Blog » Caroline.. Caroline.. Caroline.. igen.. igen.. igen..

Caroline.. Caroline.. Caroline.. igen.. igen.. igen..
Keywords: Caroline, Caroline Wozniacki, Wimbledon, WTA, Grand Slam
Af csbay92, Tir. 28. jun. 2011, 03:02
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Stabilitet!

Det er derfor Caroline ligger nr. 1 på verdensranglisten, ingen er så stabil i sit spil, som hun er! Men når det virkelig gælder på højeste niveau på den største scene, fejler hun gang på gang. Hun får mange høvl af eksperterne og alle idioterne der ved ingenting om tennis. Men hun skal hæve sit spil, hun kan ikk vinde Grand Slams på kun at spille bolden over nettet og håbe på at modstanderen laver fejl, hun skal styre pointene og ISÆR på græs er det UTROLIG vigtigt at styre pointene da det næsten er umuligt at komme tilbage i en duel hvis man bliver trykket i bund.

 

Spillestil.. FREM! 

Det er her jeg kunne skrive en roman om hvordan hun skulle spille, men det er jo ikk så let som mange går og tror, har selv spillet tennis i et par år, og ved godt hvordan det er, at skulle omstille sig. MEN hun er nr. 1 i verdenen, måske ikk verdens bedste, men klart den mest stabile som før nævnt. Hun skal FREM som alle siger, FREM Caroline har en fantastisk baghånd, måske en af de bedste på touren, når hun lyner så løb dog frem til nettet og læg pres på istedet for at modstanderen bare kan spille den tilbage, hun er nød til at lave rene vindere for at få pointene istedet for at lægge pres på og afslutte pointet ved nettet..

Gør noget med bolden, få modstanderen ud og løbe fra side til side, i de fleste af kampene er det Caroline der løber fra side til side. Hun skal STYRE pointene og angrib, angrib og angrib lidt mere! når hun lyner med baghånden frem! og læg pres på! Mix spillet op forhånd, baghånd, slice og dropshot, vær uforudsigelig... lad modstanderen vide, du kan lave hvad som helst med bolden. Caroline har et kæmpe talent! hun skal bare få det 100 % udløst, det skal ske snart! meget snart! 

 

Træning og TRÆNER

Hej hej farmand må de snart blive, hun skal have en "rigtig" træner, selvfølgelig er Piotr dygtig meeeeeen, der burde være penge på kistebunden til at få en rigtig træner der ved noget om gamet og selv har været i det. Så lige på EB.dk at de foreslog John McEnroe, hmm hvorfor ikk? kan ved da hvordan man spiller offensivt, kunne være et spændende samarbejde, så kan Piotr være sportchef eller en stilling som mentor eller lign. TRÆNING hun skal træne, fordi at lære at være mere angriben lære man ikke kun ved at gøre det i kampene, det er på træningsbanerne de sker. Der skal arbejdes på "Bløde/lækre hænder" som det hedder i tennissproget, ved flugtninger. Hendes flugtninger er alt for dårlige lige nu, til hun kan komme mere frem ved nettet, især i Wimbledon i år, de få gange hun har været fremme hvis de ikke lå lige i ketcheren på hende, fløj de ud over linjerne. Forhånden, skal forbedres væsenligt, baghånden kan man ikk sætte en finger på, den er som den skal være, men den svage forhånd skal der arbejdes med, MEGET som en McEnroe måske kunne gøre, det er selvfølgelig kun spekulationer men alligevel spændende. 

Martina Navratilova 9. gange vinder af Wimbledon og en af de bedste kvindelige tennisspillere nogensinde, sagde noget meget klogt i et interview om Caroline, nemlig at hun skal skære ned på hendes turneringer, hun er nød til at melde fra, fra nogle turneringer og træne i stedet. Det er sådan hun kan blive bedre, og at det så betyder hun måske mister førstepladsen et styk tid, er jo priotering.. om hun vil træne eller tjene penge? men der skal snart ske noget!

Dagens Kamp

 Det er mig fuldstændigt ubegribeligt, at de ikke var forberedte på Cibulkovas agressive spillestil, som har været ekstra agressiv i årets Wimbledon, hun er en lille lort på 1.61 som trives godt på græsset på grund af bolden hoppet fint til hendes højde. Hun har en kanon af en forhånd, som fik Caroline ud og løbe et par km i løbet af kampen.. Men det så ikk ud som om Team Wozniacki havde en game-plan som kunne dæmme op for Cibulkovas agressive spil. Det er ikk for at pille Carolines spil i 1. sæt ned, men mange af de "vigtige" point kom på fejl af Cibulkova og ikke stor spil af Caroline. Men da Cibulkova fik styr på sine slag, gik kampen kun en vej og det var Cibulkovas. Men Caroline har mødt hende 8 gange og har en statistik h2h der hedder 6-2 til hendes fordel, så hun måtte vide hvordan Cibulkova spiller og hvordan hun vinder over hende. Men Caroline overlod intiativet til hende og det takket hun pænt ja tak til og tog styringen i klart de fleste point, imens Caroline løb fra side til side og sendte boldene tilbage på servelinjen hvor Cibulkova stod og styrede kampen, og Carolines point kom når Cibulkova oversatsede sine slag. Caroline spillede et rigtig godt første sæt og fik en god start på 2. sæt og det så rigtig godt ud hun mixede spillet fint, og lagde oveni købet stopbolde det var en fryd. Men når hun blive presset falder hun tilbage til sin "gamle" spillestil, fordi hun har arbejdet på det offensive, men det lykkedes aldrig helt idag, fordi da hun blev presset faldt hun tilbage på baglinjen, og Cibulkova har alt for gode grundslag og er alt for hurtigt til at blive besejret fra baglinjen.

 

Alt i Alt

 Jeg er fan af Caroline, jeg følger hende og alt andet tennis. Men det er så let for os tennisnørder at sige hun skal bare træne dit og dat, og så skal hun nok vinde masser af Grand Slams, men jeg er træt af at se hende blive slået ud af de store turneringer og tabe mental styrke, vil se hende vinde og ikke kun være nr. 1, jeg ved godt hun har vundet 17 WTA titler og har vundet millioner af dollars og hun kan leve resten af livet fedt hvis hun allerede stopper nu, og derfor er hun nød til at træne, når hun nu må have en økonomisk frihed til at droppe nogle turneringer og træne istedet.

 

Hvad synes i?

Nu har jeg kommet med min mening, vil rigtig gerne hører jeres og evt. hvad i synes om min. Lad os få en diskustion igang om hvad Caroline kan gøre osv.

 

- skrevet af
Christian Bay (csbay92) 

Seneste blogs fra csbay92
28/06-2011 03:02 Caroline.. Caroline.. Caroline.. igen.. igen.. igen..
08/03-2011 19:10 Engelsk eller spansk fodbold?
08/03-2011 13:39 Hvad fanden sker der Brøndby...

Læs kommentarer (0)


Brugerprofil

csbay92 csbay92 er offline

Fra Brøndby
Bruger siden 8. marts 2011


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 48%
Balance 0.00 0.00 0.00 -2.10
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1/4
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
63%
0.00
0.00
0.00
-1.10
0/0
0/0
0/0
1/3
England - Premier League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt