Oddset på at WEST Ham rykker ud af Premier League er sunket fra odds 1.04 og helt ned til odds 1.01. Dette sker på baggrund af West Hams 3-4 hjemmebanenederlag til Tottenham I går i Premier League.

Det ser meget sort ud for “The Hammers” som nu har tabt de sidste 5 kampe i træk..

Watford forbliver de største favoritter til at rykke ned I den næstbedste række til odds 1,005 med Charlton til odds 1,25 og Sheffield United samt Manchester City begge til odds 7 gange pengene igen.

West Ham var ikke de eneste der havde det skidt med gårsdagens resultat - Ladbrokes måtte nemlig op med den store pengepung i gevinstudbetalinger til spillerne.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler: "Vi modtog rigtig mange spil på Tottenham lige før kampstart og blev i løbet af kampen nødt til at sætte oddset op på dem i takt med at West Ham førte”

"Vi troede alt var rosenrødt ved halvleg da West Ham førte 2-0. Men da Paul Stalteri afgjorde kampen med målet til 3-4 i dommerens overtid blev skyerne pludselig meget sorte over vores hovedkontor og vi måtte punge ud med et anseeligt millionbeløb til spillerne.

SENESTE ODDS

Premier League 2006/07

Hvem rykker ned
Watford 1,005
West Ham 1,01
Charlton 1,25
Sheffield United 7,00
Manchester City 7,00
Wigan 9,00