.

 

LUNA LOVE LETTERS

Så er vi havnet i det romantiske hjørne og ikke en gammelkone-trusse er tør, når den elskovssyge Luna Christofi i en ny afslørende bog for første gang udgiver den personlige digtsamling med kærlighedserklæringer til Barcelona´s eftertragtede træner Josep Guardiola.

 

De første kapitler går stort set med, at Luna om og om igen skriver LUNA GUARDIOLA og LUNA+PEP i et stort hjerte, men herefter kommer der virkelig gang i poesien.

 

Den populære Luna vælger i ”Mig og Pep- Mas que Amor” at dele de mest private øjeblikke mellem den blonde femme fatale og den standhaftige gladiator.

 

Vi bliver på magisk vis bragt ind i en forstyrret fantasiverden, hvor Luna virker overbevist om, at deres kærlighed kun bliver bremset, fordi Pep spiller lidt kostbar.

 

Det er en livsbekræftende historie om at overvinde de mange afvisninger, og bag det perfekte ydre gemmer Luna på en uforløst kærlighed til den catalanske Gladiator. Luna giver i ”Mig og Pep” en næsten Bella-inspireret opvisning i teenage crush.

 

Kom bag om kulissen i en ellers lukket fodboldverden og få en meget velillustrerede og forurolige detaljerede beskrivelse af den nu så berømte episode, hvor det lykkes Luna at få afgang til Barcelona´s omklædningsrum op til Champions League-finalen på Wembley ved at udklæde sig som Messi´s argentinske tante.

 

Den perfekte gave til stakeren, der ikke kan få nok af grænseoverskridende besættelse i et fængslende mesterværk, hvor læseren bliver efterlagt i åndeløs spænding, om Luna og Pep overkommer alle forhindringer, så deres skæbnebestemte romance kan udfolde sig i det catalanske natteliv.

 

Køb bogen nu og få det ekstra kapitel ”Laudrup, Kom til Barcelona...  Altså Michael, ikke Brian, og du behøver ikke tage vin med”.

 

Fik vi nævnt at bogen selvfølgelig er på spansk.

 

FODBOLD-AKTIE LYKKEPOSEN

Det har aldrig været billigere at blive multi-aktionær i de danske Superliga klubber. Vi har samlet en række lykkeposer med en bred vifte af de mest attraktive fodboldaktier. Udover et stensikkert underskud, så vil denne investering også kaste dig ud i nye eventyr.

 

Som aktionær vil du blive indbudt til specielle arrangementer og interessante årsmøder. Blandt de mere humoristiske/tragi-komiske indslag er turen til Vestegnen, hvor man kan opleve Per Bjerregaard fortælle entusiatisk om den succesfulde kioskdrift og snerydning.

 

Aftenens højdepunkt for Brøndby-aktionærer bliver igen at opleve Kasi-Jesper sidde indebrændt i en AG København trøje uden ærmer og surmule over, at han har smidt 200 millioner kroner ned i et sort hul til en flok magtsyge gamle tosser.

 

Udfordringen bliver at undlade at grine højlydt under Benny Winthers foredrag om de gamle dyder, klubånd og sammenhold.


Der er selvfølgelig tvungen busordning til arrangementet.

 

Der vil også blive mulighed for et tur til det midtjyske, hvor FCM holder deres aktionærmøde på HMC Arena.

 

Vi kan afsløre, at det bliver indisk tema i år med Slumdog Millionaire, Rice & Curry og Glen Riddersholm vil underholde med mavedans og så er der det der med at tegne med henna på hænderne, mens Jens Ørgaard forklarer, at de efter aftale er tvunget til at præsentere deres nye angrebsforstærkning; Apu Nahasapeemapetilon.

 

Efter et langt foredrag om den røde tråd, boldbesiddelse og Barcelona-spillestil vil Glen Riddersholm forklare at også i næste sæson vil FCM satse på kontra-angreb og på ingen måde forsøge at udfordre FCK.

 

Der vil blive sørget for transport til og fra den lokale togstation på elefant eller også er man som altid velkommen til at benytte de traktorer, der jo alligevel står i området.

 

Det er svært at finde den rette grimasse, når man hiver en håndfuld værdiløse AaB aktier op fra denne Lykkepose. Ikke siden Bernie Madoff har man oplevet en dårligere investering end hos det nordjyske flagskib.

 

Men som aktionær får du dog mulighed for at besøge det underskudsgivende AaB College, hvor man i ”The Søren Thorst VIP-Lounge” kan få et glas rødvin og en smøg sammen med den joviale Lynge Jakobsen, der som altid meget gerne vil vise hans nye Tim Jannsen-tatovering.

 

Aftenen afsluttes ved den traditionelle tombola, hvor vinderen får Kent Nielsens aflagte shorts samt ansvaret til at lukke og slukke biksen, når den uundgåelige konkurs bliver en realitet.

 

Rundturen afsluttes i Parken Sport and Entertainment, hvor der som altid er stående bifald til foredraget om alternativ bogføring. Hos Football Club København er der såmænd også mulighed for at svinge med tombolaen, da man skal have fastlagt tilskuertallet for den kommende sæson.

 

Der afholdes et minuts stilhed for FCK´s talentarbejde.

 

I den forbindelse får vi også endelig opklaret, om Kenneth Zohore nogensinde har været i nærheden af at score et mål. Niels-Christian Holmstrøm har en rørende historie fra engang Kenneth "Jeg vil være Drogba" Zohore mødte tidligere til træning og næsten ramte stolpen, inden Pape Paté Diouf forklarede, hvem der i år indtager rollen som "N´Doye Light".

 

Aftenen slutter med, at Roland Nilsson takker for, at samtlige øvrige Superliga-klubber er så elendige, og yderligere sender en hilsen til Christian Andersen, der har sørget for, at FCK aldrig får en dansk træner igen.

 

Seneste blogs fra Frank, Brasilien
22/03-2016 23:35 Inside Studio: Mr. Profit
30/12-2014 19:53 Fodboldåret 2014
24/11-2014 12:21 "Kyllingen" Kenn Hansen
18/06-2014 13:46 VM2014 - set fra sofaen
23/04-2014 01:46 Miranda - det oversete forsvarsgeni
20/01-2014 18:21 Longreads om sport
07/12-2013 15:56 VM 2014 Odds-Forslag
27/11-2013 18:18 Inside Studio: Jens Bøye
11/10-2013 18:26 Er Bayern München et low-scoring hold?
20/09-2013 03:14 What the....

Brugerprofil

Frank, Brasilien Frank, Brasilien har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 29. maj 2007


Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt