Tips & analyser » Ekspertanalyse

Villarreal - Steaua Bukarest
(Asian: Ste +1,5 & +2)
Tip: 2
(2-1)
MATCH CENTER
Villarreal officiel hjemmeside
Steaua Bukarest officiel hjemmeside
Torsdag den 8. december 2016 kl. 17:00 - Fodbold, Europa League
Af Torben N. Sørensen, 8. dec. 2016, 08:40 (opdateret 8. dec. 2016, 11:09). Vist 690 gange.
Odds: 1,59
Chance: 21 - 22 - 57
Betvalue: 101,63%
Bookmaker: Unibet
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,59
Chance: 21 - 22 - 57
Betvalue: 101,63% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,57

Bookmaker: Unibet

» Læs anmeldelse af Unibet
Unibet bonus på 1500 DKK

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer
Gruppe L, 6. runde.

'Minimalistiske' Villarreal har trods kun seks point gruppen i deres hule hånd. 1-0 - og sandsynligvis også 0-0 eller 1-1 - vil bringe dem videre. På papiret burde Villarreal have klassen til at tage en stor-sejr, men det er ikke deres 'stil'.


DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Villarreal behøver ikke gå ud og vinde nogen stor-sejr for at gå videre. 1-0 vil gøre tricket, og det vil 0-0 eller 1-1 formentligt også.
  • Villarreal har det med at være uhyre 'minimalistisk' i disse EL-gruppespil. De præsterer kun lige præcist det, der skal til, for at gå videre.
  • Som hold er Villarreal ikke nogen 'mål-maskine'. Taktikken er typisk mere at kontrollere kampene hjem til det ønskede resultat.
  • Steaua Bukarest - med mindre de totalt ændrer stil - vil ret sikkert komme med et defensivt udgangspunkt.
  • Det ér muligt, at Villarreal-træner Fran Escriba vil praktisere en vis rotation, som han har gjort de i de foregående gruppe-kampe. 
  • Steaua Bukarest har gjort det bedre i denne gruppe, end de fleste forventede, og holdet er taktisk dygtigt og europæisk scenevant.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Villarreal er på papiret klasser stærkere end Steaua Bukarest, som trup-mæssigt oven i købet er en smule svækket i forhold til seneste sæson.
  • Jeg skriver i analysen, at 0-0 eller 1-1 formentligt er nok for Villarreal, da Zürich næppe vinder i Tyrkiet. Men tør spanierne satse på dét?
  • 'Teknisk set' skal Steaua Bukarest gå efter mål, da kun sejr eller uafgjort med minimum 2-2 vil kvalificere dem videre.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Min første indskydelse var at tage Steaua Bukarest på en +1,5-linie, men jeg har efter granskning af markedet bestemt mig for den lidt forsigtigere +1,75-linie. De +1,75 betyder, at væddemålet går hjem, hvis Steaua Bukarest maksimalt taber med ét mål. Taber Steaua med to, mister jeg halvdelen af indskuddet. En af årsagerne til, at jeg vælger denne linie, er at dansk-licenterede Unibet med odds 1,59 topper markedet, og det er faktisk hele 'fire klik' (0,04) bedre, end man kan få de hos de førende internationale Asian-bookies, hvilket, når vi er nede i odds-størrelse, som vi er her, ikke er så lidt endda.

 

Odds-udvikling: Markedet har - og det ikke overraskende efter min mening - været en smule faldende på Steaua Bukarest, men ikke med meget (skal jeg tale om en overraskelse, må det blive, at Asian-markedets oprindelige 1,60 på Steaua +1,75 ikke er faldet yderligere). Der er selvfølgelig, da vi allerede er nede i odds ikke så forfærdeligt langt fra de 1,50, grænser for, hvor meget Steaua-priserne kan falde yderligere, men jeg tror alligevel på et lille ekstra dyk her i løbet af kamp-dagen.

 

Bedste betaling for Steaua Bukarest på Asian Handicap +1,75: Odds 1,59 hos Unibet, 1,57 hos Jetbull.

 

Mine procenter for 1X2:

1: 70 %

X: 20 %

2: 10 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 43 %

X: 27 %

2: 30 %

 

Mine procenter for H 0-2:

1: 21 %

X: 22 %

2: 57 %

 

Europa League, gruppe L: En af de mere spændende Europa League-gruppper, hvilket afspejles af stillingen, hvor Osmanli Ankara topper med syv point, mens de tre øvrige, Villarreal, Steaua Bukarest og FC Zürich, alle har seks point. Man skal således ikke være den store matematikker for at finde ud af, at alt afhænger af sidste spillerunde, hvor Villarreal tager imod Steaua Bukarest, og Osmanli hjemme møder FC Zürich.

 

Mulige scenarier er der masser af. To ting står dog klart, nemlig at Osmanli Ankara er videre med uafgjort, samt at FC Zürich skal vinde i Tyrkiet for at gå videre (dette pga. schweizernes indbyrdes kampe med Villarreal og Steaua Bukarest). Det står også klart, at en vinder i det møde, vi har for os her, mellem Villarreal og Steaua Bukarest vil være videre, mens taberen vil være ude.

 

Og i tilfælde af uafgjort? Tjae, det afhænger af flere ting. For det første, hvis opgøret mellem Osmanli Ankara og FC Zürich slutter uafgjort, ja så vil en point-deling mellem Villarreal og Steaua sende Villarreal videre. Slutter Osmanli - Zürich med sejr til tyrkerne, så kommer det til at afhænge af de direkte indbyrdes resultater mellem Villarreal og Steaua, og her er det væsentligt at holde sig for øje, at mødet i Rumænien mellem de to klubber sluttede 1-1. Det betyder, at Villarreal i så fald vil gå videre med uafgjort 0-0, mens Steaua Bukarest vil gå videre i tilfælde af 2-2 eller en uafgjort med flere mål end det. Og hvad så med 1-1? Ja, her vil de to holds samlede målscore i gruppen være afgørende, og her står Villarreal med '0' vs. Steauas '-1' bedst. Endeligt skal vi have sidste scenarie med, nemlig hvis FC Zürich skulle vinde i Ankara, og opgøret mellem Villarreal og Steaua Bukarest slutter uafgjort. I så fald vil Osmanli Ankara tage billetten videre frem, da de er bedre indbyrdes end Villarreal og Steaua Bukarest. Dette sidste scenarie synes dog det mest usandsynlige, FC Zürich spiller til dagligt i den næstbedste schweiziske række (de vandt sidste sæson Pokalturneringen i Schweiz), og jeg tror ikke rigtigt på, at de har det, der skal til, for at kunne vinde i Tyrkiet (det især ikke, da Osmanli Ankara ikke behøver satse, men er sikker på at gå videre blot med uafgjort). 

 

Sammenfattende, så betyder det, at Villarreal formentligt er videre, ikke kun hvis de vinder, men også spiller uafgjort 0-0 eller 1-1, og det må være noget, de spanske minimalister kan li'. For Steaua Bukarest er situationen, at de går videre med sejr samt nok også ved uafgjort 2-2 (eller større cifre). Banen er kridtet op.

 

Mine tanker & vurdering: Jeg er med garanti uenig med ikke kun det meste godtfolk, men sikkert også en del andre såkaldte 'eksperter', når jeg er på Steaua Bukarest-siden i dette møde. Årsagen er naturligvis den simple, at Villarreal skal vurderes til at være et klart stærkere hold, spanierne er på hjemmebane, og alt det sædvanlige bla-bla-bla... fra folk, der notorisk har samtlige deres bets og anbefalinger på favoritten og det såkaldt 'store' hold... (egentligt utroligt, at de kan finde konsekvent værdi i den slags spil, men okay).

 

Anyways, én ting skal bemærkes, før jeg skrider videre, nemlig at jeg ikke er på Steaua Bukarest til at vinde, jeg er ikke engang på dem til nødvendigvis at få point, mit punt og min anbefaling går udeukkende på, at Villarreal ikke vinder en storsejr.

 

Dét, synes jeg imidlertid, der er god logik i.

 

Villarreal har med deres sølle seks point på næsten uretfærdig vis stadig gruppen i deres hule hånd. Spanierne kunne ikke give en høstblomst for, om de bliver nummer et eller to i gruppen, alt drejer sig om blot at sikre adgang til forårets sekstendedelsfinaler. Og det gør Villarreal med en sejr uanset størrelse, samt formentligt også blot de spiller 0-0 eller 1-1. Og i en sådan situation har jeg vanskeligt ved at se lige præcist Villarreal gå ud og smadre igennem med en stor-sejr til følge. Så kan man naturligvis indvende, at Steaua Bukarest er nødt til at gå efter mål, men jeg har (bortset fra eventuelt til allersidst i kampen) også meget vanskeligt ved at se rumænerne kommer farende ud af start-blokken med offensive satsninger.

 

Min taktiske læsning af kampen er derfor en meget kontrolleret Villarreal-offensiv, og det sandsynligvis med det ene øre på udviklingen af kampen i Ankara mellem Osmanli og Zürich. Og derfor finder jeg god logik og værdi i indskud på, at Steaua Bukarest undgår at få en 'snitter'.

 

Situation - Villarreal: Minimalistisk, men godt nok. Sådan kan man sammenfatte Villarreals indsats i Europa League-gruppespillet. Spanierne gør sjældent mere end det højst nødvendige for at kvalificere sig videre til forårets cup-fase, og derfra får vi så deres virkelige styrke at se. Villarreal startede gruppespillet ud med beskedent at besejre FC Zürich 2-1, og derefter er fulgt lutter uafgjorte samt et hjemmebane-nederlag til Osmanli Ankara. Og det er formentligt nok til at booke ind til forårets cup-fase - bare Villarreal hjemme på El Madrigal kan holde Steaua Bukarest til en uafgjort med ikke flere scoringer end 1-1. Helt sikker vil Villarreal-videre-kvalifikationen være med en 1-0-sejr, og det er formentligt det, spanierne som udgangspunkt kontrolleret vil gå efter.

 

I Spanien er Champions League-billetterne ikke billigt til salg i Primera Division, hvor man må forvente, at Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid tager sig af tre af de fire, og med et for sæson til sæson stadigt stærkere udséende FC Sevilla-mandskab, ja så er dén konkurrence svær. Historisk er det af og til lykkedes for Villarreal at klemme sig ind på fjerde-pladsen, men normen er en af de efterfølgende placeringer, der giver adgang til Europa League. Sådan kunne det også se ud til at gå i denne sæson. Placeringerne er forholdvis tætte (hvis vi lige behændigt ser bort fra det hul, Real Madrid i den ultimative top p.t. har skaffet sig), og at Villarreal ligger en delt nummer fem til syv sammen med Sociedad og Athletic Bilbao bør ikke overraske nogen.

 

Form & seneste resultater – Villarreal: Det har ikke været overbevisende, hvad Villarreal har stået for den seneste måneds tid. Resultaterne (i kronologisk rækkefølge) hedder 0-1 ude til Athletic Bilbao, 1-1 ude med FC Zürich (EL), 0-2 hjemme til Alaves, 3-0 ude over Toledo (Copa del Rey) fra den tredje-bedste række, og så i weekenden en kedelig 0-0'er ude med Leganes.

 

Mandag skal Villarreal i Spaniens La Liga hjemme på El Madrigal op imod Atletico Madrid, og det er et opgør, der givet bliver tillagt stor betydning. Atletico Madrid er lige nu indehaver af fjerde-pladsen i Primera Division-tabellen, men Villarrel har kun to point op.

 

Situation – Steaua Bukarest: De internationale forventninger var ikke særligt høje til Steaua Bukarest denne sæson, men holdet har faktisk gjort det pænt godkendt, og at de stadig er med i kampen om kvalifikation til forårets cup-fase i Europa League er vel lidt overraskende. Men dels synes denne gruppe ikke særskilt stærk, og dels så fornægter 'pedigree' (traditionel klasse, kan jeg vel bedst oversætte det med) sig ikke. At det så selvklart bliver vanskeligt at hive det nødvendige resultat hjem fra den på papiret vanskeligt udséende udekamp mod Villarreal, ja der er så også evident.

 

I Rumænien er det svært at blive helt klog på, hvad der sæson til sæson foregår i landet bedste række Liga I. Klubber går konkurs, de flytter by, nye hold dukker op, og generelt går resultaterne op og ned. En ting kan man dog være forholdvis sikker på (at det så lader til at være det eneste, man kan være sikker på i Rumænien, er en anden ting), og det er, at Steaua Bukarest altid er der til at byde kvalificeret ind på mesterskabet. Traditionelt er mesterskabs-kapløbet som regel temmeligt tæt, hvilket også kan blive tilfældet i år. Efter 19 spillerunder fører Steaua Bukarest Liga I-tabellen, men kun med ét point ned til Viitorul Constanta, hvorefter følger Gaz Metan Medias, Universitatea Craiova og CFR Cluj. Det bliver mellem disse fem, mesterskabet bliver afgjort, og Steaua fremstår som favoritten

 

Form & seneste resultater – Steaua Bukarest: Resultaterne den seneste måned ser således ud for Steaua Bukarest: 0-1 ude til Concordia Chiajna, 2-1 hjemme over Osmanli Ankara (EL), 0-0 hjemme med Botosani, 1-3 ude til Dinamo Bukarest, og i seneste weekend så 3-1 hjemme over Pandurii Targu Jiu.

 

Trupnyt – Villarreal: Træner Fran Escriba har indtil videre roteret ikke så lidt i disse Europa League-kampe, men det er usikkert, om han tør gamble her i dette afgørende sidste spillerunde-opgør mod Steaua Bukarest. Måske / måske ikke, for ret beset burde Villarreal vel være i stand til at køre en formentlig kvalifikations-givende 0-0 eller 1-1'er hjem uanset?

 

Teamnews melder om, at Villarreal pga. skader er uden de to normalt faste midtbanespillere Samu Castillero og Denis Tjerisjev, og ligeledes er den alsidige anfører Bruno sammen med en anden midtbanemand, Alfred N'Diaye, meldt tvivlsomme.

 

Jeg tror ikke, Fran Escriba vil risikere sin anfører, men bortset fra det bliver det muligvis et Villarreal-mandskab i tæt på stærkeste. Det er dog, som sagt, usikkert.

 

Trupnyt – Steaua Bukarest: Også Steaua-træner Laurentiu Reghecampf må ligesom sin kollega Fran Escriba se bort fra et par normal faste midtbanespillere. Den 21-årige talentfulde og ganske målfarlige Florin Tanase er ude skadet, ligesom ghaneseren Sulley Muniru er det.

 

Endelig er der tvivl om den normalt faste angriber Bojan Golubovic, som jeg for en sikkerheds skyld har valgt at undtage fra mit nedenstående bud på Steauas start-11'er. 

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger (idet dog Villarreals bør tages med et gran salt, da især den er usikker):

 

Villarreal: Sergio Asenjo; Mario Gaspar, Mateo Musacchio, Victor Ruiz, Jaume Costa, Jonathan dos Santos, Rodri Hernandez, Trigueros, Roberto Soriano, Alexandre Pato og Nicola Sansone.

 

Steaua Bukarest: Florin Nita; Ovidiu Popescu. Gabriel Tamas, Alin Tosca, Marco Momcilovic, Wilfried Moke Abro, Mihai Pintilii, Gabriel Enache, Rick Boldrin, William og Adrian Popa.

 

Kilder: Marca, SoccerWay og klubbernes hjemmesider.

 

 

Formen / seneste 10 kampe
Villarreal
13/01 U Real Madrid 1-0
10/01 H Leganes 2-1
07/01 H Deportivo La Coruna 1-1
04/01 U Leganes 0-1
23/12 U Valencia 1-0
17/12 U Celta Vigo 1-0
10/12 H Barcelona 0-2
07/12 H Maccabi Tel Aviv 0-1
03/12 U Leganes 1-3
30/11 H Ponferradina 3-0
 
Steaua Bukarest
17/12 H FC Viitorul Constanta 2-0
10/12 U Botosani 3-0
07/12 H Lugano 1-2
03/12 H Juventus Bucuresti 4-0
26/11 U Astra Giurgiu 0-2
23/11 U Viktoria Plzen 0-2
17/11 U CSM Iasi 0-1
05/11 H Concordia Chiajna 2-1
02/11 H Hapoel Beer Sheva 1-1
29/10 U CS Universitatea Craiova 5-2
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League

Læs kommentarer (0)


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Torsdag den 18. januar 2018
21:30 Leganes-Real Madrid 
Søren Jonassen (+40,21 | 108,67%)
0
Fodbold - Spanien - Copa del Rey
1. af 2 kampe. Real er i krise i ligaen hvor mesterskabet synes tabt, men reserverne har gjort det godt i Copa del Rey. Leganes har en stærk defensiv og slog flot Villarreal ud i seneste runde, men Real har stor kvalitet og må være meget opsat...
 
Fredag den 19. januar 2018
20:00 Vitoria de Setubal-Sporting CP Dost scorer 1,95
Lusiadas (-1,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Portugal Primeira Liga
Tip: Dost scorer
Odds: 1,95
Vinderchance: 55% | Betvalue: 107,25%
Vitória de Setúbal virker som et forbedret mandskab, men de får en svær opgave mod Bas Dost og Sporting. Med lidt held ligger Sporting nu øverst i ligaen, mens Vitoria har det svært ved at slippe væk fr...
Lørdag den 20. januar 2018
00:00 NA LCS Optic Gaming når playoff 4,00
Sander Magnussen (0,00 | 0,00%)
3
Esport - League of Legends
Tip: Optic Gaming når playoff
Odds: 4,00
Vinderchance: 33% | Betvalue: 132,00%
En all-star spiller og en veteran har erfaringen til at få Optic Gaming i playoff. Holdet er helt nyt og skal spilles ind, men i en liga som slet ikke ligner seneste sæson, dvs mange konkurrenter står med samme problemstilling....
16:00 Leicester-Watford Over 2,5 mål 1,84
Thomas Schyth (+21,31 | 110,25%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,84
Chance (o/u): 56-44 | Betvalue: 103,04%
Leicesters spillestil kan gøre ondt på Watfords forsvar, der ofte er i problemer over for hurtige folk. Leicester står generelt defensivt stærkt på King Power, men deres reserve på højreback kan få problemer mod driblestærke Richarlison....
16:00 Burnley-Manchester United Over 1,5 mål i 2. halvleg 2,37
Thomas Schyth (+21,31 | 110,25%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 1,5
Odds: 2,37
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 104,28%
United har brug for sejr, og Burnley skal bruge point. Uanset stillingen i første halvleg, bør et af holdene derfor angribe i 2. halvleg. Markedet forventer en lavscore-affære, men særligt United har tendens til at skabe scoringer i 2. halvleg....
21:30 Portimonense-Braga (Asian: Bra 0 & -0,5) 2 2,01
Lusiadas (-1,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Portugal Primeira Liga
Tip: 2
Odds: 2,01
Chance: 24-29-47 | Betvalue: 108,97%
Portimonense spillede frit, åbent og godt i sæsonens første par måneder, men det er som om, at luften er gået lidt af ballonen. De har ikke haft nær så meget succes på det seneste, og nu venter et s...
Fredag den 9. februar 2018
11:00 Vinter OL Finland tager guld til OL 1,70
RinusMichels (+14,21 | 105,17%)
1
Vintersport - Vinter OL
Tip: Finland tager guld til OL
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Finland har mange udøvere som kan tage guld under Vinter OL. Finland tog OL guld ved sidste OL og tager typisk 5-10 medaljer til OL. Det er hovedsaglig i langrend og skiskydning at de har udøvere som har en fin sjanse for guld. ...
19:00 Rykker direkte ned: FC Helsingør 2,40
Frank Pilantra (+168,23 | 106,49%)
7
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: FC Helsingør
Odds: 2,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 120,00%
Inklusiv slutspil Helsingør mangler en række svære kampe i de sidste runder inden slutspillet. Randers og Lyngby har skuffet i denne sæson, og det kan blive en tæt bundstrid, men med ligaens svageste trup og mindste budget kan Helsingør havn...
19:00 AC Horsens-FC Midtjylland X 4,00
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
5
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: X
Odds: 4,00
Chance: 15-27-58 | Betvalue: 108,00%
Horsens er ubesejret på hjemmebane i denne sæson, men møder Superligaens førsteplads i form af FC Midtjylland, som tidligere har givet Horsens store problemer, hvilket peger på værdi på Xét....
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+63,15 | 102,15%)
5
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+168,23 | 106,49%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+20,45 | 285,91%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
46
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Villarreal
Nicola Sansone (An)
16/01 10:48
Dag til dag
Roberto Soriano (Mi)
16/01 10:48
Ukendt varighed
Andrés Fernández (Må)
16/01 10:49
Slutningen af februar 2018
Leonardo Suárez (An)
16/01 10:48
Resten af sæsonen
Rúben Semedo (Mi)
16/01 10:48
Medio marts 2018
Carlos Bacca (An)
16/01 10:46
20/01: Villarreal-Levante

Steaua Bukarest
Denis Alibec (An)
14/01 18:26
Ukendt varighed
Bogdan Planić (Fo)
14/01 18:26
Slutningen af januar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Villarreal611
2.FC Astana610
3.Sl. Prag68
4.Maccabi Tel Aviv64
  KP
1.Dynamo Kiev613
2.Partizan Beograd68
3.Young Boys66
4.Skenderbeu65
  KP
1.Braga610
2.PFC Ludogorets Raz69
3.Istanbul Buyuksehi68
4.Hoffenheim65
  KP
1.AC Milan611
2.AEK Athen68
3.Rijeka67
4.Austria Wien65
  KP
1.Atalanta614
2.Lyon611
3.Everton64
4.Apollon Limassol63
  KP
1.Lok. Moskva611
2.FC København69
3.FC Sheriff69
4.Zlin62
  KP
1.Arsenal613
2.Røde Stjerne69
3.FC Köln66
4.BATE Borisov65
  KP
1.Salzburg612
2.Marseille68
3.Konyaspor66
4.Vitoria de Guimara65
  KP
1.Viktoria Plzen612
2.Steaua Bukarest610
3.Lugano69
4.Hapoel Beer Sheva64
  KP
1.Zenit Petersborg616
2.Real Sociedad612
3.Rosenborg65
4.FK Vardar Skopje61
  KP
1.Lazio613
2.Nice69
3.Zulte-Waregem67
4.Vitesse65
  KP
1.Athletic Bilbao611
2.Östersunds FK611
3.Zorya66
4.Hertha Berlin65
Fuld stilling