Scandic Bookmakers skifter den 29. januar pokernetværk fra Tain til Ongame. Ongame er et af verdens største pokernetværk og er to gange kåret til verdens bedste!

- Med skiftet til Ongame, kan vi tilbyde kunderne et pokerprodukt i absolut verdensklasse. Vi har gensidige høje forventninger til hinanden, og vinderne i dette skifte bliver uden tvivl vores mange kunder. Ongame er et af verdens største og mest succesrige pokernetværk som byder på et unikt pokermiljø, hvor spillere fra hele verden spiller mod hinanden døgnet rundt. Vore kunder vil opleve et langt større udbud af garanti-turneringer og kampagner end tidligere, og vil - udover Scandic's egne turneringer - også få mulighed for at deltage i langt større turneringer, udtaler direktøren hos Scandic Bookmakers, Claus Rasmussen.

- Vi har fået rigtig mange nye kunder på det seneste, og også utrolig meget opmærksomhed i forbindelse med EPT’en i København, hvor vi havde 12 spillere repræsenteret - deriblandt Henrik ’Lotto’ Sørensen og pokerdronningen Pernille Ravn. Når vi først havde taget den beslutning at skifte pokernetværk, var det ikke nogen svær beslutning at vælge Ongame frem for andre pokernetværk. Jeg glæder mig meget til, at pokerspillerne hos Scandic fremover altid vil kunne finde et passende spil, niveau og bord, der passer til den enkeltes behov og ønsker, slutter Claus Rasmussen