Scandic » Anmeldelse

Scandic Besøg Scandic
Scandic - Bookie med bred fodbolddækning
BetXpert rating:
Stort spiludbud
Stort live betting-udvalg
God support
Risiko for limit

Tilbagebetaling, snit

92,1%
Vis alle tilbagebetalinger (fold ud)

Scandic bonus på 750 DKK

Scandic Bookmakers giver nye kunder bosat i Danmark en bonus på op til 750 kr. i form af fordobling af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Anmeldelse af Scandic
Scandic ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik

Scandic Bookmakers er en danskstiftet bookmaker der åbnede i 1997. I dag ejes selskabet af britiske GVC, men der er dansk licens, god dansk kundeservice og diverse spilobjekter med dansk interesse.

 

Spiludbud
Spiludbud - sådan rater vi
Når vi rater bookmakerens spiludbud kigger på vi den samlede mængde af spilobjekter. I den proces undersøger vi bl.a. på følgende:
 • Hvor mange og hvilke sportsgrene og ligaer udbydes der spil på?
 • Er der tale om et standardiseret udbud eller specialiserer bookmakeren sig i niche-sportsgrene eller -ligaer?
 • Hvor dybt ned i rækkerne/divisionerne går bookmakeren i de forskellige lande?
 • Har bookmakeren en unik dækning af specielle sportsgrene eller ligaer?

Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Ud over de sædvanlige sportsgrene som alle bookmakere har, er der både et nik til Commonwealth-kunderne og til et mere internationalt publikum. Nordiske tippere har også noget at komme efter. Der er fx cricket, snooker og dart til de anglofile, men der er også boksning, MMA, motorsport, golf og cykling. Og vintersport.

Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.

 

Spiltyper
Spiltyper - sådan rater vi
Rating af spiltyper er et udtryk for hvor mange markeder og spilmuligheder bookmakeren tilbyder for hver enkelt kamp/begivenhed. Herudover ser vi bl.a. også på følgende faktorer:
 • Tilbyder bookmakeren typisk mange eller få spiltyper?
 • Er der stor forskel i antal spiltyper for en almindelig ligakamp hhv en kamp med international bevågenhed?
 • Har bookmakeren specialspil eller andre særligt attraktive spiltyper i udvalget, fx spil på målscorere, gule/røde kort, hjørnespark mv.?
 • Tilbydes flere varianter af asian handicap og over/under?

På de store ligaer indenfor holdsport som fx. fodbold, håndbold, ishockey mv., har Scandic som regel en lang række special-spil på de enkelte kampe, i form af handicapspil, over/under, halvleg/perioderesultat, etc. På kampe fra de mere populære ligaer, er op imod 90 forskellige spil ikke ualmindeligt. Før i tiden var antallet af spiltyper på mere sekundære ligaer ret begrænset, men her har Scandic udviklet sig og har typisk 30 forskellige spiltyper på næsten alle fodboldkampe.

På tennis findes der typisk 15+ spiltyper per kamp (WTA+ATP), mens håndbold og ishockey også har et pænt udvalg.

Blandt de øvrige sportsgrene har de en flot dækning af forskellige spil på især golf, hvor der ofte findes et varieret udvalg af turnerings- og matchspil på alle de velkendte Tours.

 

Odds
Odds - sådan rater vi
Oddsene er bookmakerens egentlige kerneprodukt. Når vi rater oddsene er den teoretiske tilbagebetalingsprocent naturligvis afgørende, da den har betydning for hvor høje oddsene er, og hvor mange penge bookmakeren teoretisk lader gå tilbage til kunderne. Derudover ser vi også på følgende:
 • Varierer de teoretiske tilbagebetalingsprocenter mellem de forskellige ligaer/sportsgrene?
 • Er bookmakeren som regel blandt de første eller sidste der kommer med odds på begivenheder/kampe?
 • Er bookmakerens start-odds baseret på en lavere tilbagebetaling som så justeres opad når når kampstart nærmer sig? I så fald, hvor sent løftes odds-niveauet?
 • Opererer bookmakeren med lav markedslimit på udgangsoddsene, så de dermed er mere tilbøjelig til at slashe evt. tidligt publicerede odds?
 • Virker bookmakerens odds påfaldende "automatiserede", således at de stort set aldrig stikker ud med højeste odds på et givet udfald?
 • Har bookmakeren mod til at fastholde odds selvom de stikker ud som markedets højeste på et givet udfald?
 • åbner bookmakeren en kamp med alle markeder, eller er det indledningsvist kun udvalgte markeder som fx 1X2, over/under, og så følger alle de øvrige markeder senere?

Scandic opererer med godkendte tilbagebetalingsprocenter, men ligger ikke i den stærke ende af markedet. Det trækker dog op at man ofte, især på golf, opererer med top-spil hvor der er fuld udbetaling i tilfælde af "dead heat", hvor stort set alle andre bookmakere fordeler gevinster ligeligt.

 

Livebetting
Livebetting - sådan rater vi
Når vi rater bookmakerens livebetting ser vi på alle forhold omkring livebetting platformen, herunder:
 • Hvor stort er spiludbuddet, dvs. hvor mange live betting kampe kan man spille på?
 • Hvor mange spiltyper finder man på de enkelte live events?
 • Kan man kun spille singlespil, eller kan man også kombinere live bets (evt. også med spil fra pre-match udvalget)?
 • Tilbyder bookmakeren live streaming, og i hvilken kvalitet?

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Scandic rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Scandic ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på livebetting programmet.

For en typisk fodboldkamp finder man på livebetting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting-modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website
Website - sådan rater vi
Bookmakerens website er den primære platform hvor man som kunde møder det egentlig produkt; oddsene. Når vi rater en bookmakers website ser vi bl.a. på:
 • Er bookmakerens website logisk opbygget med fokus på brugervenlighed?
 • Er hjemmesiden hurtig, velfungerende og tilgængelig 24/7, eller er der hyppig nedetid?
 • Er det nemt at finde og afgive spil?
 • Kan man som kunde lave personlige tilpasninger af siden, så man får fokus på de ting der er væsentligt for en selv?
 • Findes en brugbar søgefunktion, som gør det lettere at finde et specifikt spil i det aktuelle spiludbud?
 • Tilbyder hjemmesiden andre understøttende features eller tillægsprodukter som fx statistik?
 • Tilbydes ekstra services, som fx spil-notifikation, hvor man via email eller sms får besked når et spil er afgjort?

Scandics website er let at overskue. I venstre side er der en oversigt over de mest populære fodboldligaer og øverst en horisontal bjælke, hvor navigering mellem de forskellige sportsgrene foregår uden besvær. Der opereres med "betting slip", så man til enhver tid kan se sin kupon.

Nederst er der en horisontal bjælke, der giver oversigt over de kommende livekampe, men den kan klikkes væk hvis det ønskes.

En hage ved at bruge Scandics hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Ind- og udbetalinger
Ind- og udbetalinger - sådan rater vi
Ved rating af en bookmakers udbud af muligheder for at lave ind- og udbetalinger til sin bookmaker-konto ser vi bl.a. på følgende:
 • Hvor mange forskellige ind- og udbetalingsformer tilbyder bookmakeren?
 • Opererer bookmakeren med gebyrer, og i hvilket omfang?
 • Er ind- og udbetalinger hurtige eller langsomme?
 • Hvor ofte skal man gennem sikkerhedscheck i forbindelse med ind- og udbetalinger?

Mulighederne for ind- og udbetaling er mangfoldige.

Udover betalingskort (VISA, VISA Electron og Mastercard) og bankoverførsel, kan man til indbetalinger også anvende Danske Netbetaling eller eWire, hvilket er en stor fordel for danskere der kun har et Dankort. Endvidere kan benyttes ewallet-tjenester som Neteller, Skrill samt paysafecard.

Ved udbetalinger kan benyttes VISA, bankoverførsel, Neteller og Skrill. Scandic følger princippet "same way out as in", dvs. at en indbetaling med kort ikke senere udbetales til en Neteller-konto. Først når samme beløb som er gået ind via én betalingsform også er gået ud igen, kan evt. overskydende beløb udbetales til fx. bank.

 

Support
Support - sådan rater vi
I vores vurdering af en bookmakers support (kundeservice) vurderer vi følgende parametre:
 • Gennem hvor mange forskellige kanaler kan man kontakte bookmakeren?
 • Hvor mange timer i døgnet er de forskellige support-muligheder tilgængelige?
 • Hvor hurtig er responsen fra support?
 • Kan man kontakte support på dansk eller evt. kun på engelsk?
 • Agerer support professionelt (forstående, undersøgende, seriøs)?

Scandic supportmuligheder er rigtig gode for danske kunder. Firmaet har en afdeling i Danmark der yder dansk support. Denne kan kontaktes på både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

Kundeservicen er tilgængelig alle dage fra 10-18.30.

 

Indsatspolitik
Indsatspolitik - sådan rater vi
En bookmakers indsatspolitik dækker over de forskellige former for indsats-begrænsninger man som kunde kan risikere at støde ind i (også benævnt som limits). Når vi rater en bookmaker på dette område ser vi bl.a. på følgende:
 • Skilter bookmakeren med markeds-specifikke limits, dvs. hvor høje indsatser der tillades på enkelt-begivenheder?
 • I hvilket omfang praktiseres personlige limits, og hvor skrappe er bookmakeren mht at tildele disse?
 • Praktiseres personlige limits på en sådan måde at man som kunde stadig kan spille på visse sportsgrene/markeder selvom man har limit på andre?
 • Kan man som kunde få forklaring på en evt. personlig limit?

Scandic praktiserer personlige limits til nogle kunder, som regel med stort overskud. Limit vil typisk være på udvalgte ligaer/sportsgrene, hvor begrænsningen kan gå på enten indsatsen eller gevinsten. I enkelte tilfælde kan kunder med stort overskud på enkelte sportsgrene opleve en "global" limit, dvs på alle sportsgrene, dog på forskelligt niveau. Typisk formidles hverken grænse, form eller årsag direkte til kunden, uanset om man sender en forespørgsel herom.

 

Samlet vurdering 4.0 af 5

Der udbydes et bredt udvalg af spil fra en lang række ligaer og sportsgrene, om end der mangler noget i spiltyper når man bevæger sig væk fra "main stream" ligaerne. Når det gælder live betting, er Scandic med helt fremme i det stærke felt.

På servicesiden er Scandic helt i top, med flere indgange til direkte dansk support. Desuden er det ikke sjældent at det forekommer at både nye og eksisterende kunder kan hente sig gode bonus-tilbud, så de få huller hist og her med website, udvalg af spiltyper og limit-risikoen til trods, er Scandic absolut en anbefaling værd.

 

Anmeldelse opdateret d. 16. april 2014, kl. 11:37 af

Opret din konto hos Scandic her »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10

Ti seneste artikler

Betsafe: Barcelona-træner er fortid til sommer
Barcelona-træner er fortid til sommer
15/04-2014 kl. 11:41
De forsvarende spanske mestre har skuffet fælt på det seneste, og Betsafe vurderer, at trænerjobbet i Barcelona kan være ledigt allerede til sommer...
15/04
NordicBet: AaB-komet bliver forårets Superliga-topscorer
AaB-komet bliver forårets Superliga-topscorer
14/04-2014 kl. 18:58
Seks gange har Lukas Spalvis bombet for mesterskabsfavoritterne i foråret, og NordicBet ser AaB-kometen som favorit til titlen som forårets topscorer...
14/04
Danske Spil: Historisk udbetaling på Oddset - spillerne vandt 13 mio. kr.
Historisk udbetaling på Oddset - spillerne vandt 13 mio. kr.
14/04-2014 kl. 16:58
Dagen efter Oddsets 20 års fødselsdag fik spillerne en utilsigtet gave.   I lørdags var det 20 år siden, at Oddset blev lanceret. Men spillerne så ingen grund til at gå næns...
14/04
NordicBet: Second Chance-tilbud til søndagsbrag
Second Chance-tilbud til søndagsbrag
12/04-2014 kl. 23:30
Der er fuld damp på Nordicbets Second Chance-kampagne, hvor der kan hentes gode tilbud til flere af søndagens topkampe. Se mere her....
12/04
NordicBet: Vind VIP-billetter til Påskemandags-bold: FCM-Viborg
Vind VIP-billetter til Påskemandags-bold: FCM-Viborg
12/04-2014 kl. 19:00
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til FCM-Vibog (Påskemandag, 21. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
12/04
NordicBet: Konkurrence: Vind VIP-billetter til Esbjerg-Randers
Konkurrence: Vind VIP-billetter til Esbjerg-Randers
11/04-2014 kl. 11:43
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til Efb-Randers Skærtorsdag (17. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
11/04
Danske Spil: Fine odds hvis Hradecky holder buret rent
Fine odds hvis Hradecky holder buret rent
11/04-2014 kl. 11:24
Danske Spil har sat en række odds på hvordan Brøndbys formstærke keeper Hradecky klarer sig i søndagens Superliga-brag mod AaB...
11/04
MermaidBet: 100% tilbagebetaling på Superliga
100% tilbagebetaling på Superliga
10/04-2014 kl. 15:26
Superligaen går ind i den afgørende fase. Hos Mermaidbet kan man i denne spillerunde hente en teoretisk tilbagebetaling på 100%. Se deres tilbud her...
10/04
NordicBet: AGF blandt favoritterne til at rykke ned
AGF blandt favoritterne til at rykke ned
09/04-2014 kl. 12:20
Tre nederlag i træk har bragt AGF faretruende tæt på nedrykningsstregen. Sammen med SønderjyskE er AGF nu favorit til rykke ned...
09/04
NordicBet: Konkurrence: Vind VIP-billetter til SønderjyskE-FCV
Konkurrence: Vind VIP-billetter til SønderjyskE-FCV
04/04-2014 kl. 13:46
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til SønderjyskE-FCV (11. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
04/04