Blog » Betting og landskampspause

Betting og landskampspause
Keywords: Betting, landskampspause, weeekend, forkølelsessår, kedelig
Af Sunrisebeachlime, Søn. 13. okt. 2013, 23:58
0
Du skal være logget ind for at stemme på en blog

Tipslørdag, supersøndag, mandagskampe, CL-tirsdag/onsdag, torsdags-Europa-League, ja sågar fredagskampe er kommet på programmet. Vi bliver næsten hver uge forkælet med lækkerier fra alle de store ligaer og kampe hver dag. 

Det er måske derfor det føles ekstra hårdt og ekstra kedeligt, når der så er landskampe og dermed pause i de sjove ligaer. Personligt, siger landsholdet mig ikke særlig meget. Jeg har min passion for mine egne favoritklubber AGF og Barcelona, og elsker at følge med i både Premier League, Bundesligaen og især La Liga.

Jeg better meget på de ovenstående ligaer, og nyder at bruge til på at finde værdispil på diverse målscorere, samt at følge eksperter fra denne odds-side, men også fra andre især Luringerne på odds1 og særligt Werder77, Kellogs og steneren fra Spilxperten. 

 

Men når der er landskampspause, så er mine muligheder altså yderst begrænset. 1) fordi udvalget er SÅ meget mindre og 2) fordi jeg ikke har samme viden om f.eks. Ungarn, som jeg har om eksempelvis Villareal og Stuttgart. 

Når man er vant til at oddse meget, så er man vant til at have noget på spil i de kampe, man ser. Og når man ikke længere har det pga. det dårlige spiludvalg, ja så er det ikke så sindoprivende at følge de forskellige kampe - udover Danmarks selvfølgelig. 

Det er lige til at blive deprimeret over. Det er nok også derfor jeg har fået ordnet så mange andre ting i denne weekend end jeg normalt ville have noget. Lørdag og søndag for mig plejer at være fuldt booket med kampe jeg gerne ville se. I denne weekende har jeg stort set kun brugt på at læse op til min eksamen på søndag, samt at arbejde lidt på mit website, der omhandler forkølelsessår. Ja, så kedeligt har min weekend været... 

Tak fordi I gad at læse med derude - håber I alle er kommet jer over landskampspausen. 

Vi ses til næste weekend! 

Seneste blogs fra Sunrisebeachlime
13/10-2013 23:58 Betting og landskampspause

Læs kommentarer (0)


Brugerprofil

Sunrisebeachlime Sunrisebeachlime er offline

Fra Århus C
Bruger siden 17. februar 2011

Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 125%
Balance 0.00 0.00 0.00 +0.76
Hitrate 0/0 0/0 0/0 2/3
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog


Detaljeret statistik

 

Fodbold

Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.76
0/0
0/0
0/0
2/3

Seneste blogs

Betvalue & Brasilien
Betvalue & Brasilien
53
Aberdabei (08/12-2017)
Du er sportsinteresseret og tipper nu og da. Som regel hos Danske Spil. Men du kunne egentlig godt tænke dig at blive en rigtig sportsbetter. Og måske score kassen.   ...
08/12
Spørgebloggen
Spørgebloggen
6
Aberdabei (05/12-2017)
Jeg tror ikke på, at J.F. Kennedy blev skudt af CIA eller FBI.   Jeg tror ikke på illuminati.   Jeg tror ikke på, at US selv stod bag ang...
05/12
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
Jagten på den russiske folkesjæl - 1
32
Aberdabei (25/11-2017)
Italien var regerende dobbelte verdensmestre. Men det forekom ligegyldigt, da mere end 4,5 millioner tyske tropper eksekverede historiens største invasion.   Man angreb ...
25/11
Projekt multi 'pengemaskine'
Projekt multi 'pengemaskine'
0
LodSe (21/09-2017)
Lad mig gøre det klart, det er hverken en challenge, leg eller nem måde at tjene penge - det bliver en livsstil. Udover jeg frit og kvit giver 200 kroner af mine egne ...
21/09
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
Europæisk succes - hjemlig fiasko?
0
boghiu.andrei (23/06-2017)
Premier League er overstået og det er silly season i medier. I dag er det dog ikke de sædvanlige transferrygter der skal kigges på, men på om europæisk succes/hø...
23/06
Blogs, oversigt