Onsdag går det løs på Casino Copenhagen i København, hvor European Poker Tour er nået til den danske hovedstad. Scandic Bookmakers har sammensat et stærkt hold, som du stadig kan nå et blive en del af!

Holdet tæller blandt andre mangemillionæren Henrik ’Lotto’ Sørensen, Frem-angriberen Tommy Olsen samt pokerdronningen Pernille Ravn, der har store forventninger til turneringen:

- For at vinde EPT skal man være 100% skarp og 100% fokuseret, og så skal man spille fejlfrit hele vejen igennem. Så til denne turnering har jeg meget fokus på at være både fysisk og psykisk klar, og mine forventninger vil være at jeg spiller fejlfrit og så må vi håbe på at kortene er med mig, siger en kampberedt Pernille Ravn.

Følgende otte spillere har indtil videre kvalificeret sig til EPT København via Scandic Bookmakers:

Henrik 'Lotto' Sørensen, Pernille 'Pokerdronningen' Ravn, Tommy Olsen, Peter Jensen, Alan Otte, Ole 'Bondemand' Andersen, Bo Knii Jensen og Mogens Sonnichsen.

I aften er det sidste chance for at kvalificere sig til EPT København, når vi kl. 21.30 byder på vores $8000 EPT $10 + $1 rebuy and addon tournament. Vinderen skal til EPT i København med Team Scandic!