Randers FC møder torsdag aften tjekkiske Jablonec i Conference League-gruppespillet. BetXpert har fundet udvalgte odds på Randers - Jablonec.

Det er en meget vigtig kamp, der venter for Randers torsdag aften. De har klaret sig flot i Conference League indtil videre og er efter tre kampe fortsat ubesejret. De står dog kun med tre point på kontoen, da alle tre opgør er endt uafgjort, så hvis de vil videre fra gruppen, skal der gerne hentes tre point mod formsvage Jablonec. 


De tjekkiske gæster indtager gruppens andenplads inden torsdagens kamp og har fire point efter tre kampe. Senest blev det 2-2, da Jablonec havde Randers på besøg i det omvendte opgør i Tjekkiet. Her var hjemmeholdet ellers meget tæt på at tage alle tre point, men den glimrende lejesvend Stephen Odey sikrede Randers det ene point i det 90. minut ved sin straffesparksscoring. Odey stod i øvrigt også bag Randers' første mål i kampen. 

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UECL hos Mr Green* 

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 4. runde af CL, EL eller UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Få dit 500-kroners risokofrie spil her

Odds på Randers - Jablonec

Nedenfor finder du de bedste odds på Randers - Jablonec, der mødes i fjerde spillerunde af Conference Leagues gruppespil. Der er kampstart torsdag klokken 18.45 på Cepheus Park i Randers, og du kan se opgøret mellem Randers og Jablonec direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Odds på Randers - Jablonec (1X2) Højeste odds Bookmaker
Randers FC 1,95
Uafgjort 3,80
Jablonec 4,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,10
Randers - Jablonec odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,20
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Stephen Odey scorer 2,23
Alhaji Kamara scorer 2,45
Marvin Egho scorer 2,80
Tomas Cvancara scorer 3,00
Martin Dolezal scorer 3,15
Vito Hammershøy-Mistrati scorer 3,35
Martin Nespor scorer 3,35
Tosin Kehinde scorer 3,50
Simon Tibbling scorer 4,30
Lasse Berg Johnsen scorer 4,90
Tomas Malinsky scorer 5,10
Tobias Klysner scorer 5,50
Mikkel Kallesøe scorer 7,50
Erik Marxen scorer 8,50

Odds på Randers - Jablonec er senest opdateret onsdag den 3. november klokken 11.34. 

Spil på Randers - Jablonec hos NordicBet

Randers er ifølge bookmakerne favoritter til at vinde Conference League-kampen mod Jablonec, som det kan ses i den øverste tabel herover. Du kan få odds 1,95 hos NordicBet* på Randers-sejr, mens uafgjort giver odds 3,80 hos Bet365*, og udesejren giver odds 4,00 hos selvsamme bookmaker. 

Randers fik en lidt skidt optakt til torsdagens kamp, da de i weekenden tabte med 1-3 til FC Midtjylland på hjemmebane i Superligaens 14. spillerunde. Her så Randers-keeper Patrik Carlgren ikke alt for heldig ud ved FC Midtjyllands to første mål. Stephen Odey scorede kampens flotteste mål, da han helflugtede en reducering til 1-2 i kassen, men kort efter bragte Evander FCM på 3-1, og der blev ikke scoret yderligere, selvom Alhaji Kamara burde have scoret på en stor chance i det 76. minut, hvor han nærmest var alene med FCM-keeper Ólafsson.

Odey er brandvarm for tiden, og han har i den grad været en gevinst for Randers indtil videre. Nigerianeren, der er lejet i Genk, har scoret i fem af de seneste seks kampe. I alt har Odey scoret ti mål i 12 kampe for Randers FC.

Jablonec er i skidt form i øjeblikket, og de ligger blot nummer 13 i den bedste tjekkiske række efter 13 spillerunder. I 13 kampe har de blot formået at hente 12 point. De har også kun vundet to kampe indtil videre i ligaen, og den seneste sejr i ligaen ligger næsten to måneder tilbage.

Senest fik de 1-1 hjemme mod Pardubice, der ligger på 14.-pladsen i tabellen. Jablonec har hele 21 point op til Viktoria Plzen, der topper rækken, så det bliver ikke i år, at de vinder klubbens første mesterskab. 

Randers og Jablonec tørnede også sammen for 14 dage siden i Tjekkiet, og her endte det som nævnt 2-2. 

Bud på startopstillinger

Randers: Carlgren - Kallesøe, Piesinger, Marxen, Bundgaard - Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Ankersen - Kamara, Odey

Jablonec: Hanus - Holik, Kubista, Zeleny, Krob - Plestil, Povazanec, Kratochvil, Smejkal - Cvancara, Dolezal

Gæsterne fra Jablonec må blandt andre undvære Vaclav Pilar, der er ude med karantæne. Den tidligere tjekkiske landsholdsspiller har fået et gult kort i alle tre kampe indtil videre i Conference League-gruppespillet.  

Du kan finde spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her