Efter stor succes og masser af positiv feedback sidste år, har BET24.com besluttet igen i år, at tilbyde spillerne en udvidet julekalender.

Hele december publicerer det danske spilleselskab nemlig en række specials, som du kun finder på BET24.com. Dette er krydret med konkurrencer, bonus-muligheder, høje odds og meget mere. I alt 31 ”spil og aktiviteter” – én hver dag i december.

Hver dag vil man på forsiden af BET24.com finde dagens event, men vi kan allerede nu løfte sløret for tre af de spændende tilbud:

6. december - LiveBetting på Robinson Finalen
Samtidig med finaleshowet på TV3, hvor årets Robinson-vinder skal kåres, kan man spille løbende på udfaldet på BET24.com.

-Robinson finalen er en spændende og oplagt begivenhed at køre LiveBetting på, udtaler odds manager Thomas Petersen. –Helt ligesom en sportsbegivenhed kan favoritværdigheden til Årets Robinson jo svinge i løbet af udsendelsen

14. december - Hvem topper DRs Tjekliste juleaften?
En god gammel betting tradition fra England er i Danmark lanceret af BET24.com. 10 dage inden jule-aften gælder det om at forudsige, hvilket nummer der ligger nummer 1 på Andrew Jensens Tjekliste juleaften, hvilket i praksis betyder nr. 1 i udsendelsen tættest på juleaften.

31. december - Spil på Dronningens nytårstale
Sidste år blev vores spil på, hvad Dronningen nævner i nytårstalen ”kåret” af B.T. som årets mest underholdende spil. I år gentager vi spøgen og krydrer underholdningen på årets sidste dag med et spil på Margrethes tale til nationen.