Blog » Elite 3000-Projektet

Elite 3000-Projektet
Keywords: Elite 3000 Helsingør
Af huhu, Fre. 7. okt. 2011, 00:08
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Kommentarer (28) Til kommentarer

For tiden er der i Helsingør lidt debat om Elite 3000-konceptet, derfor har jeg valgt at skrive en blog om det her på sitet. 

 

Hvad er Elite 3000

Elite 3000 er et projekt der kører i Helsingør Kommune (Helsingørs post nr. er 3000, deraf navnet). Projektet går ud på at få de bedste spillere i Helsingør kommune til at spille på samme hold. Projektet gælder for unge spillere ned til de 12 år (var selv til udtagelse dengang, dog uden succes) og op til seniorspillere. Det er primært seniorholdet jeg vil skrive om i denne blog. 

 

Elite 3000 blev "født" i år 2005, hvor Helsingør FC, Helsingør IF, Frem Hellebæk IF, Snekkersten IF og Vapnagaard FK72 gik med i projektet om at skabe et fodboldhold sammen. Derudover gik Hornbæk IF med på ungdomssiden. For et par år siden meldte Snekkersten og Frem Hellebæk sig ud, da de følte at de ikke fik nok ud af samarbejdet.

 

Der er også en anden klub i Helsingør kommune, der slet ikke har været inde omkring Elite 3000, det er Espergærde IF. Alle klubber, udover Elite 3000 spiller seriefodbold, så der er ret stor forskel på niveauet. Dog er der enkelte spillere der er nogenlunde (sammenlignet med Elite 3000's spillere). 

 

Det virker dog til at der er konkurrence mellem klubberne her i Helsingør kommune, og det er grunden til at flere klubber ikke vil være med i samarbejdet. De bære nag over projektet. Selv forstår jeg det ikke, og det er der flere der ikke forstår. 

 

Elite 3000 gik også ind for håndbolden, der nu hedder Nordsjælland Håndbold (Hjemmebane i Helsingør og i Helsinge). Elite 3000 ejer en del af aktierne i håndboldklubben. Gymnastikken og atletikken er også med under Elite 3000. Især de unge atletikudøvere klarer sig rigtig fint, da nogle af dem er blandt landets bedste i deres årgang (ungdomsudøvere). Nogle af dem har også været med til Ungdoms VM, samt et Ungdoms OL der venter forude. 

 

Tager man et kig over på den anden side af sundet (Øresund), så finder man Helsingborg. De er lige blevet svenske mestre. 

 

I Helsingborg har man en masse små klubber der samarbejder, og så kommer de bedste spillere muligvis ind på holdet i Helsingborg. De sidste 76 år har der været samlet Helsingborg kommunes klubber under samme alliance - Helsingborgs Fotbollklubbars Alians (HFA). Denne alliance består i dag af hele 31 klubber. Hele 98% af klubberne bakker op om HFA's indflydelse. Der er altså næsten ingen problemer med, at de små klubber omkring Helsingborg, bliver tromlet ned af "Storholdet". 

 

Formand for idræts - og sundhedsudvalget i Helsingør, Jørgen E. Hansen håber, at der med tiden kan skabes et samarbejde mellem klubberne i Helsingør Kommune, der er til glæde og til gavn for alle. Han var selv med til at begynde dette projekt for 6 år siden, men han mener at der skal skabes enighed blandt klubberne, hvis man skal have nogle forhåbninger i fremtiden.

 

Nogle af spørgsmålene der bliver stillet til Elite 3000-konceptet er

1) "Er det tilfredsstillende for Danmarks 11. største by?". 

2) "Fungerer Elite 3000 efter hensigten - eller vil en anden model være bedre?"

3) "Er der overhovedet grund til at samarbejde?" 

4) "Hvad gør man i andre byer?"

 

Mine svar

1) Tja, hvis man tager et kig på listen over Danmarks største byer (link:  http://da.wikipedia.org/wiki/Danmarks_st%C3%B...) , så ser man at samtlige byer der er større end Helsingør, ligger bedre til end Elite 3000. Det er faktisk sådan at Kjellerup, der spiller i 2. division Vest, er den 119. største by i DK, og faktisk mindre end Hellebæk-Ålsgårde (Tidligere med i Elite 3000, spiller Serie 3 nu). Der bor 10 gange så mange mennesker i Helsingør, som der gør i Kjellerup, så burde man da også have et bedre fodboldhold, når nu man satser på det, samt ovenikøbet har en alliance med et par klubber. Set ud fra det, så burde man vel liggelidt bedre til.

 

I nogle sportsgrene er der også en del unge som ikke dyrker deres sport her i Helsingør, da der ikke bliver gået synderligt med op i det. Her tænker jeg bl.a. på bordtennis og badminton, hvor Hillerød tilgengæld har et flot sportscenter og går rigtig meget op i de unge atleter. Så jeg vil ikke kalde Helsingør for en by, der går meget op i sport, til trods for vi har været med i Post Danmark Rundt i cykling, hvor enkeltstarten de sidste 5 år er blevet kørt to gange her i byen.

 

2+3) Jeg synes ikke at projektet "Elite 3000" kører specielt godt for tiden. Klubberne vil ikke deltage, da de selv ikke får nok ud af det. De vil ikke hjælpe "byens hold" og få et godt hold her lokalt. I stedet vil man have sit eget hold og få det bedste ud af det, til trods for det måske ikke er lige så seriøst at spille fodbold i serie 3. Spillerne får også svært ved at bevise sit værd, da større klubber vel sjældent ser disse spillere. Man kan jo sagtens spille i serie 3 og have et niveau til Danmarksserien, men måske kan det være svært at komme på et hold, når man spiller så langt nede i rækkerne, eller tager jeg fejl?

Jeg kan ikke se hvordan en model skulle være bedre, det kræver bare at nogle klubber ikke har for ondt i røven til at dele lidt med, men sådan er det nu engang her i byen. Der er dog stadig nogle klubber som vil være med i projektet, og det synes jeg er fint.

Måske er mit blik på dette lidt farvet, da jeg jo kommer fra Helsingør. Men jeg er ret sikker på at jeg havde haft samme holdning, hvis det hed Elite 3070 (Snekkersten), for det er trods alt lige ved siden af hinanden og stadig en klub lokalt. Den nærmeste klub der spiller divisionsfodbold er vel FCN og Lyngby (kan have overset nogle). Det er alligevel noget af et stykke vej for at se en kamp på divisionsniveau.

 

4) Det 4. spørgsmål vil jeg stille til jer BetXpert brugere, da jeg ikke selv kender svaret på det. Hvad bliver der gjort i andre byer, og kender i nogle byer, der har lignende projekter?

 

Hvorfor "Elite" 3000

Ja, det siger jo lidt sig selv! Hvorfor vælger man at kalde et fodboldhold der spiller i Danmarksserien (På daværende tidspunkt) for "Elite" 3000? Det spørgsmål er der mange der stiller sig selv, og det med god grund! Jeg forstår ikke - lige som mange andre - hvorfor de skal kaldes for Elite, når det er et amatørhold? Det er noget underligt noget, og folk der følger med i klubben synes det er direkte pinligt, at man hedder Elite 3000. Men til trods for det holder de jo stadig med dem, da det er byens hold.

I sidste sæson bedte klubben og Helsingørs Dagblad, så byen om hvilket navn det så skulle have. De kom frem til at den skulle hedde noget med Helsingør. FC Helsingør eller Alliancen Helsingør er to gode bud på det. 

 

Hvordan er det gået for klubben

Fra år 2005 til 2009 spillede man med i Danmarksserie pulje 1. Her var man nogenlunde med i rækken. 

 

I år 2009 fik man et par forstærkninger, både på banen men også på bænken hvor man fik Stefan Bidstrup som træner. Han havde begyndt sin karriere i Helsingør IF, men efter det var han bl.a. i Wigan. I sæsonen 2009/2010 vandt Elite 3000 Danmarksserien med hele 24 point foran nummer 2 i rækken. Deres målscore var på suveræne 91-24!

 

Elite 3000 var også med i pokalturneringen dette år, og her mødte de FCK. Kampen blev vist på 6'eren og begyndte klokken 18.

 

For at det var muligt at kampen kunne spilles, blev Elite 3000 nødt til at leje lyskraner for godt og vel 100.000 kroner. FCK vandt 2-1, matchvinder blev Ailton Almeida, da han scorede på et skud der røg ind via stolpen. Han scorede da der manglede godt og vel 10 minutter, så det var ikke langt fra at københavnerne måtte ud på ekstraarbejde i form af forlænget spilletid. TV2 Sporten lavede et program om Elite 3000 der hed "Holdet der ikke kunne tabe". 

 

I juni 2010 havde klubben fået arrangeret en træningskamp mod Brøndby IF der stillede med noget nær stærkeste opstilling (med undtagelse af Stephan Andersen, da de havde Tørnæs på mål). Denne kamp vandt Elite 3000 med 3-1! Brøndby's undskyldning for nederlaget lød på pinlige: "Elite 3000 spillerne var i bedre form end os".

 

Nu ventede der en sæson med 2. division. I 2010 inden sæson gik igang fik de en ny trænerduo bestående af tidligere FCK-spillere, Benny Gall og Christian Lønstrup. Holdet spillede over forventninger. De endte på en flot 2. plads i 2. division øst, kun overgået af Nordvest FC. De var det bedste hjemmehold i rækken med 9-3-3 og en målscorer på 35-19. På udebane var de ikke helt ligeså skarpe, men de leverede dog fine resultater. De havde 8-3-4 ude og en målscorer 28-22. På topscorerlisten endte Casper Sørensen på en flot 2. plads med 17 mål, kun overgået af Morten Seifert fra Avarta der scorede 18 mål. 

 

Hvordan er det så gået i denne sæson (10/11)

Sæsonen begyndte med et nederlag på 4-1 til oprykkerne fra Fremad Amager. Fremad Amager fik dog scoret på 2 straffespark og Elite 3000's anfører, Jeppe Christensen blev udvist i begyndelsen af 2. halvleg. Casper Sørensen (angriber - fast) blev skadet, samt David Rasmussen (midtbane - fast). Så med 2 vigtige spillere ude med skade, plus anføreren ude med karentæne var det ikke den bedste start. Da Jeppe kommer hjem finder han så ud af at han også er småskadet, men heldigvis har han da karentæne, så han ikke mister kampe udover det. 4-1 til Fremad Amager.

 

I midtugen gælder det så pokalturnering hvor man møder Skjold på udebane. Det ser svært ud inden kampen med disse skader, men den lynhurtige Frederik Frick viser hans talent ved at score 1 mål, 1 assist og til sidst bliver han så fældet i feltet, hvor Elite 3000 får straffe, som Peter Benjaminsen (tidligere FCN) scorer på. 3-0 til Elite, og de er videre i pokalen.

 

Derefter gjaldt det første hjemmekamp i sæsonen hvor man tog imod oprykkerne fra Svebølle. Umiddelbart en overkommelig modstander, men individuelle fejl gør at det sejler totalt nede bagi og forsvarsspillerne sælger målmand Mads Hamberg gang på gang. 4-2 til Svebølle.

 

Næste kamp var på udebane mod Rishøj, der forrige sæson spillede i 2. division Vest. Elite havde inden kampen udtalt at de ville forsøge at holde godt sammen defensivt, og det lykkedes ganske udmærket for dem, da der ikke blev scoret på dem. Desværre for Elite 3000 lykkedes de heller ikke selv at score. 0-0.

 

Så var det tid til 2. hjemmekamp i denne sæson. Denne gang skulle det være. Men nej, forsvaret er igen på hælene og ligesom i første hjemmekamp mod Svebølle, sejler forsvaret, og de individuelle fejl er for store. Samme fejl - samme resultat. 4-2 til Herlev.

 

3 dage efter, skal de møde kastrup ude i pokalturneringen. Casper Sørensen er med igen til kampen og det viser sig at være vigtigt. Elite 3000 kommer foran i slutningen af 1. halvleg. Efter lidt over en times spil bliver det 2-0. Kastrup reducerer til 1-2 med 5 minutter igen. Elite 3000 lukker dog kampen med 2 scoringer til sidste og vinder kampen med 4-1. Casper Sørensen scorer to af Elite 3000's mål, det ene på et saksespark. 4-1 til Elite 3000

BEMÆRK: Elite 3000 prøver et nyt spilsystem af med 4-4-2 med en diamant på midtbanen. Tidligere har man spillet 4-3-3.

 

Så er det tid til udekamp mod Søllerød-Vedbæk, der har mistet en del profiler inden denne sæson (bl.a. Mads Falck der spiller i Elite 3000 nu). Deres hold er meget ungt. Elite 3000 får en rigtig dårlig start og kommer bagud med 1-0 efter blot 7 minutter. Elite 3000 viser dog fin moral og tro på egne evner, ved at vende kampen og vinde 4-1. 4-1 til Elite 3000.

 

Første hjemmesejr skal i hus nu! De møder topkandidaterne fra HIK på hjemmebane. Det står 1-1 efter første halvleg med 2 mål i slutningen af halvlegen. Så kommer HIK foran med 2-1 i begyndelsen af 2. halvleg ved at komme igennem i Elite 3000's højre side. Elite 3000 svarer igen med at komme på 2-2 ved at score i tomt mål. HIK kommer på 3-2 ved et frispark på midten som ikke bliver clearet af Elite 3000 og så er en HIK'er først på bolden og sparker den sikkert ind. Elite 3000 får straffe og Peter Benjaminsen scorer sikkert. HIK's anfører bliver derefter udvist efter at have sparket ud efter en fra Elite 3000. Der resterer 10 minutter af kampen på daværende tidspunkt. I 93. minut scorere HIK til 4-3 og vinder derved kampen.Jeg har sjældent været så ærgelig og bitter efter en kamp. Elite 3000 spillede en fantastisk kamp med imponerende kombinationsspil og kørte HIK ud. HIK havde i løbet af kampen 5-6 skud, mens Elite 3000 havde 3-4 gange så mange. Derudover blev Elite 3000 i mine øjne og så snydt for et straffespark, mens der kunne blive dømt yderligere 1, der dog ikke var helt så stort. HIK-træneren kaldte efterfølgende sejren for "pisse heldig", og sagde "undskyld" til Benny Gall efter kampen. Det viser lidt om hvor heldig man har været. 4-3 til HIK.

 

Det må bare være nu, nu hvor Elite 3000 får deres første hjemmesejr. Og ja, det sker faktisk. Elite 3000 møder hjemme Nordvest FC. Kampen bliver spillet under regnvejr og holdene har svært ved at få deres spil til at hænge sammen på en glatte bane. Mads Falck bliver matchvinderpå et mål i 44. minut hvor han efter flotte driblinger sparker bolden ind ved fjerneste stolpe. Nordvest havde med et kvarter igen et landskud på overliggeren, men ellers havde de ikke de store chancer.1-0  til Elite 3000.

 

Så var det tid til pokalturneringen igen. Her mødte han nu Brøndby, og ligesom mod FCK, skulle der lejes lyskraner til kampen, for at den skulle have lov til atblive sendt i fjernsynet. Den blev også vist på 6'eren. Elite 3000 er ved at chokstarte med et mål til 1-0, men der bliver dømt offside.Efter 3 minutter får Elite 3000 hjørnespark og her satset de en del. Brøndby vinder luftduelle og tilbage står Martin "Junior" Christensen, der blot skal sparke bolden væk, men han kikser og i stedettriller bolden hen til en BIF'er der sparker en lang flad bold frem til Rommedahl, der findes Krohn-Dehli der kan score i tomt mål. Føringen holder til pausen, og Elite 3000 spiller nogenlunde med og har nogle fine muligheder. Kræfterne løber dog ud i 2. halvleg, hvor Brøndby er overlegne og tageren fortjent 4-0 sejr. Muligvis havde Brøndby ikke stillet op i stærkeste opstilling og tager kampen helt så seriøst, hvis det ikkevar fordi at de havde tabt til Elite 3000 for et år siden i en træningskamp, who knows? 4-0 til BIF.

 

4 dage efter var det tid til 2. division Øst igen, hvor man mødte SC Egedal en fusionsklub mellem Ølstykke og Stenløse. Træner Benny Gall havde blot ændret på en plads i forhold tilkampen mod Brøndby, hvilket ses i bakspejlet må siges at være en fejl. Elite 3000's Danny Andersen får en friløber i begyndelsen af kampen, men brænder. Derefter kommer SCE igang, og de fører med 3-0 efter blot 25 minutter! I begyndelsen af 2. halvleg scorer Danny Andersen til 3-1, men kræfterne virker til at være forsvundet. SCE vinder kampen med 6-1, i en kamp hvor Thomas Wagner scorede 3 mål. Flot af ham. 6-1 til SCE.

 

Så er det hjemmekamp mod B1908. Det starter meget skidt, da nummer 8 fra B1908 sparker et indlæg der sejler hen på fjerneste stolpe. Mads Hamberg prøver at skubbe bolden væk, men rammer den ikke. I stedet rammer den stolpen og ryger ind i hans ryg, og så i mål. 0-1. 10 minutter efter får Danny Andersen udlinget med et skud nede i det ene målhjørne.1-1 står det også ved halvlegen. B1908 kommer på 2-1 på et straffespark, hvor der mildest talt ikke er nærheden af straffe, selv ikke på u15 niveau. Kasper Enghardt begår simpelthen straffe ved at lave et blødt skulderskub, og dommeren er den eneste på stadion der mener dette er et straffespark. Samtlige fans fra B1908 sidder og konstaterer at der ikke er straffe, og at det næste gang er Elite 3000's tur til at være heldige, og de har ret. Elite 3000 giver bolden op, og scorer i angrebet efter, ved at Dennis Borup afslutter et flot angreb med en følt inderside. 2-2. B1908 giver bolden op og på 3. aflevering spille de den til en Elite 3000 spiller. Hurtig omsætning og indskiftede Frederik Frick kommer til en afslutning der går til hjørne. B1908 skifter målmand, da deres 1. målmand er blevet skadet. Den nye målmand kommer straks på arbejde. Han taber bolden på hjørnesparket ned foran fødderne af Frederik Frick, og han prikker den ind til 3-2 til Elite 3000. Der kunne være dømt et frispark til målmanden i denne situation. Med et kvarter igen kommer B1908-træner og tidligere landsholdsspiller, Miklos Molnar ind på banen. Sikke en fysik den mand stadig har. Han gik i hvert fald til den, men lige lidt hjalp det. I overtiden viser Frederik Frick sin hurtighed, da han løber fra B1908-forsvareren, og sender bolden ind i feltet til David Rasmussen der stille og rolig triller bolden forbi målmanden for B1908. 4-2 til Elite 3000 og kampen fløjtes af lige bagefter.

Kasper Enghardt der begik straffesparket og spillede sin første kamp som midterforsvaret (spiller normalt back) blev i øvrigt kåret til Elite 3000's bedste spiller.

 

Det var så lidt om sæsonens kampe indtil videre, måske ikke det mest interessante at læse om, men et lille kort resumé af hver kamp, håber jeg ikke skader :)

 

Forventningerne var at man skulle blande sig i toppen i denne sæson, men de individuelle fejl, samt skadede spillere, har gjort at de har haft det svært og fortsat ligger på nedrykningsplads med blot 10 point. Rækken er dog tæt og de har kun 6 point op til nummer 4, mens de selv ligger nummer 13.

Spillet har også været markant forbedret siden Elite 3000 begyndte, at spille deres 4-4-2 med en diamant på midten.

 

Truppen

Holdet ser jeg forstærket til denne sæson. I angrebet har de Danny Andersen og Casper Sørensen der sidste sæson scorede 29 mål tilsammen i 2. division Øst. Midtbanen ser stærk ud med Mads Falck, David Rasmussen, Paw Bendixen samt Peter Benjaminsen. Forsvaret der i denne sæson har haft meget at se til består af Jeppe Christensen, Morten "Gummi" Hansen, Martin "Junior" Christensen, samt Mads Edvold Sørensen. På mål har de Mads Hamberg. 

På bænken har de som regel Kasper Enghardt (forsvarer), Daniel Ruberg (Målmand), Stelian Trasborg (offensivspiller), Nicholas Thomsen (forsvarer), Frederik Frick (offensivspiller), Dennis Borup (midtbane), Patrick Pedersen (angriber) og Peter Hartelius (midtbane).

 

Profilerne på holdet er ifølge mig; 

Peter Benjaminsen - Tidligere spiller fra FCN. Altid en god spiller med gode afleveringer, gode løb og generelt forudseende i spillet. 28 år.

Casper Sørensen - Kæmper helt vildt i hver eneste kamp. Han kan score mål, flotte mål og er altid farlig. 23 år.

Mads Falck - En af mine personlige favoritter. Ekstrem god dribler, passer perfekt på den offensive midtbane. 21 år.

Morten "Gummi" Hansen - lille forsvarsspiller, men utrolig springkræft. Forudseende og god til at fordele spiller. Kan også spille på den defensive midtbane. 34 år.

 

Talenterne

Frederik Frick - Super hurtig spiller med gode løb, der kan skabes så meget af ham. Desværre kom han ud med skade, og siden er han blot blevet brugt som indskifter. 19 år.

Kasper Enghardt - God back, men sidst vidste han sine evner i midterforsvaret. 19 år. 

Nicholas Thomsen - Midterforsvarer, som man dog ikke har set så meget til udover i sidste sæson, hvor han startede inde i nogle kampe. 20 år. 

 

Trænerteam

Består fortsat af Benny Gall og Christian Lønstrup. Mange fans vil af med Benny Gall, da de ikke ser hans evner som træner og her på det sidste, er jeg faktisk også begyndt at tvivle en del.

 

Fans

I denne sæson er der nogle unge drenge på 14-17 år der spiller eller tidligere har gjort, som har oprettet fan-gruppen "ELITE ULTRAS". Sikke et navn. Gruppen har efterhånden en 30 medlemmer af det jeg har set på stadion og vokser sig større og større. Deres sange er sådan set nogle som de har stjålet fra andre klubber, her kan f.eks. nævnes følgende: "Vi er Elite, vi er byens stolthed". Ifølge mig er det lidt til grin, at de gør det, men det er trods alt stadig børn, så det går jo nok.

 

Derudover er der også de gamle trofaste fans, der hver søndag møder op for at se holdet. De kommer med deres sædvanlige kommentarer som "Frem på linjerne", "der er hjørne, der er MÅL" (siges hver gang der er hjørne, af en solid øldrikker). Derudover synger de H IIII III FFF, eller noget der minder om det. (HIF = Helsingør Idrætsforening - holdet med hjemmebane på Helsingør Stadion før Elite 3000). En anden sang de synger er "Vi vinder vi vinder vi ved vi kan, vi er HIF'er alle mand".

 

I sidste sæson var der ca. 600 tilskuere til hver hjemmekamp, men i denne sæson er der blot omkring 400 til hver hjemmekamp i gennemsnit. Måske har det noget at gøre med succéen. Det er, hvad jeg ved af, i den bedste halvdel af rækken, som jeg dog mener tilhører Fremad Amager der har over 1000 på stadion til nogle af deres kampe på Sundby Idrætspark.

 

Fremtidige mål

Det er lidt svært at sige hvad der sker med klubben i fremtiden med hensyn til, om klubberne i Helsingør Kommune vil hjælpe til, eller om de går tilbage som det var førhen. Selv håber jeg på projektet fortsætter, så vi kan det bedste hold i hele Kommunen, og derfor ikke behøver at køre så langt for en se divisionsfodbold i fremtiden.

 

Nylig opsigelse

Onsdag den 5. oktober sagde Jaqueline Lindberg op. Hun var i klubben i 8 måneder som Marketings - og Eventchef. Hendes mål var at skabe klubben er omdømme i Helsingør, men resultaterne var ikke så stærke, så hun valgte at sige op. 

 

Konklusion

Det var lidt om hvordan et fodboldprojekt i en by, hvor fodbolden burde være større, hvis man ser på indbyggertal. Samtidig var det også lidt om hvordan det går for holdet, deres spillere, fans og ikke mindst navnet "Elite 3000".

 

Jeg håber at der er nogle brugere som har lyst til at svare på de 4 spørgsmål, samt nogle der har lyst til at komme med deres tanker om projektet, samt navnet "Elite 3000".

 

I skal også have lov til at stille eventuelle spørgsmål, dem vil jeg besvare så godt som jeg kan. 

 

Til sidst vil jeg gerne have at i giver ris/ros for denne blog, da det er min første, og jeg gerne ønsker at blive bedre! 

Seneste blogs fra huhu
14/11-2014 03:58 Kunstgræs i svensk elitefodbold
23/07-2012 04:59 Kunstgræs vs naturgræs
09/12-2011 13:23 Fodboldens Dilemma - Dommeren
07/10-2011 00:08 Elite 3000-Projektet

Brugerprofil

huhu huhu har deaktiveret visning af online/offline status

Fra Helsingør
Bruger siden 15. august 2011


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 106%
Balance 0.00 0.00 0.00 +7.67
Hitrate 0/0 0/0 0/0 70/132
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Detaljeret statistik

 

Baseball

USA - MLB
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
-0.13
0/0
0/0
0/0
19/34
Total
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
-0.13
0/0
0/0
0/0
19/34
 

Beachvolley

PAF Open
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
2.55
0/0
0/0
0/0
3/3
Total
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
2.55
0/0
0/0
0/0
3/3
 

Bordtennis

Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
EM (hold)
0%
0%
0%
263%
0.00
0.00
0.00
1.63
0/0
0/0
0/0
1/1
EM 2011 (hold)
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
EM Hold
0%
0%
0%
300%
0.00
0.00
0.00
2.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Euro-Asia Cup
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
1/1
Kuwait Open
0%
0%
0%
230%
0.00
0.00
0.00
1.30
0/0
0/0
0/0
1/1
Pingisligan
0%
0%
0%
220%
0.00
0.00
0.00
2.40
0/0
0/0
0/0
2/2
Pro A
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
141%
0.00
0.00
0.00
4.13
0/0
0/0
0/0
6/10
 

Floorball

Allsvenskan Södra
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Superligan
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
95%
0.00
0.00
0.00
-0.10
0/0
0/0
0/0
1/2
 

Fodbold

Danmark - 2. division
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Pokalturneringen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Europa League
0%
0%
0%
175%
0.00
0.00
0.00
0.75
0/0
0/0
0/0
1/1
Sverige - Allsvenskan
0%
0%
0%
99%
0.00
0.00
0.00
-0.18
0/0
0/0
0/0
16/31
Sverige - Division 2 Norra Svealand
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sverige - Division 2 Södra Götaland
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sverige - Division 2 Västra Götaland
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Sverige - Division 3 Mellersta Norrland
0%
0%
0%
275%
0.00
0.00
0.00
1.75
0/0
0/0
0/0
1/1
Sverige - Division 3 Norra Norrland
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Sverige - Superettan
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Sverige Allsvenskan
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
1.55
0/0
0/0
0/0
1/2
Sverige Superettan
0%
0%
0%
250%
0.00
0.00
0.00
1.50
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.62
0/0
0/0
0/0
22/44
 

Ishockey

AllEttan Norra
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
AllEttan Södra
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Division 1 - D
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Division 1 A
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Division 1 B
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Division 1 D
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Division 1 E
0%
0%
0%
47%
0.00
0.00
0.00
-1.60
0/0
0/0
0/0
1/3
Division 1 F
0%
0%
0%
171%
0.00
0.00
0.00
4.24
0/0
0/0
0/0
5/6
Finland - SM-Liiga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Sverige - Elitserien
0%
0%
0%
175%
0.00
0.00
0.00
0.75
0/0
0/0
0/0
1/1
Venskabskampe
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.04
0/0
0/0
0/0
10/19
 

Snooker

Shanghai Masters
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.55
0/0
0/0
0/0
2/4
Total
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-0.55
0/0
0/0
0/0
2/4
 

Speedway

SGP Nordic Vojens
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Underholdning

0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
0.50
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Vintersport

Skiskydning
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
World Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt