Tips & analyser » Ekspertanalyse

Liverpool - West Ham
(Asian: Liv -1,5 & -2)
Tip: 1
(2-2)
MATCH CENTER
Liverpool officiel hjemmeside
West Ham officiel hjemmeside
Søndag den 11. december 2016 kl. 17:30 - Fodbold, England Premier League
Anfield - Dommer: Mark Clattenburg
Af Torben N. Sørensen, 10. dec. 2016, 09:49 (opdateret 11. dec. 2016, 19:23). Vist 935 gange.
Odds: 2,04
Chance: 34 - 22 - 44
Betvalue: 102,80%
Bookmaker: Unibet
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,04
Chance: 34 - 22 - 44
Betvalue: 102,80% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,98

Bookmaker: Unibet

» Læs anmeldelse af Unibet
Unibet bonus på 1500 DKK

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Kommentarer (12) Til kommentarer

Liverpool har måske været det bedst spillende PL-mandskab denne sæson, og West Ham er i krise. 'På papiret' burde Hammers være meget bedre end deres nuværende placering - men det så meget skidt ud senest mod Arsenal.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Liverpool er p.t. Englands måske bedst spillende fodboldhold. Modsat er der krise i West Ham, hvor træner Slaven Bilic angiveligt trues af fyring.
  • Statistikken: Liverpool er 5-1-0 hjemme, West Ham 1-1-5 ude.
  • Fire af Liverpools fem hjemmesejre er taget med to mål eller flere - tre af dem med tre mål eller flere.
  • Slaven Bilic har eksperimenteret i de bagerste geleder, men tingene er nærmest kun blevet værre.
  • West Ham-forsvaret har ikke set godt ud den seneste tid, og det er forventeligt, de kommer under stort pres på Anfield.
  • Liverpool-forsvaret var meget usikkert i anden halvleg senest mod Bournemouth, men nu vender Joel Matip tilbage, hvilket er et klart plus.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Liverpool gik helt ned slutningen af anden halvleg senest mod Bournemouth. Jeg er stadig ikke 100% overbevist om Liverpool-mandskabets stabilitet.
  • Liverpool vandt seneste Premier League-hjemmekamp mod Sunderland 2-0, men måtte hen til en kvarter før tid, før de fik hul på bylden.
  • Liverpool har deres store profil, kreatøren Philippie Coutinho, ude skadet (siden 26/11). En klar svækkelse.
  • Er prisen nu også tilstrækkelig til en så høj handicap-linie, som jeg har valgt?

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg har valgt at tage Liverpool på den handicap-linie, der er tættest på 2,00-pejlemærket, hvilket også typisk er der, hvor den teoretiske tilbagebetaling er størst. Unibet er fremme i skoene med odds 2,04 for Liverpool på Asian Handicap -1,75, hvilket er fine tre 'klik' over, hvad man kan få hos de store 'rigtige' Asian-bookies, så den pris er der ingen grund til at klage over. Det fulde odds kommer kun til udbetaling, hvis Liverpool vinder med minimum tre mål. I tilfælde af Liverpool-sejr med to, bliver der gevinst til det 'halve' odds, altså 1,52. I tilfælde af Liverpool-sejr med én (eller hvis Liverpool slet ikke vinder) tabes indskuddet.

 

Odds-udvikling: Liverpool-oddsene har været dalende siden de første offentliggørelser for små to uger siden. Således åbnede en førende Asian-bookmaker med odds 2,30 på Liverpool AH -1,75. De helt tidlige odds er dog svære at operere med, og også tage et fornuftigt notam af. Unibet, der lige nu med 2,04 byder ud med markedets højeste på Liverpool -1,75, åbnede for seks dage siden i 2,12, og det er et mere fornuftigt pejlemærke at have øje for (også, fordi det er smidt ud efter seneste weekends spillerunde). Markeds-udviklingen frem til kamp-start? - tjae, jeg tror, Liverpool-oddsene vil falde en smule yderligere.

 

Bedste betaling for Liverpool på Asian Handicap -1,75: Odds 2,04 hos Unibet, 2,01 hos førende internationale Asian-bookmakere, 1,98 hos Bet365.

 

Mine procenter for 1X2:

1: 77 %

X: 15 %

2: 8 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 56 %

X: 21 %

2: 23 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-2:

1: 34 %

X: 22 %

2: 44 %

 

Stolen for døren?: Tre kampe har West Ham-træner Slaven Bilic ifølge visse dele af den engelske presse angiveligt fået til at rette op på tingene, ellers er det ud. Om, hvorvidt det er rigtigt, skal jeg ikke kunne forholde mig til, men sandt er det, at West Ham-mandskabet ikke ser for godt ud, og der kommer heller ikke mange point ind på kontoen. En placering blot ét point over nedryknings-stregen er bekymrende, og givet er det (med mindre skuden bliver vendt), at Bilic' tid er ved at rinde ud.

 

West Ham var sidste sæson et vældigt solidt mandskab i Premier League, men i efteråret har forsvaret lækket slemt, og sammen med Swansea og Hull er West Ham det Premier League-mandskab, der har sluppet flest mål ind imod sig. Og i den situation synes det ikke lige at være sagen at skulle en tur til Anfield og besøge et Liverpool-mandskab i hopla.

 

Favorit / dog: Jeg tillader mig nu at springe lidt i teksten...: Man ser flere steder 'eksperter', som kun anbefaler spil på favoritter - de kunne aldrig nogensinde finde på at spille på en underdog, det helt uanset linier og priser (hvordan de konsekvent kan finde værdi i deres favorit-spil, er mig en gåde, men lad nu det ligge). Omvendt har jeg også været under 'anklage' for konsekvent kun at anbefale underdogs-spil. Og sandt er det, når jeg både her på BetXpert og i min private betting-portfolio lader blikket glide ned over mine picks, at jeg det meste af tiden er på underdoggens side. Sådan ca. 75 procent af gangene er næppe skudt helt ved siden af. Det, fordi jeg hyppigt synes, at det er nemmere at finde værdi ved at gå imod strømmen, og altså gå på det undertippede hold.

 

Men ikke altid!

 

En modsat situation har vi nemlig i denne søndags Premier League-kamp mellem Liverpool og West Ham.

 

Ny fan! ;-) : Jeg har fra fjerneren overværet rigtigt mange Premier League-kampe det seneste godt halvandet år tid, og her op gennem efteråret  2016 har jeg langsomt, men sikkert, fået mig et nyt favorit-hold. Vi taler om en klub, jeg aldrig nogensinde har brudt mig om, men hvis hold altså spiller rigtigt godt fodbold (lige nu i hvert fald), og det har formentligt noget at gøre med træneren. Jeg taler om Liverpool og Jürgen Klopp.

 

Kigger jeg nøgternt på spiller-materialet, så burde Liverpool for mig at se ikke være mesterskabs-kandidat (selvom man med Leicester siddende i hukommelsen skal være varsom med at sige den slags), men et hold er andet og mere end bare summen af spillerne. Efter Rafael Benitez for adskillige år tilbage 'blev gået' har Liverpool om nogen engelsk klub måttet slås med uduelige træner (man kan på Anfield jo rigtigt godt lide britter ;-) men ansættesen af Jürgen Klopp for et års tid siden var lige det, der skulle til. Han fik uden pres den nyttige halv-sæson til at slibe sit hold til, og nu fungerer det mindst lige så godt som f.eks. de store Manchester-klubbers mandskaber gør, og det til en billigere pris. Liverpool fremstår i denne sæson som en seriøs titel-beljer. Hvem skulle have troet det? - ikke mig i hvert fald.

 

(dette med, at jeg er blevet Liverpool-fan, holder ikke, og skal mest forstås som en joke, men jeg er ærlig, når jeg siger, at de efter min mening lige nu spiller Englands bedste og mest attraktive fodbold).

 

Vurdering & konklusion - West Ham bliver 'hammered' (OBS: ingen reference til alkohol...): Tilbage til analysen: Jeg er på favoritten - og jeg er (noget usædvanligt) på favoritten til at vinde en storsejr!

 

Nu kan alt ske i en fodboldkamp, og på papiret er West Ham bestemt ikke noget ringe mandskab, men når jeg gør tingene op, så tror jeg, The Hammers bliver 'hammered' på Anfield. Alt, hvad jeg har set op gennem efteråret fra disse to holds side, indikerer en hjemmesejr til Liverpool, og det med minimum to mål. Skal man finde et kritikpunkt af Liverpool-mandskabet og ikke mindst mit væddemål, så må det være, at Liverpool at og til har haft vanskeligt ved at åbne dybt-liggende mandskaber, der i større eller mindre grad 'parkerer' bussen. Eller har de? Jürgen Klopps mænd er 5-1-0 hjemme, og fire af de fem sejre er vundet med to mål eller flere - tre af dem oven i købet med tre mål eller flere - så om tesen, at Liverpool har vanskeligt ved at åbne defensivt orienterede hold, virkelig holder stik? - det er jeg ikke helt så sikker på.

 

Situation - Liverpool: Jürgen Klopps tropper nyder (ligesom Chelsea) uden tvivl godt af ikke at være belastet af deltagelse i europæiske turneringer denne sæson, og det kan ses på tabel-stillingen i Premier League, hvor Liverpool inden denne weekends spillerunde med 20 point for 14 kampe deler tredje-pladsen med Manchester City. Duks Chelsea har fire point og nummer to, Arsenal, ét point flere end Liverpool. Derefter følger Tottenham med 27 point, tre færre end Liverpool, hvorefter der er et større hul ned til sjette-placerede Manchester United.

 

Alt er således godt i Merseyside-klubben, skulle man mene, men det kunne snildt have været bedre, idet Liverpool (i modsætning til både Chelsea og Arsenal) egentligt ikke har høstet helt de point, holdet efter spil og chancer har fortjent. Havde de gjort det, ville de havde ligget på første-pladsen, og jeg tror ikke, at jeg vil være uenig med mange i følgende påstand: - Liverpool er ikke det bedste hold i Premier League, men Liverpool er indtil videre i denne sæson det hold, der har spillet bedst!

 

Liverpools statistik for efteråret er 9-3-2 med 5-1-0 hjemme på Anfield.

 

Form & seneste resultater – Liverpool: Den seneste måneds tid har resultaterne (i kronologisk rækkefølge) maget det såedes for Liverpool: 6-1 hjemme over Watford, 0-0 ude med Southampton, 2-0 hjemme over Sunderland, 2-0 hjemme over Leeds (Liga Cup), og 3-4 ude til Bournemouth.

 

For en uge siden skete der i udekampen mod Bournemouth én af de der underlige ting, som af og til har det med at ske for Liverpool (omend Klopps mænd inden Bournemouth-nederlaget faktisk havde gået 15 kampe i træk uden nederlag). Efter en fremragende første halvleg og fortjent føring 2-0, samt senere 3-1, gik holdet uforklarligt ned i slut-fasen og tillod Bournemouth at komme tilbage og ikke kun udligne, men også tre minutter inde i overtiden at score sejrsmålet.

 

I seneste Premier League-hjemmekamp for to uger siden havde Liverpool problemer med at knække defensive Sunderland, men det lykkes dog med to scoringer indenfor det sidste kvarter at få sejren i hus. Alt andet havde også været totalt uretfærdigt, da Liverpool sad på 70 procents boldbesiddelse og havde 21 afslutniniger imod Sunderlands to. Lidt det samme mønster så man i Liga Cup-kampen for halvanden uge siden mod Championship-mandskabet Leeds, hvor man også skulle hen til det sidste kvarter, før 2-0-sejren kom hjem (Leeds var i øvrigt bedre med i kampen, end Sunderland var).

 

Situation – West Ham: Hm, Slaven Bilic... hvor længe får du monstro lov at bliver i West Ham-trænerstolen, hvis der ikke indtræffer forbedringer...? West Ham har ikke haft nogen særlig god sæson. Holdet burde efter min beskedne mening have klasse til en placering et sted omkring nummer syv til 10 i Premier League-tabellen, men ligger med 12 point for 14 kampe og roder rundt en placering og et point over nedryknings-stregen. Så på den hjemlige scene er der ikke blevet præsteret, og det blev der heller ikke på den internationale, da West Ham i Europa League-kvalifikationen for andet år i træk blev elimineret af rumænske Astra Giurgiu.

 

West Hams Premier League-statistik for den igangværende sæson er 3-3-8 med 1-1-5 på udebane.

 

Form & seneste resultater – West Ham: Det er ikke noget let program, West Ham har haft den seneste måneds tid, men der er heller ikke kommet mange point ind på kontoen. Resultaterne melder om 1-1 hjemme med Stoke, 3-2 ude til Tottenham, 1-1 ude med Manchester United, 1-4 ude til Manchester United (Liga Cup), og senest 1-5 hjemme til Arsenal.

 

Eneste opløftende resultat blandt ovennævnte er 1-1'eren for to uger siden på Old Trafford mod Manchester United, men det uafgjorte resultat snyder, da West Ham bragte sig foran efter to minutters spil, men resten af kampen reelt blev udspillet. Manchester United fik senere i første halvleg udlignet ved Zlatan Ibrahimovic, og hvordan det i anden halvleg lykkedes United ikke at få puttet bolden i West Ham-kassen oå en af deres mange chancer... ja, det var 'one of those days'... Faktisk var West Ham i Liga Cup'en tre dage senere bedre med på Old Trafford, og at de alligevel tabte fortjent 1-4 fortæller en del. Og præstationen for en uge siden hjemme mod Arsenal (res.: 1-5), ja, den er der heller ikke meget godt at berette om. 

 

Trupnyt – Liverpool: En af de ting, der gik galt for Liverpool (i anden halvleg) senest mod Bournemouth, var at forsvaret, hvor Lucas havde remplaceret Joel Matip, var mere sårbart end vanligt. Så godt for Liverpool er det, at Matip nu er tilbage og klar til at indtage sin vanlige plads i start-11'eren.

 

Fire spillere er ude med skader, forsvareren Mamadou Sakho, på midtbanen Philippe Coutinho, og i angrebet Daniel Sturridge og Danny Ings.

 

Engelsk landsholdsspiller til trods (Sturridge) så er det kun ét af de fire fravær, der har betydning for Liverpools start-opstilling, men det er til gengæld et pænt tungt ét, da den brasilianske kreatør Philippe Coutinho, som jeg ser det, er Liverpools klart bedste spiller (hvis det ikke var fordi, Liverpool havde gjort det så godt i dette efterår, ville jeg sige, at Coutinho faktisk er for god til Liverpool-holdet ;-) 

 

Trupnyt – West Ham: Første opgave bliver at gøre noget ved forsvaret. West Ham har lukket 14 mål ind i de fem seneste kampe, og hvis der ikke ændres på den trend, kan det blive grimt på Anfield. Slaven Bilic har forsøgt at rotere bagude, også på målmands-posten (om hvorvidt det bliver Darren Randolph, der starter inde i buret igen, eller Adrian, står ikke helt klart), men den var helt galt senest mod Arsenal, der nærmest fik lov at gøre, som de ville.

 

Flere folk er ude med skader: I forsvaret Sam Byram, Reece Oxford og James Collins, på midtbanen Cheikhou Kouyate og Gökhan Töre, og i angrebet Diafra Sakho.

 

De tre forsvars-reserver ude betyder ikke det store, men både Cheikhou Kouyate, Gökhan Töre og Diafra Sakho må regnes som part af West Hams ideal-11'er.

 

Mens Kouyate har været fast starter hver kamp, har Töre imidlertid kun været i stand til at spille fem kampe dette efterår og Diafra Sakho kun to, så man skal ikke gøre West Hams fraværs-situation værre, end den er.

 

Sammenfattende er det min vurdering, at de to hold med Coutinho ude for Liverpool er ca. lige svækket.

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Liverpool: Loris Karius; Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Joel Matip, James Milner, Adam Lallana, Jordan Henderson, Emre Can, Sadio Mane, Roberto Firmino og Georginio Wijnaldum.

 

West Ham: Darren Randolph; Alvaro Arbeloa, Winston Reid, Angelo Ogbonna, Michail Antonio, Mark Noble, Pedro Obiang, Aaron Cresswell, Manuel Lanzini, Dimitri Payet og Ashley Fletcher.

 

Kilder: Diverse engelske medier, SoccerWay, SoccerInternational og klubbernes hjemmesider.

Formen / seneste 10 kampe
Liverpool
14/02 U FC Porto 5-0
11/02 U Southampton 2-0
04/02 H Tottenham 2-2
30/01 U Huddersfield 3-0
27/01 H West Bromwich Albion 2-3
22/01 U Swansea 0-1
14/01 H Manchester City 4-3
05/01 H Everton 2-1
01/01 U Burnley 2-1
30/12 H Leicester 2-1
 
West Ham
10/02 H Watford 2-0
03/02 U Brighton 1-3
30/01 H Crystal Palace 1-1
27/01 U Wigan 0-2
20/01 H Bournemouth 1-1
16/01 H Shrewsbury AET 1-0
13/01 U Huddersfield 4-1
07/01 U Shrewsbury 0-0
04/01 U Tottenham 1-1
02/01 H West Bromwich Albion 2-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra samme turnering
24/02-2018 18:30 Watford-Everton Over 2,5 mål 2,09
Thomas Schyth (+24,54 | 110,58%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,09
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 106,59%
Begge hold har mange defensive fravær, og det kan give offensivspillerne mulighed for at boltre sig. Everton har fået mere defensiv fokus efter managerskifte, men har alligevel lukket mål ind i de seneste 7 kampe....

24/02-2018 16:00 Bournemouth-Newcastle United 1 2,16
Thomas Schyth (+24,54 | 110,58%)
17
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 2,16
Chance: 48-27-25 | Betvalue: 103,68%
Newcastle har været særdeles heldige med deres resultater senest, burde have tabt seneste to kampe. Selvtilliden kan være høj efter sejr over Man United, men deres dybtliggende forsvar bør passe Bournemouth glimrende....


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Fredag den 23. februar 2018
11:00 OL: 1000 meter (M) i Pyeongchang Vinder: Kjeld Nuis 1,80
Nicolai Kristensen (+400,97 | 109,96%)
0
Vintersport - Speed Skating
Tip: Vinder: Kjeld Nuis
Odds: 1,80
Vinderchance: 60% | Betvalue: 108,00%
Kjeld Nuis har allerede vundet guld på 1500 meter i dette OL. Lorentzen ligner den værste modstander - han vandt 500 meter og er normalt stærkere på 1000 meter. Men Nuis vandt de sidste to løb inden OL....
12:15 4 x 7,5 km stafet (M) i Pyeongchang Norge 1,90
Nicolai Kristensen (+400,97 | 109,96%)
0
Vintersport - Skiskydning
Tip: Norge
Odds: 1,90
Vinderchance: 55% | Betvalue: 104,50%
OL, 4 x 7,5 km stafet for mænd i Pyeongchang. Norge vandt den sidste stafet før OL med samme hold. Frankrig og Tyskland er de to største modbud mod Norge, men Tyskland har været ramt af sygdom under OL, så de kan være svækket en anelse til ...
19:00 AC Horsens-Randers FC 
Thomas Schyth (+24,54 | 110,58%)
0
Fodbold -
Horsens er bedre placeret, i bedre resultatmæssig form og har indbyrdes overtag. Kronjyderne kommer dog forventeligt med fight, og Den Gule Fare må prøve at håndtere rollen som favoritter. Er der værdi at finde på kampen?...
 
20:30 Mainz 05-Wolfsburg 1 2,37
Jens Bøye (+68,36 | 102,30%)
1
Fodbold - Tyskland 1. Bundesliga
Tip: 1
Odds: 2,37
Chance: 43-29-28 | Betvalue: 101,91%
Mainz vandt i Berlin, og trods få sejre kan holdet med de varme skandinaver i dette bundbrag meget vel pelse de skadesramte Ulve der har tabt 3 i træk. Trænerskifte tirsdag, men er Labbadia en frelser efter 3 fyringer i træk og 1,5 års pause?...
20:45 Strasbourg-Montpellier (Asian 0:0) 2 1,86
Jens Bøye (+68,36 | 102,30%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: 2
Odds: 1,86
Chance: 30-31-39 | Betvalue: 103,54%
Montpellier har rækkens næstbedste defensiv (der styrkes af Mendes) og bør have gode chancer mod Strasbourg der viser offensivt mod, men lækker mål i den anden ende. Det har knebet med Montpellier-skarpheden fremme, men chancerne kreeres sådan ...
21:00 Deportivo La Coruna-Espanyol (DNB) 2 2,20
TheHawk (0,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: 2
Odds: 2,20
Chance: 30-35-35 | Betvalue: 112,00%
Her har vi at gøre med 2 hold, som ligger i bunden af den spanske La Liga. Ikke just den mest sexede kamp, men jeg mener alligevel at have fundet et spil med værdi.   Deportivo er ganske enkelt i elendig form og h...
Lørdag den 24. februar 2018
03:00 100 Thieves Academy-C9 Academy 1 2,55
Sander Magnussen (+3,15 | 124,23%)
0
Esport - League of Legends
Tip: 1
Odds: 2,55
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 114,75%
NA Academy League. Levi fra 100 Thieves Academy er gået fra diamond 5 til Master på under en uge. C9 Academy er det bedste hold i ligaen, men havde problemer mod et lavere rangeret hold sidste uge. ...
12:00 Kingzone DragonX-Afreeca Freecs First Blood map1: Afreeca Freecs 2,25
speed (-5,00 | 0,00%)
0
Esport - League of Legends LCK spring
Tip: First Blood map1: Afreeca Freecs
Odds: 2,25
Vinderchance: 47% | Betvalue: 105,75%
Lørdag klokken 12 mødes sæsonens to bedste hold i LCK spring for anden gang. Både Kingzone og Afreeca har været stærke på first blood i år med henholdsvis 62,5 % og 55,6 %. Sidst de to hold m&oslas...
12:00 Kingzone DragonX-Afreeca Freecs First Blood map2: Afreeca Freecs 2,25
speed (-5,00 | 0,00%)
0
Esport - League of Legends LCK spring
Tip: First Blood map2: Afreeca Freecs
Odds: 2,25
Vinderchance: 47% | Betvalue: 105,75%
Lørdag klokken 12 mødes sæsonens to bedste hold i LCK spring for anden gang. Både Kingzone og Afreeca har været stærke på first blood i år med henholdsvis 62,5 % og 55,6 %. Sidst de to hold m&oslas...
16:00 Lyngby-AGF Under 2,5 mål 1,87
Rasmus Jørgensen (+5,48 | 103,34%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 2,5
Odds: 1,87
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 104,72%
Lyngby så langt bedre ud defensivt i 60-70 min i sidste rundes kamp mod Silkeborg, hvor fokus var på organisationen. Lyngby har igen tvivl om målmanden, og AGF er uden Backman, men GF har haft ikke skabt det store fremad banen i de seneste kampe....
16:00 Bournemouth-Newcastle United 1 2,16
Thomas Schyth (+24,54 | 110,58%)
17
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 2,16
Chance: 48-27-25 | Betvalue: 103,68%
Newcastle har været særdeles heldige med deres resultater senest, burde have tabt seneste to kampe. Selvtilliden kan være høj efter sejr over Man United, men deres dybtliggende forsvar bør passe Bournemouth glimrende....
16:15 Real Madrid-Alaves Begge hold scorer 1,95
købmanden (+2,20 | 320,00%)
3
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,95
Vinderchance: 56% | Betvalue: 109,20%
Derfor skal du spille på den:    - Alaves er i fremragende form for tiden, har scoret minimum 1 mål de sidste 9 kampe, og her snakker vi også Valencia og Barcalona på udebane. ...
18:30 Watford-Everton Over 2,5 mål 2,09
Thomas Schyth (+24,54 | 110,58%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,09
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 106,59%
Begge hold har mange defensive fravær, og det kan give offensivspillerne mulighed for at boltre sig. Everton har fået mere defensiv fokus efter managerskifte, men har alligevel lukket mål ind i de seneste 7 kampe....
Søndag den 25. februar 2018
12:00 Hobro-FC Midtjylland 2 1,64
Fernet_Dave (-0,32 | 95,43%)
3
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: 2
Odds: 1,64
Chance: 15-21-64 | Betvalue: 104,96%
FCM kommer med klasse og medvind efter deres overbevisende sejr mod FCK, mens Hobro ikke har fået den bedste start, samt mangler deres to nok vigtigste mænd, ”Mål”-Pål og Vito Mistrati.    ...
12:00 Hobro-FC Midtjylland Under 2,5 & 3 mål 1,93
Rasmus Jørgensen (+5,48 | 103,34%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 2,5 & 3
Odds: 1,93
Chance: 28-24-48 | Betvalue: 104,64%
Hobro har haft offensive problemer i foråret første to kampe og er nu uden holdets to største profiler. FCM har offensiv power og har været målrige i denne sæson, men banen på DS Arena er ikke imponerende, og FCM har set solide ud defensivt....
17:30 Arsenal-Manchester City Over 3 mål 2,25
Thomas Schyth (+24,54 | 110,58%)
2
Fodbold - England League Cup
Tip: Over 3
Odds: 2,25
Chance: 39-24-37 | Betvalue: 111,75%
Finale. To højtpressende hold der samtidig er offensivt skarpe på dybdeløb, kan åbne for en kamp med mange store chancer. Sidst de mødtes i en betydende cup-kamp spillede de under linjen, men Arsenal er ofte sårbare over for den type pres C...
18:00 FC København-OB Begge hold scorer 1,90
Fernet_Dave (-0,32 | 95,43%)
1
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,90
Vinderchance: 54% | Betvalue: 102,60%
FCK har set skrøbelige ud i defensiven, har Peter Ankersen i karantæne, samt et opgør i Madrid torsdag aften, som uanset udfald må forventes at tære både fysisk og mentalt.    Derfor ...
20:45 Roma-AC Milan Begge hold scorer 1,75
Mark Blucerchiato (-4,92 | 98,58%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,75
Vinderchance: 59% | Betvalue: 103,25%
Det dufter af mål mellem to formstærke mandskaber i Rom. Begge har spillet europæiske kampe i ugen, og det kan blive en taktisk affære, men det er to hold som generelt har svært ved at holde nullet....
Torsdag den 1. marts 2018
03:00 SL i-League Invitational Newbee (Kommer i finalen) 1,83
Gilston (+1,11 | 115,86%)
3
Esport - Dota 2
Tip: Newbee (Kommer i finalen)
Odds: 1,83
Vinderchance: 65% | Betvalue: 118,95%
SL i-League Invitational     Så det tid årets anden turnering, og de forsvarende ESL Genting mestre Newbee kommer brandvarme efter både have slået Team Secret ud af semi finalen og...
Fredag den 2. marts 2018
17:25 FC Krasnodar-CSKA Moskva FC Krasnodar slutter højest i tabellen 3,20
Toke (-12,61 | 88,94%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: FC Krasnodar slutter højest i tabellen
Odds: 3,20
Vinderchance: 40% | Betvalue: 128,00%
Krasnodar går ind til foråret med et etpointsforspring ned til CSKA. Hovedstadsklubben hentede Musa hjem fra Leicester i januar, men på papiret ser Krasnodar efterhånden stærkere ud efter vintersigningen af landsholdsspiler Shatov....
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-5,00 | 0,00%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+23,47 | 152,16%)
4
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
3
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+166,90 | 106,43%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+20,45 | 285,91%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
69
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
0
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Liverpool
Ádám Bogdán (Må)
22/02 18:39
Dag til dag
Rhian Brewster (An)
22/02 18:39
Resten af sæsonen

West Ham
Nathan Holland (Mi)
20/02 09:20
Tilbage i træning
Edimilson Fernandes (Mi)
20/02 09:25
Dag til dag
Andy Carroll (An)
20/02 09:22
Medio april 2018
Manuel Lanzini
20/02 09:22
Slutningen af februar 2018
Pedro Obiang (Mi)
20/02 09:23
Resten af sæsonen
Arthur Masuaku (Fo)
10/02 21:00
10/03: West Ham-Burnley
03/03: Swansea-West Ham
24/02: Liverpool-West Ham
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City2772
2.Manchester United2756
3.Liverpool2754
4.Chelsea2753
5.Tottenham2752
6.Arsenal2745
7.Burnley2736
8.Leicester2735
9.Everton2734
10.Bournemouth2731
11.Watford2730
12.West Ham2730
13.Newcastle United2728
14.Brighton2728
15.Crystal Palace2727
16.Swansea2727
17.Huddersfield2727
18.Southampton2726
19.Stoke2725
20.West Bromwich Albi2720
Fuld stilling