Blog » Er Mourinho Jesus?

Er Mourinho Jesus?
Af Jeffey, Tor. 20. jan. 2011, 02:06
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (2) Til kommentarer

Jesus kunne røre en sten og forvandle den til brød, Mourinho kan røre en klub og forvandle den til en champion. Er det nu blevet Reals tur? :-)

 

Lad os først lige tage bedrifterne fra en ende af...

 

I 2002 kommer Mourinho til Porto, for en kæmpeklub som Porto har sæsonen været en skændsel, gigantklubben slutter nummer 3 i ligarækken, næstefter Boavista. Portos ledelse vil have guld og det får de - Mourinho bringer dem op på førstepladsen i 2002/2003 med hele 11 point ned til nærmeste forfølger!

Så går der et år mere - og Porto står til alles overraskelse i Champions League finalen mod Monaco, som de smadrer med 3-0. Case Closed, Job Done. Mourinho går efter næste mål - Chelsea.

 

I 2004 kommer Mourinho til Hjortes Chelsea - året efter "The Thief In Law" (alias Abramo) har købt sig ind i klubben. Abramovich har 3 mål i livet: Vinde alt det der kan kan vindes, købe alle dem der kan købes og eje alt det der kan ejes. Mourinho forstår opgaven, tager med det samme arbejdshandskerne på - og går i gang. Der er meget der skal gøres, Chelsea sluttede 2003/2004 af på anden pladsen, men med hele 11 points bag Arsenal på første pladsen. Der skal nye boller på suppen, og det kommer der.

 

2004/2005: Chelsea vinder guld på den mest overbevisende måde og slutter 12 points før Arsenal i tabellen, men det er jo kun en lille del af kagen. Fra 2006 af "ejer" Chelsea FA Cuppen og FA Community Shield. 2005/2006 tager man guld igen og Mourinho udtaler: "I’m champion. It’s the worst club you can work for." Kilde: http://www.indianexpress.com/news/mourinho-ca...

 

Yes, hvad skal han da også blive hængende der for? Case closed, job done - vi må videre :-)

 

I 2008 banker Inter på. Mafiaklubben & Mourinho tænker ens: Penge skal bruges på den mest fornuftige måde. "Du ka det der med dommerne, det kan vi også. Ahh, hold op, vi har jo læst det http://www.dailymail.co.uk/sport/football/art..."

 

Nu kan Mourinho ikke skjule sit smil længere og benytter det altsigende Enrico Preziosi match-fix citat: "Vi har jo alle stjålet af bolcherne".

Begge parter kan nu ikke holde op med at smågrine lidt af det, Mourinho lige har sagt. Mourinho har ramt essensen af italiansk fodboldkultur. Enten køber du - ellers bliver du købt. Isen er smeltet mellem parterne, tilliden er skabt & Mourinho er ansat på stedet.

 

Det går endnu en gang som varmt brød for Mourinho, 2008/2009 - Inter tager overbevisende titlen med 10 points ned til Juventus. De gentager bedriften året efter, denne gang med 2 points ned til Roma. Som prikken over i'et vinder Mourinho CL for Inter, og ingen er nu i tvivl om, at Mourinho er "The Special One".

 

Så er det der, at kongeklubben pludselig melder sig. Real Madrid vil være den næste vinder af Champions League til odds 5.7 hos Betfair. Mourinho tænker sig lidt om, men hvisker så real bossen ind i øret, mens ingen andre kan høre det: "I have to be honest with you. There are some things money can't buy". Real bossen kigger lidt forundret på Mourinho, og spørger så lige så stille: "...what do you mean sir, what can money not buy??". Mourinho læner sig lidt frem igen, og informerer real bossen om, hvad der står på CV'et efterhånden: "You can buy Liga ZON Sagres, you can buy EPL, you can buy the whole Italy today, if you want to - but you can't buy Champions League - it's not a good - it's a dream".

 

Real bossen trækker let på smilebåndet, "we will see Mr. Mourinho, we will see...".

 

Der går et par uger mere, og så kommer udtalelsen, der bare måtte komme:

 

"I want to be the only coach to win Champions League with three different clubs".

 

Om det vil lykkes for ham, kan kun tiden vise :-)

 

Seneste blogs fra Jeffey
20/01-2011 02:06 Er Mourinho Jesus?
10/12-2010 21:48 Kan FCK gå hele vejen?
12/11-2010 00:38 Få det nu fixet!

Brugerprofil

Jeffey Jeffey har deaktiveret visning af online/offline status

Bruger siden 14. november 2005

Formen:

Hovedside/aktuelle tips
Blog


Detaljeret statistik

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt