Her får du optakt med odds til Brøndby – Rangers. Hvis Brøndby skal gøre sig de mindste forhåbninger om at gå videre i turneringen, skal der død og pine tre point på kontoen. 

BetXperts optakt til Brøndby – Rangers indeholder odds, trupnyt og bud på holdenes startopstillinger.

Brøndby har langtfra udspillet deres rolle i gruppen endnu, men skal holdet fra Vestegnen for alvor tro på videre avancement i Europa League, så skal de have en sejr mod skotterne.

Nederst i denne Brøndby – Rangers optakt finder du seneste trupnyt samt BetXperts bud på de to holds startopstillinger. 

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UECL hos Mr Green* 

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 4. runde af CL, EL eller UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Få dit 500-kroners risokofrie spil her

Odds på Brøndby – Rangers FC

Herunder har BetXpert oplistet de bedste odds på Brøndby IF – Rangers FC. Europa League-kampen fløjtes i gang torsdag aften klokken 18.45 og kan følges på TV 2 Sport samt streamingtjenesten TV 2 Play via abonnementet Favorit + Sport.

Odds på Brøndby - Rangers FC (1X2) Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 3,90
Uafgjort 3,85
Rangers FC 1,98
Odds på Brøndby - Rangers FC (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Brøndby (Asian +0,5) 1,96
Rangers (Asian -0,5) 1,92
Odds på Brøndby - Rangers FC (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,84
Under 2,5 mål 2,08

Odds på Brøndby - Rangers FC (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,71
Nej 2,25
Odds på Brøndby - Rangers FC (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 3,10
Simon Hedlund scorer 4,00
Marko Divković scorer 3,95
Anis Ben Slimane scorer 8,50
Christian Cappis scorer 10,00
Andreas Maxsø scorer 13,00
Morten Frendrup scorer 17,00
Alfredo Morelos scorer 2,75
Kemar Roofe scorer 2,80
Fashion Sakala scorer 2,70
James Tavernier scorer 4,50

OBS: Odds på Brøndby – Rangers er fra tirsdag den 2. november klokken 15.35.

Odds på Brøndby IF – Rangers FC hos NordicBet

Oddsene på Brøndby – Rangers viser os, at hovedstadsholdet på trods af hjemmebanefordelen ikke er favoritter mod skotterne. Bedste odds på Brøndby er således 3,90 hos NordicBet*, mens du får odds 1,98 på Rangers hos MarathonBet. Bedste betaling på krydset får du hos MarathonBet, som tilbyder odds 3,85. 

Brøndby IF

Efter en sløj sæsonstart er Brøndby nu tilsyneladende ved at komme i omdrejninger. I begyndelsen af denne sæson virkede det næsten helt umuligt for de blå-gule at vinde fodboldkampe. Nu står de i en situation, hvor de har vundet fire ud af deres seneste fem kampe. Én af sejrene var ganske vist mod Aalborg Freja i pokalturneringen, men det skal omvendt ikke tage noget fra Brøndby, der gjorde arbejdet færdigt. 

Foruden Aalborg Freja har holdet ikke mindst vundet med 2-1 hjemme mod F.C. København. I den forgangne weekend blev det til en 1-0-sejr ude over et stærkt Viborg FF-mandskab. Christian Cappis blev skiftet ind efter 75 minutter, og ti minutter senere scorede han kampens eneste mål. 

Den slags sejre, hvor det tipper til éns egen fordel til sidst, kan være med til at give en større tro på tingene i truppen. Med fire sejre i de seneste fem kampe må det i hvert fald være et Brøndby-hold, som tror mere på egne evner nu, end det var tilfældet for blot lidt over en måned siden. 

Situationen i Gruppe A er således, at franske Lyon er ved at stikke af fra de øvrige hold. Lyon har ni point, mens Sparta Prag har fire, Rangers tre og Brøndby ét. 

Det vil sige, at Brøndby med en sejr over Rangers kan spille sig a point med Prag-holdet, hvis Lyon formår at slå tjekkerne. Samtidig vil Brøndby overhale Rangers. 

I de sidste to spillerunder venter der først en hjemmekamp mod Lyon og slutteligt en udekamp mod Sparta Prag. Bestemt ikke nemme kampe, så der skal tre point på kontoen mod Rangers, hvis et avancement skal komme på tale. Dette både hvis vi snakker om at nå 2.-pladsen eller 3.-pladsen. 

I de første tre runder har Brøndby spillet 0-0 hjemme mod Sparta Prag, tabt 0-3 ude mod Lyon og senest tabt 0-2 ude mod Rangers. 

Rangers FC

Rangers FC kører ufortrødent derudad hjemme i Skotland. Her fører de The Premiership med fire point ned til Celtic efter 12 kampe. Otte sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag er det blevet til indtil nu. I weekenden smadrede de blåklædte drenge Motherwell med 6-1 på udebane. 

I kampen mod Motherwell scorede den nye angriber, Fashion Sakala, der er hentet i belgisk fodbold, hattrick. Spilleren fra Zimbabwe kan dermed meget vel få genvalg her i kampen mod Brøndby. 

For 14 dage siden kom de skotske mestre på pointtalen for første gang i denne sæsons Europa League-gruppespil, da de vandt med 2-0 over netop Brøndby. Inden da havde de tabt med 0-2 hjemme mod Lyon og 0-1 ude mod Sparta Prag. 

Brøndby IF – Rangers FC: trupnyt

Her i optakten til Brøndby – Rangers får du også trupnyt og bud på startopstillinger. Vi lægger ud med Brøndby, der muligvis må undvære et par faste spillere. 

Brøndby IF
Brøndby-topscorer Mikael Uhre har været ude de seneste par kampe, men bedømt ud fra tidligere udmeldinger om skadens omfang er der håb for, at angriberen kan komme i aktion mod Rangers.Dog er det en streg i regningen, at angriberen end ikke var frisk nok til at sidde på bænken i søndags mod Viborg. Marko Divković vikarierede i angrebet. 

Førstemålmand Mads Hermansen har ligeledes været ude på det seneste. Også han er tvivlsom til denne kamp.

Forsvarer Sigurd Rosted har karantæne i næste Superliga-kamp, men er til rådighed her i Europa League. 

Bud på Brøndbys startopstilling (3-5-2):
Mikkelsen; Rosted, Maxsø, Heggheim; Riveros, Slimane, Radošević, Frendrup, Mensah; Hedlund, Divković

Mikael Uhre og Mads Hermansen kan naturligvis blive aktuelle i startopstillingen, såfremt de bliver friske nok. Herudover er det vel spørgsmålet, om amerikanske Christian Cappis snart har gjort sig fortjent til en startplads igen. I weekenden kom han ind fra bænken og blev matchvinder mod Viborg FF.  

Rangers FC
Rangers FC-manager Steven Gerrard har også lidt kvaler på mandskabsfronten. Den tidligere Liverpool FC-anfører må klare sig uden Ryan Kent, Filip Helander og Nnamdi. Ryan Jack er tvivlsom. 

Bud på Rangers’ startopstilling (4-3-3):
McGregor; Barišić, Balogun, Goldson, Tavernier; Kamara, Davis, Lundstram; Sakala, Morelos, Roofe