Scandic » Anmeldelse

BetXpert Awards 2015: Bedste tilbagebetaling Scandic Besøg Scandic
Scandic - Bookie med bred fodbolddækning
BetXpert rating:
Stort spiludbud
Stort live betting-udvalg
God support
Risiko for limit
Scandic bonuskode:

BXP100

Tilbagebetaling, snit

93,8%
Vis alle tilbagebetalinger (fold ud)
Scandic bonus på 750 DKK

Scandic Bookmakers giver nye kunder bosat i Danmark en bonus på op til 750 kr. i form af fordobling af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Anmeldelse af Scandic
Scandic ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Mobil platform
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik
Denne side indeholder henvisnings-links.

Scandic Bookmakers er en danskstiftet bookmaker der åbnede i 1997. I dag ejes selskabet af britiske GVC, men der er dansk licens, god dansk kundeservice og diverse spilobjekter med dansk interesse.

 

Spiludbud

Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Ud over de sædvanlige sportsgrene som alle bookmakere har, er der både et nik til Commonwealth-kunderne og til et mere internationalt publikum. Nordiske tippere har også noget at komme efter. Der er fx cricket, snooker og dart til de anglofile, men der er også boksning, MMA, motorsport, golf og cykling. Og vintersport.

Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.

 

Spiltyper

På de store ligaer indenfor holdsport som fx. fodbold, håndbold, ishockey mv., har Scandic som regel en lang række special-spil på de enkelte kampe, i form af handicapspil, over/under, halvleg/perioderesultat, etc. På kampe fra de mere populære ligaer, er op imod 90 forskellige spil ikke ualmindeligt. Før i tiden var antallet af spiltyper på mere sekundære ligaer ret begrænset, men her har Scandic udviklet sig og har typisk 30 forskellige spiltyper på næsten alle fodboldkampe.

På tennis findes der typisk 15+ spiltyper per kamp (WTA+ATP), mens håndbold og ishockey også har et pænt udvalg.

Blandt de øvrige sportsgrene har de en flot dækning af forskellige spil på især golf, hvor der ofte findes et varieret udvalg af turnerings- og matchspil på alle de velkendte Tours.

 

Scandic Odds

Scandic har flotte tilbagebetalingsprocenter på større og eksponerede ligaer og turneringer som fx Premier League og Champions League i fodbold. Her befinder Scandic sig i toppen af markedet.

Hvorimod de på mindre markeder som fx den bedste polske fodboldrække har en forholdsvis lav tilbagebetalingsprocent.

Det trækker også op, at man ofte, især på golf, opererer med top-spil hvor der er fuld udbetaling i tilfælde af "dead heat", hvor stort set alle andre bookmakere fordeler gevinster ligeligt.

BetXpert kårede i december 2015 Scandic som bookmakeren med den bedste tilbagebetalingsprocent med udgangspunkt i de mest populære markeder.

Det skal også med, at Scandic for tiden garanterer de bedste odds på de største fodboldmarkeder baseret ud fra slutoddset.

 

Scandic Livebetting

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Scandic rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Scandic ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på livebetting programmet.

For en typisk fodboldkamp finder man på livebetting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting-modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website

Scandics website er let at overskue. I venstre side er der en oversigt over de mest populære fodboldligaer og øverst en horisontal bjælke, hvor navigering mellem de forskellige sportsgrene foregår uden besvær. Der opereres med "betting slip", så man til enhver tid kan se sin kupon.

Nederst er der en horisontal bjælke, der giver oversigt over de kommende livekampe, men den kan klikkes væk hvis det ønskes.

En hage ved at bruge Scandics hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Scandic Mobil

Scandic synes at have valgt en lidt naiv tilgang til det mobile marked. På mobil og tablet benytter Scandic præcist det samme interface/layout som benyttes på desktop-versionen. Dette er på sin vis en prisværdig strategi, da man som kunde møder et layout der er genkendeligt fra computeren, og ikke begrænses af at nogle funktioner og spiludbud er udeladt.

Desværre er den store hage at platformen dermed på ingen måde er optimeret til mobile enheder, hvilket man især konstaterer på smartphones, hvor man skal zoome og scrolle i både højde og bredde i ét væk for at bevare bare en smule overblik. Hvor denne platform tilnærmelsesvist kan fungere på tablets, er det noget nær ubrugeligt på en smartphone, hvilket trækker gevaldigt ned i scoren. Det betyder også at hvis noget savnes på desktop-platformen (som fx en søgefunktion), så savnes det også mobilt.

Besøger man den mobile platform som ny kunde, kan man oprette en konto, men så stopper festen også, for Scandic tilbyder hverken ind- eller udbetalinger mobilt. De eneste betalingsformer man kan vælge via den mobile platform er "Money transfer" og bankoverførsel, hvilket for begges vedkommende er at betragte som pseudo-betalingsformer, da de ikke er øjeblikkelige og ej heller kan foretages uden man forlader den mobile platform.

På positiv-siden skal bl.a. fremhæves at support er tilgængelig via live chat, hvilket som regel er lig med hurtig handling på henvendelserne.

 

Ind- og udbetalinger

Mulighederne for ind- og udbetaling er mangfoldige.

Udover betalingskort (VISA, VISA Electron og Mastercard) og bankoverførsel, kan man til indbetalinger også anvende Danske Netbetaling eller eWire, hvilket er en stor fordel for danskere der kun har et Dankort. Endvidere kan benyttes ewallet-tjenester som Neteller, Skrill samt paysafecard.

Ved udbetalinger kan benyttes VISA, bankoverførsel, Neteller og Skrill. Scandic følger princippet "same way out as in", dvs. at en indbetaling med kort ikke senere udbetales til en Neteller-konto. Først når samme beløb som er gået ind via én betalingsform også er gået ud igen, kan evt. overskydende beløb udbetales til fx. bank.

 

Support

Scandic supportmuligheder er rigtig gode for danske kunder. Firmaet har en afdeling i Danmark der yder dansk support. Denne kan kontaktes på både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

Kundeservicen er tilgængelig alle dage fra 10-18.30.

 

Indsatspolitik

Scandic praktiserer personlige limits til nogle kunder, som regel med stort overskud. Limit vil typisk være på udvalgte ligaer/sportsgrene, hvor begrænsningen kan gå på enten indsatsen eller gevinsten. I enkelte tilfælde kan kunder med stort overskud på enkelte sportsgrene opleve en "global" limit, dvs på alle sportsgrene, dog på forskelligt niveau. Typisk formidles hverken grænse, form eller årsag direkte til kunden, uanset om man sender en forespørgsel herom.

 

Samlet vurdering 4.0 af 5

Der udbydes et bredt udvalg af spil fra en lang række ligaer og sportsgrene, om end der mangler noget i spiltyper når man bevæger sig væk fra "main stream" ligaerne. Når det gælder live betting, er Scandic med helt fremme i det stærke felt.

På servicesiden er Scandic helt i top, med flere indgange til direkte dansk support. Desuden er det ikke sjældent at det forekommer at både nye og eksisterende kunder kan hente sig gode bonus-tilbud, så de få huller hist og her med website, udvalg af spiltyper og limit-risikoen til trods, er Scandic absolut en anbefaling værd.

 

Anmeldelse opdateret d. 24. februar 2016, kl. 14:34 af

Opret din konto hos Scandic her »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10