Tips & analyser » Ekspertanalyse

Foggia - Entella

Tip: 1
(1-1)
MATCH CENTER
Foggia officiel hjemmeside
Søndag den 3. september 2017 kl. 20:30 - Fodbold, Italien Serie B
Af Mark Blucerchiato, 1. sep. 2017, 10:02 (opdateret 3. sep. 2017, 09:40). Vist 1485 gange.
Odds: 1,85
Chance: 56 - 25 - 19
Betvalue: 103,60%
Bookmaker: bwin
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 56 - 25 - 19
Betvalue: 103,60% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,79

Bookmaker: bwin

» Læs anmeldelse af bwin
bwin bonus på 1000 DKK

bwin tilbyder alle nye danske kunder en velkomstbonus på op til 1.000 DKK.


Vis flere detaljer
Stadio Pino Zaccheria er et fort, hvor Foggia har vundet 11 kampe i træk. Gæsterne fra Entella har mere erfaring i Serie B, men Foggia bør have gode chancer mod et udesvagt Entella-mandskab.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Foggia har været stærke i de seneste sæsoner på Stadio Zaccheria, og hvor det kun blev til eet nederlag i sidste sæson, og kun to i de seneste to sæsoner.
 • Hjemmeholdet tabte 1-5 i Pescara, men et resultat som lyver efter spil og chancer, og hvor Pigliacelli i Pescara målet var man of the match med flere gode redninger.
 • Foggia er kendt for at spille hurtigt og offensivt fodbold på hjemmebane, og det kan give Entellas noget svage forsvar store problemer.
 • Hjemmeholdet har ikke skiftet så meget ud i truppen i forhold til sidste sæson, hvilket betyder at man er godt sammenspillet.
 • Virtus Entella løb ind i en lussing på 1-5 i første spillerunde, endda på hjemmebane mod Perugia, hvor man defensivt havde store problemer og offensivt skabte for lidt.
 • Gæsterne fra Chiavari har det normalt svært på udebane. I sidste sæson: kun een sejr i 21 udekampe og kun tretten ud af 63 mulige point.
 • Entella har mistet den vigtige angriber Francesco Caputo som har scoret 35 mål i de seneste to sæsoner.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Begge mandskaber fik store lussinger i første spillerunde, og det kan betyde en meget forsigtig og defensiv tilgang til opgøret.
 • Entella har spillet i Serie B i de seneste tre sæsoner, det betyder mere erfaring end hjemmeholdet, og det kan tale til gæsternes fordel.
 • Foggia er kendt for at spille offensivt, det kan blive straffet i Serie B, hvis man spiller alt for naivt.
 • Hjemmeholdet er oprykker i denne sæson, og det kan tage en smule tid at vænne sig til at tempoet er meget anderledes end det var i Lega Pro.
 • Gæsterne har forstærket sig med Davide Brivio fra Genoa til forsvaret,samt Marco Crimi fra Cesena og Mirko Eramo fra Sampdoria begge til midtbanen.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

 

Oddset: Også værdi ved Bet365 som er i odds 1,83.

 

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 2,00 ved bwin  men er siden faldet til 1,85, og generelt har oddset været faldende hos de fleste bookmakere i løbet af ugen. Jeg forventer ikke at oddset vil falde yderligere i løbet af weekenden.

 

Markedsoverblik: En toneangivende licenløs bookmaker er ligeledes i odds 1,85, og åbnede i odds 2,07.

 

FOGGIA:

Klubben er tilbage i Serie B efter 19 års fravær, man var tæt på at rykke op sidste sommer, men tabte playoff finalerne over to kampe mod Pisa, og skuffelsen var kæmpe stor i den syditalienske klub både spillerne, ledelsen og ikke mindst tilhængerne. Man byggede et rigtig stærkt mandskab op i sidste sæson, og målet var at rykke op, man var det klart stærkeste mandskab igennem hele sæsonen, og tabte kun tre kampe og sluttede med elleve point foran rivalerne fra Lecce på andenpladsen.

 

Træner Giovanni Stroppa har kun været i Foggia i en sæson, og har gjort det rigtig godt, man spiller flot offensivt fodbold, og er et rigtig underholdne mandskab, og kan man holde de samme takter i denne sæson i Serie B så bør Foggia have rigtige gode chancer for at overleve uden de store problemer.

 

Man løb ind i en 1-5 lussing sidste weekend ude mod Pescara, hvor man var godt med i hele opgøret mod en modstander som formentligt kommer til at kæmpe i toppen af rækken, og et nederlag på fire overskydende mål er bestemt ikke det rigtige billede af opgøret som var meget tæt og jævnbyrdigt, og hvor Pescaras målmand Mirko Pigliacelli havde flere flotte redninger.

 

Man har kun tabt to kampe hjemme på Stadio Zaccheria i de seneste to sæsoner, og hvor man har en rigtig god 12 mand, og mod Entella bør man have rigtig gode muligheder, selvom gæsterne har spillet i Serie B i de seneste to sæsoner, men Entella har mistet både sidste års topscorer, samt er man ikke kendt for at være skræmmende på udebane.

 

Trupnyt: Foggia var uden Antonio Vacca og Giuseppe Loiacono i Pescara som begge var ude med karantæne, Vacca var fast på midtbanen i sidste sæson, spørgsmålet er om træner Stroppa ændre det store i forhold til sidste weekend, men umiddelbart tyder det ikke på det.

 

Foggias forventede startopstilling: 4-3-3: Guarna, Gerbo, Empereur, Martinelli, Rubin, Deli, Agnelli, Agazzi, Chirico, Mazzeo, Fedato.

 

VIRTUS ENTELLA:

Den lille klub fra Chiavari har i de seneste tre sæsoner overlevet, og er sluttede som nummer atten i første sæson, nummer ni året efter i Serie B, og på en ellevte plads i sidste sæson hvilket er ganske flot, men i denne sæson kan man komme i problemer, og specielt i det offensive hvor man har sagt farvel til Francesco Caputo i angrebet som har scoret 35 mål i de seneste to sæsoner for Entella i Serie B.

 

Den 41 årige træner Giampaolo Castorina tog over i de sidste tre kampe i sidste sæson efter at Roberto Breda blev fyret, og det betyder at man har en træner uden den store erfaring og spørgsmålet er hvor længe han træner Entella i denne sæson, man løb ind i en 1-5 lussing på hjemmebane mod Perugia som så rigtig stærke ud, men bestemt også havde nemt ved at skabe chancer, og ikke mindst scorer på dem.

 

Defensivt så man meget skidt ud, det har betydet at Davide Brivio er hentet i Genoa til det defensive, og på midtbanen er Mirko Eramo kommet til fra Sampdoria, samt Marco Crimi fra Cesena ligeledes til midtbanen, men offensivt har man ikke hentet noget ind, og netop i angrebet skabte man alt for lidt mod Perugia.

 

Det ligner en vanskelig opgave i det syditalienske søndag aften, man har store problemer på udebane hvor man ikke har vundet siden oktober 2016, og hvor det kun blev til en sejr i 21 kampe i sidste sæson, og ændre man ikke på det i den kommende sæson, så ligner Entella en af nedryknings kandidaterne til Lega Pro.

 

Trupnyt: Efter sidste weekends nederlag hjemme mod Perugia tyder det på at træner Castorina giver plads til Brivio i det defensive, og Mirko Eramo på midtbanen fra start i søndagens opgør.

 

Virtus Entellas forventede startopstilling: 4-3-1-2: Iacobucci, Belli, Ceccarelli, Benedetti, Baraye, Nizzetto, Troiano, Palermo, Luppi, La Mantia, Mota.

 

 

 

Kilder: foggiacalcio1920.com, sportnotizie24.it, entella.it, tuttomercatoweb.it

Formen / seneste 10 kampe
Foggia
16/03 H Cesena 2-1
10/03 U Perugia 0-2
27/02 U Novara 1-0
24/02 H Brescia 1-2
17/02 H Carpi 3-0
12/02 U Palermo 2-1
03/02 H Avellino 2-1
27/01 U Entella 2-1
20/01 H Pescara 0-1
28/12 H Frosinone 1-2
 
Entella
11/03 U Empoli 1-2
27/02 H Cittadella 0-1
24/02 U Carpi 0-0
17/02 H Pescara 0-0
10/02 U Ternana 1-0
05/02 H Spezia 0-1
27/01 H Foggia 1-2
20/01 U Perugia 0-2
28/12 H Novara 2-1
21/12 U Frosinone 3-4
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Italien - Serie B

Læs kommentarer (0)


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Fredag den 23. marts 2018
10:00 V4 Future Sports Festival FaZe vinder turneringen 1,70
Il_Falco (+20,79 | 124,17%)
0
Esport - CS:GO
Tip: FaZe vinder turneringen
Odds: 1,70
Vinderchance: 62% | Betvalue: 105,40%
FaZe hungrer efter en titel, og med en flot præmiepulje her i Ungarn bør det stjernespækkede mandskab kunne finde motivationen. Mousesports er største konkurrent til titlen, og de har før drillet FaZe, men ellers er turneringen svagt besat....
12:15 Greg van Avermaet-Sep Vanmarcke 2 2,50
cvoersaa (0,00 | 0,00%)
4
Cykling - E3 Harelbeke
Tip: 2
Odds: 2,50
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 112,50%
E3 Harelbeke køres fredag og er med årene blevet en af de mest imødesete flamske klassikere. Løbet er for holdbare klassikerspecialisterne med hang til brosten og eksplosive stigninger. Vinderen findes oftest i en decime...
14:00 Stafan Kraft-Andreas Stjernen 2 2,10
Nicolai Kristensen (+401,16 | 109,89%)
0
Vintersport - Skihop
Tip: 2
Odds: 2,10
Chance: 48-0-52 | Betvalue: 109,20%
HS 240 i Planica (mænd) Andreas Stjernen har haft en god sæson i skiflyvning, hvor han fører den samlede world cup stilling. Stefan Kraft var stærk sidste år i Planica, hvor han vandt begge konkurrencer, men han har ikke haft samme niveau i ...
18:00 Norge-Australien 
Jesper Carstens (+122,34 | 114,14%)
0
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Australiens optakt til VM i Rusland fører dem til Norge med et rutineret mandskab. De har fået ny (men erfaren) træner i Bert van Marwijk. Norge, der ikke skal til VM, har nogle offensive fravær, men træner Lagerbäck vil måske rotere mindre en...
 
19:00 Rusland-Brasilien 
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
7
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
VM-værterne fra Rusland tager imod en af turneringens favoritter, Brasilien, i denne forberedelseskamp til sommerens store turnering. Brasilien har det klart bedste hold, men vejret i Rusland kan måske forstyrre de sydamerikanske samba-rytmer....
 
20:45 Tyskland-Spanien 
Jesper Carstens (+122,34 | 114,14%)
1
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Tyskland er en velfungerende maskine, mens Spanien – der har set gode ud under ny træner Lopetegui – forsøger at revitalisere holdet efter et par magre slutrunder. Begge hold er ubesejret siden EM 2016. Hvor er værdien i dette opgør?...
 
20:45 Holland-England Under 2 mål 2,34
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
0
Fodbold - Venskabskampe
Tip: Under 2
Odds: 2,34
Chance: 42-25-33 | Betvalue: 102,22%
Englands trup (Dier og Livermore) tyder på et defensivt udgangspunkt. Begge hold har spændende offensive profiler, men venskabskampe er ofte prægede af udskiftninger hvilket kan ødelægge den offensive rytme for holdene....
20:45 Italien-Argentina 
Jens Bøye (+63,66 | 102,12%)
0
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Etihad Stadium, Manchester. Højpresglade trænere og håb om mange farlige omstillinger. Også fra Italien, opsat på at revanchere impotent VM-kvalfiasko. Værdi i odds 2,5 for Over 2,5 mål? Måske, men Argentinas offensiv var ikke stabilt spr...
 
20:45 Waterford FC-Shamrock Rovers Begge hold scorer : Nej 1,95
Brian Villadsen (-2,59 | 88,74%)
0
Fodbold - Ireland Premier Division
Tip: Begge hold scorer : Nej
Odds: 1,95
Vinderchance: 53% | Betvalue: 103,35%
Waterford tager mod Shamrock i fredag aftens topopgør i den bedste irske række. Det lugter lidt af en målfattig affære, hvilket bookmakerne også har set. Det harmonerer ikke med at de samtidig giver højest...
21:00 Frankrig-Colombia 
Jens Bøye (+63,66 | 102,12%)
0
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Hjemmestærke Frankrig er favorit mod Colombia der mangler Cuadrado og har (lidt) tvivl om Falcao og James. Colombianerne er dog stadig farlige, og Les Bleus har skadestvivl om Koscielny + formtvivl om Pogba og Giroud. Ettal eller Over 2,5 mål?...
 
Søndag den 25. marts 2018
04:00 Vancouver Whitecaps-LA Galaxy 1 1,67
Rasmus G (+4,95 | 108,53%)
0
Fodbold - USA Major League Soccer
Tip: 1
Odds: 1,67
Chance: 64-22-14 | Betvalue: 106,88%
Galaxy-mandskabet er hårdt præget af fravær. Odds har allerede rykket sig en god del, men Vancouver er stærke hjemme i Canada, og trupbredden i MLS er lille....
Lørdag den 31. marts 2018
13:00 La Liga-topscorer: Cristiano Ronaldo 4,50
Jesper Carstens (+122,34 | 114,14%)
4
Fodbold - Spanien - Primera (Liga BBVA)
Tip: Cristiano Ronaldo
Odds: 4,50
Vinderchance: 26% | Betvalue: 117,00%
Ronaldo har for alvor fundet målformen i La Liga. Lionel Messi fører med tre mål, mens Luis Suarez ånder Ronaldo i nakken, men Real Madrids spillestil kræver mange mål, og Ronaldo afslutter oftest af alle i ligaen....
13:30 Salah-Special: Salah scorer under 34,5 PL-mål 1,50
Frank Pilantra (+170,46 | 106,55%)
0
Fodbold - England - Premier League
Tip: Salah scorer under 34,5 PL-mål
Odds: 1,50
Vinderchance: 70% | Betvalue: 105,00%
Liverpool kan se frem til CL-brag mod Manchester City, hvilket kan tage fokus fra de resterende ligakampe. Brandvarme Salah scorede 4 mål i seneste kamp, men mangler 7 scoringer i de sidste 7 spillerunder og Liverpool har flere giftige angribere....
13:30 Crystal Palace-Liverpool 1 7,60
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 7,60
Chance: 16-20-64 | Betvalue: 121,60%
Palace har været skarpe hjemme under Hodgson og kan også drille de helt store hold. Liverpool er klart stærkere og ligger langt bedre til i ligaen, men har CL-kamp 4 dage efter, mens motiverede Palace kæmper indædt mod nedrykning. ...
16:00 Watford-Bournemouth Over 2,5 mål 1,90
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,90
Chance (o/u): 55-45 | Betvalue: 104,50%
Watford mangler kontinuitet i bagkæden, og deres manglende koordinering giver modstanderne mange store chancer. Det omvendte opgør gik under linjen, men Bournemouth er stærke på bolden og Watford gode på omstillinger....
16:00 Manchester United-Swansea Under 3 mål 1,75
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 3
Odds: 1,75
Chance: 30-23-47 | Betvalue: 105,25%
Uniteds manglende tempo i det offensive spil er noget Swanseas forsvarsspillere er gode til at forsvare imod. Waliserne kan til tider falde helt sammen, og United har masser offensivt talent, men under Carvalhal spiller Swansea ofte målfattigt....
Søndag den 1. april 2018
10:00 Vinder uden Lokomotiv Moskva FC Krasnodar 9,00
Toke (-11,89 | 89,66%)
3
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: FC Krasnodar
Odds: 9,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 135,00%
Krasnodar er blot 1 point bag Spartak. Holdet er ikke lige så kendt som Moskva-klubberne og Zenit, men det er stærkt. Krasnodar har ikke den dygtigste træner, men de andre storhold er alle yderst ustabile....
14:30 Topscorer Fedor Smolov 2,00
Toke (-11,89 | 89,66%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: Fedor Smolov
Odds: 2,00
Vinderchance: 55% | Betvalue: 110,00%
Fedor Smolov fører topscorerlisten med to mål ned til Kokorin og Promes, med otte kampe tilbage. Modstandernes fokus vil altid være på Smolov, men Kokorin er ude i resten af sæsonen, og Promes er ikke frontangriber....
Lørdag den 14. april 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-4,75 | 32,14%)
1
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Søndag den 22. april 2018
00:00 PFA Player of the Year Kevin De Bruyne 1,30
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
2
Fodbold - England - Premier League
Tip: Kevin De Bruyne
Odds: 1,30
Vinderchance: 85% | Betvalue: 110,50%
De Bruyne har haft en imponerende sæson for Man City og bidrager både offensivt og defensivt. Konkurrenten Salah har scoret væsentlig flere mål, men juryen har før vist at de kan se bag om disse tal og i stedet bedømme på en helhedsindsats....
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+22,47 | 148,85%)
7
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
5
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Mandag den 4. juni 2018
00:00 Med i Englands trup Daniel Sturridge 11,00
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
4
Fodbold - VM
Tip: Daniel Sturridge
Odds: 11,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 165,00%
Sturridge har ofte været med når Southgate har udtaget trup til landskampe. WBA-angriberen er ikke med i den nuværende trænings-trup fordi han er skadet, men han kan nå at blive klar og spille sig i form inden de vigtigste træningskampe....
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+170,46 | 106,55%)
42
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+18,45 | 241,92%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
17:00 Sidst i Gruppe C: Australien 2,00
Frank Pilantra (+170,46 | 106,55%)
3
Fodbold - VM
Tip: Australien
Odds: 2,00
Vinderchance: 55% | Betvalue: 110,00%
Profilfattige Australien står overfor stærke gruppemodstandere. Socceroos kan overraske, specielt i den sidste gruppekamp mod Peru, men efter farvel til landstræner Postecoglou kan det blive svært, især mod umiddelbart overlegne Frankrig og Danm...
Søndag den 24. juni 2018
14:00 England-Panama Uafgjort efter 1. halvleg 2,65
SmartMoney (0,00 | 0,00%)
1
Fodbold - VM
Tip: Uafgjort efter 1. halvleg
Odds: 2,65
Vinderchance: 40% | Betvalue: 106,00%
I Englands (nr. 16 i Verden) anden kamp i gruppe G ved VM i fodbold, møder de Panama (nr. 53 i Verden). Når kampen fløjtes igang, kender vi allerede resultatet af mødet mellem de to resterende hold i gruppen (Belgien...
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
71
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
7
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Ekspertprofil - Facts og data

Mark Blucerchiato

42 år, fra Aalborg
Ekspert siden november 2010
Forum-alias: Mark Blucerchiato

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 63% 55% 97%
Balance -4.00 -5.61 -6.36 -8.92
Hitrate 0/4 5/15 4/14 168/351
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Italien - Serie A
Fodbold - Italien - Serie B

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
54%
0.00
0.00
0.00
-1.85
0/0
0/0
0/0
1/4
Europa League
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-1.50
0/0
0/0
0/0
3/7
Italien - Coppa Italia
0%
0%
0%
138%
0.00
0.00
0.00
1.53
0/0
0/0
0/0
3/4
Italien - Op-/nedrykning
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.27
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
99%
0.00
0.00
0.00
-0.48
0/0
0/0
0/0
29/65
Italien - Serie B
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
5.83
0/0
0/0
0/0
17/28
Italien Coppa Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Italien Lega Pro Gruppe C
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien Serie A
0%
49%
49%
95%
-4.00
-6.12
-6.12
-7.42
0/4
3/12
3/12
73/158
Italien Serie B
0%
117%
88%
94%
0.00
0.51
-0.24
-4.78
0/0
2/3
1/2
38/77
Italien Serie C1 A
0%
0%
0%
196%
0.00
0.00
0.00
1.92
0/0
0/0
0/0
2/2
Italien Super Cup
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
63%
55%
97%
-4.00
-5.61
-6.36
-8.92
0/4
5/15
4/14
168/351

Relateret statistik

  KP
1.Empoli3057
2.Frosinone3154
3.Palermo3051
4.Cittadella3150
5.Bari3047
6.Perugia3046
7.Venezia3046
9.Carpi3044
10.Cremonese3141
11.Spezia3141
12.Foggia3040
13.Salernitana3138
14.Pescara3137
15.Avellino3035
16.Novara3135
17.Brescia3034
18.Cesena3133
19.Entella3032
20.Pro Vercelli3029
21.Ascoli3129
22.Ternana3126
Fuld stilling