Tips & analyser » Ekspertanalyse

Lørdag den 10. december 2016 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
KCOM Stadium - Dommer: Mike Jones
Af Torben N. Sørensen, 9. dec. 2016, 08:55 (opdateret 10. dec. 2016, 18:00). Vist 810 gange.
Odds: 2,34
Chance: 28 - 28 - 44
Betvalue: 102,96%
Bookmaker: NordicBet
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,34
Chance: 28 - 28 - 44
Betvalue: 102,96% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,28

Bookmaker: NordicBet

» Læs anmeldelse af NordicBet
NordicBet bonus på 2000 DKK

NordicBet giver lige nu 100% bonus op til 2.000 kr. Bemærk at bonus kan kun gennemspilles via NordicBet's mobil-app eller mobile website


Vis flere detaljer

Kommentarer (11) Til kommentarer

Det er primært en vurderings-sag, når jeg går på Crystal Palace. Jeg synes imidlertid Hull er så meget ringere, at det er berettiget. Kun tre point skiller, og Hull er på hjemmebane, men Palace' Christian Benteke er brandvarm, hvilket kan gøre forskellen.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Min vurdering: Kun tre point skiller Hull og Crystal P i tabellen, men Palace er med bedre organisation og en varm Benteke i front berettiget favorit.
  • Hulls forsvar ligner (for denne skribent at se) Premier Leagues mest skrøbelige. Samtidigt har holdet store problemer med at skabe målchancer.
  • Crystal Palace' forsvar så super-solidt ud senest mod Southampton.
  • Det er primært Cristian Benteke, Crystal Palace sætter mål-forhåbningerne til, og han virker varm. Fire mål i fire kampe, tre i de seneste to.
  • Crystal Palace' franske playmaker Yohan Cabaye sad ude med karantæne senest mod Southampton, men er nu klar igen.
  • Hulls angrebs-stjerne Abel Hernandez' tilbagekomst var længe ventet. I første trænings-session løb han imidlertid ind i en ny skade.
  • Pga. karantæne til Dieumerci Mbokani og skader til resten, råder Hull kun over en ægte angriber, nordmanden Adama Diomande. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Crystal Palace' form er alt andet end god. Seneste sejr mod Southampton var en smule heldig, og inden da havde Palace tabt seks på stribe.
  • Også Crystal Palace slås med fravær. Ude er bl.a. første-målmand Steve Mandanda
  • Crystal Palace er relativ klar favorit på odds-markedet. Kan det være rigtigt...? Kun tre point skiller holdene, og Hull er på hjemmebane...

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: 2-tallet ligger lige til for for mig, og den spil-form er der her i min officielle BetXpert-anbefaling også mest ræson i, da dansk-licenterede NordicBet er markeds-førende og Jetbull kun et enkelt 'klik' efter. Det er altid rart, når man pris-mæssigt er på den rigtige side af det store Asian-marked, også selvom det kun er med et par klik. Er man grådig, kan Crystal Palace på Asian Handicap -0,75 overvejes, her er priserne dog bedst hos de store Asian-bookies.

 

Odds-udvikling: Prisen på Crystal Palace-sejr har (på Asian-markedet) været højere (en af de helt store aktører åbnede for små to uger således med 2-tals-oddset 2,48), men det tog ikke mange timer, før det blev rettet på plads. Den seneste uge har man med et par enkelte klik den ene vej og så et par enkelte klik den anden vej ikke kunnet registrere de store movements. Det er vanskeligt at spå om, hvad vi vil få at se i dag fredag og på selve kamp-dagen lørdag. Umiddelbart ville jeg nok hælde til, at Crystal Palace-priserne på det europæiske marked næppe vil stige, idet mange puntere erfarings-mæssigt kigger sig blind på tabel og form (og kigger man kun på det, så er Crystal P-priserne, Hulls hjemmebane-fordel taget betragtning, for lave). Hvad de tunge Asian-drenge så gør senere lørdag... jae, jeg må indrømme, at det blæser lidt i vinden for mig. Ikke den skarpeste oddsudviklings-prognose, indrømmet, men jeg er som sagt usikker. At jeg så til det nuværende pris-niveau finder værdi i Crystal Palace, det er en anden sag.

 

Bedste betaling for 2-tallet på sejr til Crystal Palace: Odds 2,34 hos NordicBet, 2,33 hos Jetbull.

 

Alternativ spil-form: Crystal Palace på Asian Handicap -0,75 (odds 2,79 hos førende internationale bookmakere uden dansk licens, 2,70 Unibet, 2,67 Jetbull).

 

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

 

Mine procenter for 1X2:

1: 28 %

X: 28 %

2: 44 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 56 %

X: 23 %

2: 21 %

 

Elendig form - for begge: Hull og Crystal Palace, kigger vi på form-barometret, har egentligt ikke ret meget at lade hinanden høre. Hull har en sejr og en uafgjort ud af de fire seneste Premier League-kampe, men inden da var det kun blevet til ét point i syv kampe. Crystal Palace vandt senest 3-0 over Southampton, men det var med rigeligt medvind, og inden da kom Crystal Palace fra seks PL-nederlag på stribe. Så hvad skiller egentligt disse to hold, og hvorfor er det, at jeg er på Crystal Palace?

 

Forskellen: Svaret på det, skal findes i, at jeg synes, Hull-mandskabet fortsat sejler rundt uden egentlig styring, og de leder i dén grad efter en mand, der kan score for dem. Derimod synes jeg, at Crystal Palace, uden at være et overmåde godt hold, har styring, en game-plan, om man vil, noget, som Hull i den grad savner. Endvidere synes Palace-tankangriberen Christian Benteke at være på vej til at spille sig varm (fire mål i de fire seneste kampe, hveraf tre i de seneste to), og selvom den store belgier ikke er verdens mest elegante angriber, så er han effektiv, når han er varm, og det er vigtigt.

 

Og det kan meget vel blive forskellen på disse to hold denne lørdag eftermiddag. Crystal Palace har i Christian Benteke en mand, der kan sørge for de nødvendige mål, hvilken Hull savner, Crystal Palace har et spil-system, en game-plan, kaldte jeg det, som Hull famler rundt efter, og endeligt så så Crystal Palace-forsvaret super-solidt ud senest mod Southampton, hvor Hulls defensiv til sammenligning ligner Premier League mest sårbare.

 

Derfor er jeg på Crystal Palace.

 

Nærmest absurd...: De to herrer trænere, Mike Phelan i Hull, og Alan Pardew i Crystal Palace, skal også have et par ord med på vejen. Der var i den engelske presse spekuleret godt og grundigt i, at hvis ikke blev til sejr over Southampton, så ville Pardew få fyresedlen. Måske rigtigt, det er for denne skribent umuligt at sige. At Pardews sæde dog var varmt (og måske endda brandvarmt) er dog evident. Personligt synes jeg imidlertid, at en fyring af Pardew ville have været tåbelig. Alle hold løber ind i dårlige periode med nul eller meget point point sat ind på kontoen, men overordnet synes jeg ikke man kan så tvivl om hverken Pardews evne eller hans betydning for Crystal Palace.

 

Anderledes er det i Hull. Her synes træner Mike Phelen komplet fredet. Jeg har været inde på det i tidligere Hull-analysen dette efterår, men Hull-ledensen virker bedømt udefra som totalt inkompetent... så på den baggrund er det jo logisk, at de holder fast i en inkompetent træner...

 

Jeg har også i tidligere Hull-analyser skrevet følgende: 'Jeg kan ikke se tingene ændre sig i Hull, før der bliver skiftet ud på trænerbænken. Inden det sker, ligner klubben en sikker nedrykker.'

 

Det står jeg ved.

 

Vurdering & konklusion: Det er kun tre point, som skiller Crystal Palace og Hull i Premier League-tabellen, og med Hull på hjemmebane ville mange formentligt have forventet nogenlunde lige odds på de to mandskaber. Sådan er det imidlertid - og selvfølgeligt(!), kan jeg sige - ikke. Jeg er langt fra den eneste, der har samme vurdering af Hull og af Crystal Palace (desværre, for det ville odds-mæssigt have været mægtigt). Samme vurdering har også de fleste odds-sættere, mange andre puntere og sikkert også syndikater på markedet, som helt fair har gjort Crystal Palace til favoritten i dette møde. Et holds form og styrke er andet end blot de seneste nøgne resultater, og kradser man lidt i overfladen, så har Crystal Palace adskillige gange de seneste par måneder været uheldig. Modsat har Hull, trods deres magre høst, nok fået flere point uddelt, end de retteligt havde forjent.

 

Situation - Hull: 11 point efter 14 spillerunder er, hvad Hull har drevet det til i dette efterår, men mere skræmmende end placeringen som nummer anden-/tredje-sidst under nedrykningsstregen er udviklingen. Problemet er - for denne skribent at se - at Hull ikke lader til spillemæssigt at komme ud af stedet, de laver ingen fremskridt. Starten på sæsonen (det var der, de fleste af Hulls point blev hentet) var fin nok, men det seneste lange, lange stykke tid, ja der har Hull faktisk ikke med rette kunnet klage over point-udbyttet set i forhold til, hvad holdet fortjente efter indsatserne på grønsværen. For at summere: Med mindre tingene ændrer sig drastisk (hvilket bl.a. vil indebære en udskiftning på træner-posten), så ser jeg Hull som den mest oplagte Premier League-nedrykker denne sæson.

 

Hulls statistik er 3-2-9 med 2-1-4 hjemme på KCOM Stadium.

 

Form & seneste resultater – Hull: Resultaterne den seneste måneds tid ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Hull: 2-1 hjemme over Southampton, 0-3 ude til Sunderland, 1-1 hjemme med West Bromwich, 0-0 hjemme med Newcastle (Liga Cup - 1-1 efter forlænget spilletid, hvorefter Hull vandt den efterfølgende straffespark-konkurrence), og i seneste weekend 0-1 ude til Middlesbrough.

 

Den serie ser måske ikke umiddelbart forfærdelig ud, men der gemmer sig et par ting. Inden de seneste fem ovennævnte kampe havde Hull i otte Premier League-kampe i træk kun hentet sølle ét point (mod Burnley), og kigger vi på den seneste måneds kampe, så har Hull været dårligst i samtlige. De var klart ringere end Southampton i 2-1-sejren for en måned siden, 1-1'eren mod West Bromwich var vel Hulls bedste indsats længe, men igen var de dårligste hold på banen og heldige med det ene point, i Liga Cup-kampen mod Championship-holdet Newcastle blev de reelt udspillet, og mod Middlesbrough var Hull efter en gennem-passiv indsats heldig med at slippe med et ét-måls-nederlag - man måtte således helt hen i tillægs-tiden, før Hull kom til sin første reelle målchance. 

 

Situation – Crystal Palace: Nu har jeg i ovenstående været efter Hull, men faktum er, at Crystal Palace faktisk kun er tre point foran lørdages modstander og dermed selv risikerer at ende nede i nedryknings-dynget. Crystal Palace har kun samlet 14 point sammen for 14 kampe, og ser vi bort fra seneste weekends 3-0-sejr over Southampton, så er heller ikke Palace' form god.

 

Crystal Palace's statistik er 4-2-8 med 2-1-4 på udebane.

 

Form & seneste resultater – Crystal Palace: Den seneste måned ser resultaterne for Crystal Palace således ud: 2-3 ude til Burnley, 1-2 hjemme til Manchester City, 4-5 ude til Swansea, og senest 3-0 hjemme over Southampton.

 

Sejren over Southampton tilhører den super-vigtige kategori, for inden den kom Crystal Palace fra seks Premier League-nederlag i træk, og hvad der på et tidspunkt lignede et placering i den sjovere halvdel af tabellen rutsjede ned til pludseligt bare at dreje sig om at holde nedryknings-stregen på afstand. Men nogle gange er det svært at tage notam af de nøgne resultater. Eksempelvis var Crystal Palace vel næppe bedste hold på banen i 3-0-sejren over Southampton. Til gengæld gjorde de en pæn figur i 1-2-nederlaget til Manchester City. Og så var der for 14 dage siden den psykedeliske 4-5'er ude mod Swansea, hvor Crystal Palace indtil overtiden førte 4-3... man ved snart ikke, hvad man skal sige... Jo, én ting i det mindste: Centerforward Christian Benteke har med tre mål i de to sidste kampe fået gang i målscoringen igen - og det er positivt.

 

Trupnyt – Hull: Man har med længsel i Hull ventet på at få sin stjerne-angriber Abel Hernandez tilbage efter skades-pause, men i hans første trænings-session tidligere på ugen løb uruguayaneren uheldigt ind i en ny knæ-skade, og han er nu ude igen. Og det er ikke så godt, da Hull har problemer på angrebs-pladsen. DR congoleseren Dieumerci Mbokani er spærret af karantæne, og derudover er også Will Keane og Greg Luer ude med skader. Det efterlader Adama Diomande som den eneste karantæne- og skades-fri angriber i truppen, hvilket betyder, at nordmanden ret sikkert vil starte på spids.

 

Derudover er første-målmand Allan McGregor (der dog stadig har sin første kamp i sæsonen til gode) og de to forsvarere Moses Odubajo (i ideal-11'eren, men har også været ude hele sæsonen) og Alex Bruce ude med skader.

 

Slutteligt er endnu en forsvarer, Brian Lenihan, meldt tvivlsom.

 

Mandskabs-situationen i Hull er egentligt ikke værre, end den har været det det meste af efteråret, men holdet mangler indlysende fire-power i front. Derudover kunne Hull også bruge noget mere stabilitet bagude, hvor træner Mike Phelan lystigt skifter formation fra en fire-back-kæde til en tre-back-kæde og tilbage igen. Phelan leder tydeligtvis efter noget, men han har ikke fundet det endnu.

 

Trupnyt – Crystal Palace: Alan Pardews sæde begyndte så småt at blive varmt efter seks nederlag i træk, men i seneste kamp, hvor hans hold ellers ikke spillede overbevisende godt, kom vendepunktet. Christian Bentekes førings-mål var lidt af en foræring fra Southampton-forsvaret, og Palace' to andre kasser var på afrettede skud. Postivt var det imidlertid, at Pardews rokeringer i forsvaret bar frugt. Martin Kelly på venstre backen var hevet ud på bænken, og afløseren Joel Ward leverede en pletfri indsats. Der gættes i de engelske medier på, at Pardew har fundet sit forsvar, og at han vil holde fast på det. Og det ligner en god ide. 

 

Crystal Palace manglede til Southampton-kampen oven i købet paymaker Yohan Cabaye, der afsonede karantæne. Han vender tilbage mod Hull, men det er ikke 100 procent sikkert, at han bare sådan lige uden videre får sin plads på den centrale midtbane tilbage, da remplacenten Joe Ledley mod Southampton var banens nok bedste spiller.

 

Nu gælder det for Crystal Palace så om at bygge på seneste sejr, men Pardew må se bort fra flere spillere. Første-målmand Steve Mandanda, forsvareren Pape Souare (kun tre kampe denne sæson, men formentligt i ideal-11'eren), og de tre angribere, Jonathan Benteke (ikke at forveksle med storebror Christian), Loic Remy og Connor Wickham er alle ukampdygtige.

 

De tre ovennævnte skadede angribere er alle normalt kompetente, men deres fravær får ingen betydning for Palace's start-opstilling, da det er ret sikkert, Pardew uanset ville have foretrukket Christian Benteke og Wilfried Zaha som de to forreste.

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Hull (4-2-3-1): David Marshall; Ahmed El-Mohamady, Curtis Davies, Michael Dawson, Andrew Robertson, Tom Huddlestone, Jake Livermore, Robert Snodgrass, Markus Henriksen, Sam Clucas og Adama Diomande.

 

Crystal Palace (4-2-3-1): Wayne Hennessey; James Tomkins, Scott Dann, Damien Delaney, Joel Ward, Yohan Cabaye, James McArthur, Andros Townsend, Jason Puncheon, Wilfried Zaha og Christian Benteke.

 

Kilder: Diverse engelske medier, SoccerWay, SoccerInternational og klubbernes hjemmesider.

 

 

Formen / seneste 10 kampe
Hull
21/10 U Barnsley 1-0
14/10 U Norwich 1-1
30/09 H Birmingham 6-1
26/09 H Preston 1-2
23/09 U Reading 1-1
16/09 H Sunderland 1-1
13/09 U Fulham 1-2
08/09 U Derby 0-5
25/08 H Bolton 4-0
22/08 U Doncaster 0-2
 
Crystal Palace
21/10 U Newcastle United 0-1
14/10 H Chelsea 2-1
30/09 U Manchester United 0-4
23/09 U Manchester City 0-5
19/09 H Huddersfield 1-0
16/09 H Southampton 0-1
10/09 U Burnley 0-1
26/08 H Swansea 0-2
22/08 H Ipswich 2-1
19/08 U Liverpool 0-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra samme turnering
28/10-2017 13:30 Manchester United-Tottenham Under 2,5 mål 1,81
Thomas Schyth (+17,98 | 111,75%)
10
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 2,5
Odds: 1,81
Chance (o/u): 43-57 | Betvalue: 103,17%
Mourinho er mester til at lukke ned for hold som Tottenham der har få offensive profiler. Begge hold er blandt de mest scorende i ligaen, men kan samtidig være defensivt styrkede til dette opgør....


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Tirsdag den 24. oktober 2017
01:00 Toronto Maple Leafs-Los Angeles Kings Over 5,5 mål 1,78
andersgertz (-1,21 | 75,80%)
0
Ishockey - USA - NHL
Tip: Over 5,5
Odds: 1,78
Chance (o/u): 61-39 | Betvalue: 108,58%
Jeg forventer mange mål i en kamp mellem nr. 1 og nr. 3 i ligaen målt på scorede mål pr. kamp   Dette bliver et hurtigt spil på nattens kamp mellem Toronto Maple Leafs og Los Angeles King...
10:00 Damir Dzumhur-Ricardas Berankis 2 2,95
BadVibes (-4,00 | 0,00%)
0
Tennis - ATP Tour
Tip: 2
Odds: 2,95
Chance: 63-0-37 | Betvalue: 109,15%
ATP Vienna, 1. runde, hardcourt (indendørs). Berankis fandt formen i Moskva i sidste uge, hvor han endte i finalen. Dzumhur vandt den turnering over netop Berankis i finalen, men resultatet var ikke helt fair....
15:00 Garbine Muguruza-Karolina Pliskova 2 1,95
BadVibes (-4,00 | 0,00%)
12
Tennis - WTA Tour
Tip: 2
Odds: 1,95
Chance: 47-0-53 | Betvalue: 103,35%
WTA Finals, 2. kamp, hardcourt (indendørs). Pliskova kom stærkt fra start med en solid sejr over Venus Williams. Muguruza fik også en god start på turneringen, men Pliskova har overtaget i de indbyrdes kampe....
18:30 Wehen-Schalke 04 2 1,50
Rasmus G (+6,70 | 115,95%)
0
Fodbold - Tyskland DFB Pokal
Tip: 2
Odds: 1,50
Chance: 10-20-70 | Betvalue: 105,00%
Schalke forventes ikke at roterer meget, og har desuden også en bred trup. Wehen har klaret sig flot i år, men Schalke bør stå godt over for hjemmeholdet. ...
20:45 Inter-Sampdoria Begge hold scorer 1,80
Mark Blucerchiato (-0,60 | 99,82%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,80
Vinderchance: 58% | Betvalue: 104,40%
Det lugter af mål i Milano, Inter er kommet godt fra start og går sjældent fra banen uden at score. Gæsterne vil nok spille ret defensivt, men har scoret ti mål i de seneste fire kampe og gør det normalt godt i Milano....
20:45 Arsenal-Norwich (Asian: Nor +0,5 1. halvleg) 2 2,16
Thomas Schyth (+17,98 | 111,75%)
0
Fodbold - England League Cup
Tip: 2
Odds: 2,16
Chance: 52-34-14 | Betvalue: 103,68%
EFL Cup - 4. runde Arsenal forventes at køre turnover, mens Norwich formentlig stiller et stærkt hold. Der er stadig niveauforskel på holdene, og Norwich kan have et vigtigt fravær, men deres presspil under Farke bør kunne true Arsenals opspi...
20:45 Swansea-Manchester United 
Søren Jonassen (+45,41 | 110,20%)
0
Fodbold - England - Carling Cup
Man Utd tabte meget overraskende i weekenden til Huddersfield, og det er et amputeret hold, der tilmed sandsynligvis sparer profiler. I august slog Man Utd dog Swansea hele 4-0, og deres defensiv har set meget stærk ud, så de er store favoritter he...
 
Lørdag den 28. oktober 2017
13:30 Manchester United-Tottenham Under 2,5 mål 1,81
Thomas Schyth (+17,98 | 111,75%)
10
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 2,5
Odds: 1,81
Chance (o/u): 43-57 | Betvalue: 103,17%
Mourinho er mester til at lukke ned for hold som Tottenham der har få offensive profiler. Begge hold er blandt de mest scorende i ligaen, men kan samtidig være defensivt styrkede til dette opgør....
13:30 Manchester United-Tottenham X2 1,72
andersgertz (-1,21 | 75,80%)
7
Fodbold - England Premier League
Tip: X2
Odds: 1,72
Chance: 37-38-25 | Betvalue: 108,36%
Første kamp i 10. spillerunde af Premier League står mellem nr. 2 og nr. 3 på Old Trafford.   En af mange top 6 kampe i Premier League, hvor et kig på de to holds sidste tre kampe mod hvert af...
16:00 West Bromwich Albion-Manchester City Manchester City vinder til nul 2,08
andersgertz (-1,21 | 75,80%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Manchester City vinder til nul
Odds: 2,08
Vinderchance: 52% | Betvalue: 108,16%
Manchester City cruiser gennem Premier League lige for tiden med 29 scorede mål i de seneste syv Premier League kampe, hvor man ikke har lukket mål ind i fem af dem. Tilføjelsen af Ederson mellem stængerne har betydet en d...
16:15 Sevilla-Leganes X2 2,37
Magnus Stub (-1,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: X2
Odds: 2,37
Vinderchance: 47% | Betvalue: 111,39%
Leganés fortsætter med at imponere med sin defensive soliditet, senest 1-0 over Bilbao, og kan meget vel følge op med point mod storklubben Sevilla som ikke har fundet melodien efter tilgangen af Berizzo. Senest blev Kj&ael...
Søndag den 29. oktober 2017
14:00 hvem vinder superligaen? FCM eller FCK 1,50
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
2
fodbold - superligaen
Tip: FCM eller FCK
Odds: 1,50
Vinderchance: 70% | Betvalue: 104,86%
Bemærk: Spillet fås ved at spille på FCM som mestre til odds 2,9 (51,6 % af indsatsen) og FCK som mestre til odds 3,1 (48,33) hos danske spil.   Så er jeg ude med et lidt frækt langtidsspil her. B...
20:45 Malaga-Celta Vigo 2 2,50
Magnus Stub (-1,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Spanien - Primera (Liga BBVA)
Tip: 2
Odds: 2,50
Vinderchance: 43% | Betvalue: 107,50%
Pione Sisto, Daniel Wass og resten af den flyvende Celta Vigo offensiv tager ude imod Malaga, som med blot et enkelt point for 9 kampe ligner et tidligt bud på en nedrykker. De spillede dog en hæderlig kamp mod Barcelona. ...
Mandag den 30. oktober 2017
21:00 Burnley-Newcastle United Begge hold scorer ikke 1,85
andersgertz (-1,21 | 75,80%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,85
Vinderchance: 59% | Betvalue: 109,15%
Mandagskampen i Premier League står mellem to defensivt orienterede hold med skader på offensiven.   Burnley har på hjemmebanen Turf Moor en målscore på 2-2 efter 4 kampe; 0-1 mod West Brom, 1-0 m...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
13
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+169,93 | 106,58%)
11
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Hull
Evandro Goebel (Mi)
23/10 18:51
Dag til dag
Moses Odubajo (Fo)
23/10 18:50
Ukendt varighed
Abel Hernández (An)
23/10 18:51
Medio februar 2018
Ryan Mason (Mi)
23/10 18:51
Starten af januar 2018
Stephen Kingsley (Fo)
23/10 18:50
Medio november 2017
Will Keane (An)
23/10 18:50
Slutningen af november 2017

Crystal Palace
Christian Benteke (An)
23/10 12:18
Få uger
Connor Wickham (An)
23/10 12:13
Starten af januar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City925
2.Manchester United920
3.Tottenham920
4.Chelsea916
5.Arsenal916
6.Watford915
7.Newcastle United914
8.Burnley913
9.Liverpool913
10.Southampton912
11.Huddersfield912
12.Brighton911
13.West Bromwich Albi910
14.Leicester99
15.Swansea98
16.West Ham98
17.Stoke98
18.Everton98
19.Bournemouth97
20.Crystal Palace93
Fuld stilling