Bookmakeren Bet24 er glade for den nye danske spillelov, og fejrer dens realisering med 100% tilbagebetaling på weekendens Superliga-kampe.

"Det er en historisk dag da det forældede danske spillemonopol endelig erstattes af et licenssystem, som giver flere spilleselskaber adgang til det nye og mere forbrugervenlige danske marked. Bet24 har set frem til denne store dag i over 10 år, og vi glæder os til at konkurrere på lige vilkår i et åbent marked", siger direktør Thomas Petersen.

I de kommende måneder skal den nye lovgivning implementeres og ansøgningerne om licens skal behandles og udstedes. Skatteministeriets officielle udmelding sigter dog stadig mod at spillemarkedet liberaliseres per 1. januar 2012.

"Liberaliseringen af det danske spillemarked har været længe undervejs, og Bet24 har fulgt udviklingen tæt for at være bedst muligt forberedt til åbningen af markedet. Vi glæder os til at byde endnu flere danskere velkommen til Bet24, og nye som gamle Bet24 kunder kan se frem til en række spændende tiltag i 2012", siger direktør Thomas Petersen.

Bet24 fejrer den historiske dag med 100% tilbagebetaling, hvilket vil sige verdens højeste odds, på weekendens Superliga kampe. Læs mere om dette tiltag hos Bet24.