Selvom Danmark har kniven på struben og reelt skal have 3 point i morgen aften i Stockholm, så er der ikke mange af Ladbrokes spillerne der tror på Morten Olsens tropper.

Af de spil Ladbrokes indtil kl. 10.00 i dag (fredag) har modtaget på denne skæbnekamp er kun 10 % blevet placeret på Danmark.

Hvorimod 70 % af spillerne er af den klare opfattelse at svenskerne sender Danmark hjem med et nederlag og 20 % tror på uafgjort.

Traditionen tro bliver de fleste spil lavet i løbet af de sidste 24 timer op til kampen, men ovenstående første ”prognose” giver normalt en sikker indikation af hvordan det endelige billede kommer til at se ud.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “At 7 ud af 10 spillere tror på Sverige fortæller tydeligt, at Danmark står med ryggen mod muren når de i morgen aften træder ind på Råsunda. Vi ved at Danmark skal vinde for at holde liv i EM drømmen, men spillerne er altså af den klare overbevisning at drømmen endegyldigt slukkes i morgen aften”

I kampen i Parken gik der ikke mange minutter før Sverige var foran og Ladbrokes tror da også, at det første mål bliver scoret inden det 27. minut til odds 1,85 gange pengene igen. Bliver der først scoret efter 28 minutter får man odds 1,90 gange pengene igen.

Odds lige nu:
Sverige - Danmark 2,00 - 3,20 - 3,20