Tips & analyser » Ekspertanalyse

Liverpool - West Ham
(Asian: Liv -1,5 & -2)
Tip: 1
(2-2)
MATCH CENTER
Liverpool officiel hjemmeside
West Ham officiel hjemmeside
Søndag den 11. december 2016 kl. 17:30 - Fodbold, England Premier League
Anfield - Dommer: Mark Clattenburg
Af Torben N. Sørensen, 10. dec. 2016, 09:49 (opdateret 11. dec. 2016, 19:23). Vist 893 gange.
Odds: 2,04
Chance: 34 - 22 - 44
Betvalue: 102,80%
Bookmaker: Unibet
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,04
Chance: 34 - 22 - 44
Betvalue: 102,80% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,98

Bookmaker: Unibet

» Læs anmeldelse af Unibet
Unibet bonus på 1500 DKK

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Kommentarer (12) Til kommentarer

Liverpool har måske været det bedst spillende PL-mandskab denne sæson, og West Ham er i krise. 'På papiret' burde Hammers være meget bedre end deres nuværende placering - men det så meget skidt ud senest mod Arsenal.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Liverpool er p.t. Englands måske bedst spillende fodboldhold. Modsat er der krise i West Ham, hvor træner Slaven Bilic angiveligt trues af fyring.
  • Statistikken: Liverpool er 5-1-0 hjemme, West Ham 1-1-5 ude.
  • Fire af Liverpools fem hjemmesejre er taget med to mål eller flere - tre af dem med tre mål eller flere.
  • Slaven Bilic har eksperimenteret i de bagerste geleder, men tingene er nærmest kun blevet værre.
  • West Ham-forsvaret har ikke set godt ud den seneste tid, og det er forventeligt, de kommer under stort pres på Anfield.
  • Liverpool-forsvaret var meget usikkert i anden halvleg senest mod Bournemouth, men nu vender Joel Matip tilbage, hvilket er et klart plus.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Liverpool gik helt ned slutningen af anden halvleg senest mod Bournemouth. Jeg er stadig ikke 100% overbevist om Liverpool-mandskabets stabilitet.
  • Liverpool vandt seneste Premier League-hjemmekamp mod Sunderland 2-0, men måtte hen til en kvarter før tid, før de fik hul på bylden.
  • Liverpool har deres store profil, kreatøren Philippie Coutinho, ude skadet (siden 26/11). En klar svækkelse.
  • Er prisen nu også tilstrækkelig til en så høj handicap-linie, som jeg har valgt?

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg har valgt at tage Liverpool på den handicap-linie, der er tættest på 2,00-pejlemærket, hvilket også typisk er der, hvor den teoretiske tilbagebetaling er størst. Unibet er fremme i skoene med odds 2,04 for Liverpool på Asian Handicap -1,75, hvilket er fine tre 'klik' over, hvad man kan få hos de store 'rigtige' Asian-bookies, så den pris er der ingen grund til at klage over. Det fulde odds kommer kun til udbetaling, hvis Liverpool vinder med minimum tre mål. I tilfælde af Liverpool-sejr med to, bliver der gevinst til det 'halve' odds, altså 1,52. I tilfælde af Liverpool-sejr med én (eller hvis Liverpool slet ikke vinder) tabes indskuddet.

 

Odds-udvikling: Liverpool-oddsene har været dalende siden de første offentliggørelser for små to uger siden. Således åbnede en førende Asian-bookmaker med odds 2,30 på Liverpool AH -1,75. De helt tidlige odds er dog svære at operere med, og også tage et fornuftigt notam af. Unibet, der lige nu med 2,04 byder ud med markedets højeste på Liverpool -1,75, åbnede for seks dage siden i 2,12, og det er et mere fornuftigt pejlemærke at have øje for (også, fordi det er smidt ud efter seneste weekends spillerunde). Markeds-udviklingen frem til kamp-start? - tjae, jeg tror, Liverpool-oddsene vil falde en smule yderligere.

 

Bedste betaling for Liverpool på Asian Handicap -1,75: Odds 2,04 hos Unibet, 2,01 hos førende internationale Asian-bookmakere, 1,98 hos Bet365.

 

Mine procenter for 1X2:

1: 77 %

X: 15 %

2: 8 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 56 %

X: 21 %

2: 23 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-2:

1: 34 %

X: 22 %

2: 44 %

 

Stolen for døren?: Tre kampe har West Ham-træner Slaven Bilic ifølge visse dele af den engelske presse angiveligt fået til at rette op på tingene, ellers er det ud. Om, hvorvidt det er rigtigt, skal jeg ikke kunne forholde mig til, men sandt er det, at West Ham-mandskabet ikke ser for godt ud, og der kommer heller ikke mange point ind på kontoen. En placering blot ét point over nedryknings-stregen er bekymrende, og givet er det (med mindre skuden bliver vendt), at Bilic' tid er ved at rinde ud.

 

West Ham var sidste sæson et vældigt solidt mandskab i Premier League, men i efteråret har forsvaret lækket slemt, og sammen med Swansea og Hull er West Ham det Premier League-mandskab, der har sluppet flest mål ind imod sig. Og i den situation synes det ikke lige at være sagen at skulle en tur til Anfield og besøge et Liverpool-mandskab i hopla.

 

Favorit / dog: Jeg tillader mig nu at springe lidt i teksten...: Man ser flere steder 'eksperter', som kun anbefaler spil på favoritter - de kunne aldrig nogensinde finde på at spille på en underdog, det helt uanset linier og priser (hvordan de konsekvent kan finde værdi i deres favorit-spil, er mig en gåde, men lad nu det ligge). Omvendt har jeg også været under 'anklage' for konsekvent kun at anbefale underdogs-spil. Og sandt er det, når jeg både her på BetXpert og i min private betting-portfolio lader blikket glide ned over mine picks, at jeg det meste af tiden er på underdoggens side. Sådan ca. 75 procent af gangene er næppe skudt helt ved siden af. Det, fordi jeg hyppigt synes, at det er nemmere at finde værdi ved at gå imod strømmen, og altså gå på det undertippede hold.

 

Men ikke altid!

 

En modsat situation har vi nemlig i denne søndags Premier League-kamp mellem Liverpool og West Ham.

 

Ny fan! ;-) : Jeg har fra fjerneren overværet rigtigt mange Premier League-kampe det seneste godt halvandet år tid, og her op gennem efteråret  2016 har jeg langsomt, men sikkert, fået mig et nyt favorit-hold. Vi taler om en klub, jeg aldrig nogensinde har brudt mig om, men hvis hold altså spiller rigtigt godt fodbold (lige nu i hvert fald), og det har formentligt noget at gøre med træneren. Jeg taler om Liverpool og Jürgen Klopp.

 

Kigger jeg nøgternt på spiller-materialet, så burde Liverpool for mig at se ikke være mesterskabs-kandidat (selvom man med Leicester siddende i hukommelsen skal være varsom med at sige den slags), men et hold er andet og mere end bare summen af spillerne. Efter Rafael Benitez for adskillige år tilbage 'blev gået' har Liverpool om nogen engelsk klub måttet slås med uduelige træner (man kan på Anfield jo rigtigt godt lide britter ;-) men ansættesen af Jürgen Klopp for et års tid siden var lige det, der skulle til. Han fik uden pres den nyttige halv-sæson til at slibe sit hold til, og nu fungerer det mindst lige så godt som f.eks. de store Manchester-klubbers mandskaber gør, og det til en billigere pris. Liverpool fremstår i denne sæson som en seriøs titel-beljer. Hvem skulle have troet det? - ikke mig i hvert fald.

 

(dette med, at jeg er blevet Liverpool-fan, holder ikke, og skal mest forstås som en joke, men jeg er ærlig, når jeg siger, at de efter min mening lige nu spiller Englands bedste og mest attraktive fodbold).

 

Vurdering & konklusion - West Ham bliver 'hammered' (OBS: ingen reference til alkohol...): Tilbage til analysen: Jeg er på favoritten - og jeg er (noget usædvanligt) på favoritten til at vinde en storsejr!

 

Nu kan alt ske i en fodboldkamp, og på papiret er West Ham bestemt ikke noget ringe mandskab, men når jeg gør tingene op, så tror jeg, The Hammers bliver 'hammered' på Anfield. Alt, hvad jeg har set op gennem efteråret fra disse to holds side, indikerer en hjemmesejr til Liverpool, og det med minimum to mål. Skal man finde et kritikpunkt af Liverpool-mandskabet og ikke mindst mit væddemål, så må det være, at Liverpool at og til har haft vanskeligt ved at åbne dybt-liggende mandskaber, der i større eller mindre grad 'parkerer' bussen. Eller har de? Jürgen Klopps mænd er 5-1-0 hjemme, og fire af de fem sejre er vundet med to mål eller flere - tre af dem oven i købet med tre mål eller flere - så om tesen, at Liverpool har vanskeligt ved at åbne defensivt orienterede hold, virkelig holder stik? - det er jeg ikke helt så sikker på.

 

Situation - Liverpool: Jürgen Klopps tropper nyder (ligesom Chelsea) uden tvivl godt af ikke at være belastet af deltagelse i europæiske turneringer denne sæson, og det kan ses på tabel-stillingen i Premier League, hvor Liverpool inden denne weekends spillerunde med 20 point for 14 kampe deler tredje-pladsen med Manchester City. Duks Chelsea har fire point og nummer to, Arsenal, ét point flere end Liverpool. Derefter følger Tottenham med 27 point, tre færre end Liverpool, hvorefter der er et større hul ned til sjette-placerede Manchester United.

 

Alt er således godt i Merseyside-klubben, skulle man mene, men det kunne snildt have været bedre, idet Liverpool (i modsætning til både Chelsea og Arsenal) egentligt ikke har høstet helt de point, holdet efter spil og chancer har fortjent. Havde de gjort det, ville de havde ligget på første-pladsen, og jeg tror ikke, at jeg vil være uenig med mange i følgende påstand: - Liverpool er ikke det bedste hold i Premier League, men Liverpool er indtil videre i denne sæson det hold, der har spillet bedst!

 

Liverpools statistik for efteråret er 9-3-2 med 5-1-0 hjemme på Anfield.

 

Form & seneste resultater – Liverpool: Den seneste måneds tid har resultaterne (i kronologisk rækkefølge) maget det såedes for Liverpool: 6-1 hjemme over Watford, 0-0 ude med Southampton, 2-0 hjemme over Sunderland, 2-0 hjemme over Leeds (Liga Cup), og 3-4 ude til Bournemouth.

 

For en uge siden skete der i udekampen mod Bournemouth én af de der underlige ting, som af og til har det med at ske for Liverpool (omend Klopps mænd inden Bournemouth-nederlaget faktisk havde gået 15 kampe i træk uden nederlag). Efter en fremragende første halvleg og fortjent føring 2-0, samt senere 3-1, gik holdet uforklarligt ned i slut-fasen og tillod Bournemouth at komme tilbage og ikke kun udligne, men også tre minutter inde i overtiden at score sejrsmålet.

 

I seneste Premier League-hjemmekamp for to uger siden havde Liverpool problemer med at knække defensive Sunderland, men det lykkes dog med to scoringer indenfor det sidste kvarter at få sejren i hus. Alt andet havde også været totalt uretfærdigt, da Liverpool sad på 70 procents boldbesiddelse og havde 21 afslutniniger imod Sunderlands to. Lidt det samme mønster så man i Liga Cup-kampen for halvanden uge siden mod Championship-mandskabet Leeds, hvor man også skulle hen til det sidste kvarter, før 2-0-sejren kom hjem (Leeds var i øvrigt bedre med i kampen, end Sunderland var).

 

Situation – West Ham: Hm, Slaven Bilic... hvor længe får du monstro lov at bliver i West Ham-trænerstolen, hvis der ikke indtræffer forbedringer...? West Ham har ikke haft nogen særlig god sæson. Holdet burde efter min beskedne mening have klasse til en placering et sted omkring nummer syv til 10 i Premier League-tabellen, men ligger med 12 point for 14 kampe og roder rundt en placering og et point over nedryknings-stregen. Så på den hjemlige scene er der ikke blevet præsteret, og det blev der heller ikke på den internationale, da West Ham i Europa League-kvalifikationen for andet år i træk blev elimineret af rumænske Astra Giurgiu.

 

West Hams Premier League-statistik for den igangværende sæson er 3-3-8 med 1-1-5 på udebane.

 

Form & seneste resultater – West Ham: Det er ikke noget let program, West Ham har haft den seneste måneds tid, men der er heller ikke kommet mange point ind på kontoen. Resultaterne melder om 1-1 hjemme med Stoke, 3-2 ude til Tottenham, 1-1 ude med Manchester United, 1-4 ude til Manchester United (Liga Cup), og senest 1-5 hjemme til Arsenal.

 

Eneste opløftende resultat blandt ovennævnte er 1-1'eren for to uger siden på Old Trafford mod Manchester United, men det uafgjorte resultat snyder, da West Ham bragte sig foran efter to minutters spil, men resten af kampen reelt blev udspillet. Manchester United fik senere i første halvleg udlignet ved Zlatan Ibrahimovic, og hvordan det i anden halvleg lykkedes United ikke at få puttet bolden i West Ham-kassen oå en af deres mange chancer... ja, det var 'one of those days'... Faktisk var West Ham i Liga Cup'en tre dage senere bedre med på Old Trafford, og at de alligevel tabte fortjent 1-4 fortæller en del. Og præstationen for en uge siden hjemme mod Arsenal (res.: 1-5), ja, den er der heller ikke meget godt at berette om. 

 

Trupnyt – Liverpool: En af de ting, der gik galt for Liverpool (i anden halvleg) senest mod Bournemouth, var at forsvaret, hvor Lucas havde remplaceret Joel Matip, var mere sårbart end vanligt. Så godt for Liverpool er det, at Matip nu er tilbage og klar til at indtage sin vanlige plads i start-11'eren.

 

Fire spillere er ude med skader, forsvareren Mamadou Sakho, på midtbanen Philippe Coutinho, og i angrebet Daniel Sturridge og Danny Ings.

 

Engelsk landsholdsspiller til trods (Sturridge) så er det kun ét af de fire fravær, der har betydning for Liverpools start-opstilling, men det er til gengæld et pænt tungt ét, da den brasilianske kreatør Philippe Coutinho, som jeg ser det, er Liverpools klart bedste spiller (hvis det ikke var fordi, Liverpool havde gjort det så godt i dette efterår, ville jeg sige, at Coutinho faktisk er for god til Liverpool-holdet ;-) 

 

Trupnyt – West Ham: Første opgave bliver at gøre noget ved forsvaret. West Ham har lukket 14 mål ind i de fem seneste kampe, og hvis der ikke ændres på den trend, kan det blive grimt på Anfield. Slaven Bilic har forsøgt at rotere bagude, også på målmands-posten (om hvorvidt det bliver Darren Randolph, der starter inde i buret igen, eller Adrian, står ikke helt klart), men den var helt galt senest mod Arsenal, der nærmest fik lov at gøre, som de ville.

 

Flere folk er ude med skader: I forsvaret Sam Byram, Reece Oxford og James Collins, på midtbanen Cheikhou Kouyate og Gökhan Töre, og i angrebet Diafra Sakho.

 

De tre forsvars-reserver ude betyder ikke det store, men både Cheikhou Kouyate, Gökhan Töre og Diafra Sakho må regnes som part af West Hams ideal-11'er.

 

Mens Kouyate har været fast starter hver kamp, har Töre imidlertid kun været i stand til at spille fem kampe dette efterår og Diafra Sakho kun to, så man skal ikke gøre West Hams fraværs-situation værre, end den er.

 

Sammenfattende er det min vurdering, at de to hold med Coutinho ude for Liverpool er ca. lige svækket.

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Liverpool: Loris Karius; Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Joel Matip, James Milner, Adam Lallana, Jordan Henderson, Emre Can, Sadio Mane, Roberto Firmino og Georginio Wijnaldum.

 

West Ham: Darren Randolph; Alvaro Arbeloa, Winston Reid, Angelo Ogbonna, Michail Antonio, Mark Noble, Pedro Obiang, Aaron Cresswell, Manuel Lanzini, Dimitri Payet og Ashley Fletcher.

 

Kilder: Diverse engelske medier, SoccerWay, SoccerInternational og klubbernes hjemmesider.

Formen / seneste 10 kampe
Liverpool
10/12 H Everton 1-1
06/12 H Spartak Moskva 7-0
02/12 U Brighton 5-1
29/11 U Stoke 3-0
25/11 H Chelsea 1-1
21/11 U Sevilla 3-3
18/11 H Southampton 3-0
04/11 U West Ham 4-1
01/11 H Maribor 3-0
28/10 H Huddersfield 3-0
 
West Ham
09/12 H Chelsea 1-0
03/12 U Manchester City 1-2
29/11 U Everton 0-4
24/11 H Leicester 1-1
19/11 U Watford 0-2
04/11 H Liverpool 1-4
28/10 U Crystal Palace 2-2
25/10 U Tottenham 3-2
20/10 H Brighton 0-3
14/10 U Burnley 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra samme turnering
12/12-2017 21:00 Huddersfield-Chelsea Chelsea vinder til 0 2,05
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
6
Fodbold - England Premier League
Tip: Chelsea vinder til 0
Odds: 2,05
Vinderchance: 51% | Betvalue: 104,55%
Chelsea har en bredere trup til at kunne klare det pressede kampprogram, og Huddersfields tynde trup kan få problemer. Huddersfield tankede selvtillid senest og er gode hjemme, men deres halvbanepres bør give Chelsea den ro på bolden de ønsker....

12/12-2017 21:00 Crystal Palace-Watford Over 2,5 mål 1,95
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
5
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,95
Chance (o/u): 53-47 | Betvalue: 103,35%
Begge hold har markante fravær i defensiven, og det kan åbne for de stærke offensive profiler. Begge indbyrdes kampe sidste sæson gik under linjen, men en direkte spillestil hos begge hold kan udløse meget spil omkring felterne....

13/12-2017 21:00 West Ham-Arsenal (Asian: Wes -0,5 kort) 1 1,90
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 104,50%
West Ham er det hold i ligaen der har høstet flest advarsler. Arsenal har begået flere frispark pr. kamp end Hammers, men deres normalt massive spilovertag gør at de ofte kun får få advarsler, hvilket også bør blive tilfældet her....

13/12-2017 20:45 Southampton-Leicester 1 2,10
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 2,10
Chance: 50-27-23 | Betvalue: 105,00%
Oddset på Southampton er normalt væsentlig lavere mod klubber med samme kvalitet som dagens modstander. Leicester kommer med selvtillid efter 3 sejre i træk, men Saints har spillet godt på det seneste trods sværere modstandere....

16/12-2017 16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Tirsdag den 12. december 2017
21:00 Huddersfield-Chelsea Chelsea vinder til 0 2,05
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
6
Fodbold - England Premier League
Tip: Chelsea vinder til 0
Odds: 2,05
Vinderchance: 51% | Betvalue: 104,55%
Chelsea har en bredere trup til at kunne klare det pressede kampprogram, og Huddersfields tynde trup kan få problemer. Huddersfield tankede selvtillid senest og er gode hjemme, men deres halvbanepres bør give Chelsea den ro på bolden de ønsker....
21:00 Crystal Palace-Watford Over 2,5 mål 1,95
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
5
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,95
Chance (o/u): 53-47 | Betvalue: 103,35%
Begge hold har markante fravær i defensiven, og det kan åbne for de stærke offensive profiler. Begge indbyrdes kampe sidste sæson gik under linjen, men en direkte spillestil hos begge hold kan udløse meget spil omkring felterne....
Onsdag den 13. december 2017
20:30 Bayern München-FC Köln 
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
2
Fodbold - Tyskland Bundesliga
Topholdet Bayern tager hjemme på uindtagelige Allianz Area imod den absolutte bundprop Köln. Köln overraskede dog sidste sæson ved at få uafgjort på netop banen her, så kan der gemme sig en overraskelse igen? Og hvor er værdien?...
 
20:45 Southampton-Leicester 1 2,10
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 2,10
Chance: 50-27-23 | Betvalue: 105,00%
Oddset på Southampton er normalt væsentlig lavere mod klubber med samme kvalitet som dagens modstander. Leicester kommer med selvtillid efter 3 sejre i træk, men Saints har spillet godt på det seneste trods sværere modstandere....
21:00 West Ham-Arsenal (Asian: Wes -0,5 kort) 1 1,90
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 1,90
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 104,50%
West Ham er det hold i ligaen der har høstet flest advarsler. Arsenal har begået flere frispark pr. kamp end Hammers, men deres normalt massive spilovertag gør at de ofte kun får få advarsler, hvilket også bør blive tilfældet her....
Lørdag den 16. december 2017
16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+13,74 | 107,63%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...
Søndag den 17. december 2017
02:25 Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers 1 2,17
Lasse Meineche (-1,95 | 83,75%)
11
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: 1
Odds: 2,17
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 108,50%
Chargers bør få det svært på udebane i Kansas City hvor tilskuerne traditionelt larmer meget. Chargers kommer med mest momentum, men nok på en billig baggrund, og Chiefs-forsvaret så stærkt ud senest mod Raiders....
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
2
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
1
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Liverpool
Adam Lallana (Mi)
11/12 17:25
Tilbage i træning
Marko Grujić (Mi)
11/12 17:26
Tilbage i træning
Ádám Bogdán (Må)
11/12 17:26
Dag til dag
Daniel Sturridge (An)
11/12 17:23
Ukendt varighed
Alberto Moreno (Fo)
11/12 17:25
Medio januar 2018
Joël Matip
11/12 17:25
Slutningen af december 2017
Nathaniel Clyne (Fo)
11/12 17:26
Få uger

West Ham
James Collins (Fo)
11/12 19:27
Tilbage i træning
Cheikhou Kouyaté (Mi)
11/12 19:23
Ukendt varighed
Doneil Henry (Fo)
11/12 19:34
Ukendt varighed
José Fonte (Fo)
11/12 19:22
Starten af januar 2018
Nathan Holland (Mi)
11/12 19:22
Starten af februar 2018
Sam Byram (Fo)
11/12 19:27
Starten af december 2017
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City1646
2.Manchester United1635
3.Chelsea1632
4.Liverpool1630
5.Arsenal1629
6.Tottenham1628
7.Burnley1628
8.Leicester1623
9.Watford1622
10.Everton1619
11.Southampton1618
12.Huddersfield1618
13.Brighton1617
14.Bournemouth1616
15.Stoke1616
16.Newcastle United1615
17.West Bromwich Albi1613
18.West Ham1613
19.Swansea1612
20.Crystal Palace1611
Fuld stilling