Danskejede BET24.com er gået en tand ekstra ned i de danske ligaer, og kan nu tilbyde spil på samtlige kampe i de tre Danmarksserier.

Dermed giver spilleselskabets deres kunder gode muligheder for at udnytte eventuel viden om skader i de mindre klubber, samt reserveholdets styrke for de hold, der har førstehold længere oppe i rækkerne.

- Det er klart, at informationsstrømmen fra eksempelvis Lundtofte er en smule sværere at få fat i end den fra FC København, men den faktor må vi tage med i beregningerne. Vi giver gerne vores kunder den mulighed at placere et spil efter selv at have gravet god viden frem, forklarer Kundechef i BET24.com Jacob Nielsen.

- Vores odds bliver taget ud fra stilling, form og den så naturligvis krydret med den viden, vi nu engang selv kan finde frem til.

Selskabet har dog ikke tænkt sig at stoppe her, men har allerede så småt lagt planer om også at have kampe fra kvalifikationsrækken på BET24.com.

- Ja, vi har faktisk allerede haft nogle kampe med i foråret, og selvom vi på nuværende tidspunkt ikke kan love at have alle kampe med, tør jeg godt garantere en stigning af antallet af kampe fra kval-rækken.

I dag er der faktisk et enkelt opgør fra kval-rækken, og tror du på at Østerbro slår Frems andethold, kan du hente odds 1,52. I Danmarksserien mødes de to næstbedste hold i AGF og Viborg, og her kan du hente fine odds 3,35 på værterne fra Smilets By.