Tips & analyser » Brugertip

hvem vinder superligaen?

Tip: FCM eller FCK
Søndag den 29. oktober 2017 kl. 14:00 - fodbold, superligaen
Af guldmorten, 23. okt. 2017, 14:24. Vist 571 gange.
Odds: 1,50
Gevinstchance: 70%
Betvalue: 104,86%
Bookmaker: Danske Spil
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,50
Gevinstchance: 70%
Betvalue: 104,86% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,43

Bookmaker: Danske Spil

» Læs anmeldelse af Danske Spil
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser

Kommentarer (17) Til kommentarer

Bemærk: Spillet fås ved at spille på FCM som mestre til odds 2,9 (51,6 % af indsatsen) og FCK som mestre til odds 3,1 (48,33) hos Danske Spil.

 

Så er jeg ude med et lidt frækt langtidsspil her. Bookmakerne har 4 hold som realistiske bud på et dansk mesterskab - ud over de to overnævnte Brøndby (odds 2,9) og FCN (odds 15).

 

Lad os tage FCN først: Holdet startede som lyn og torden, trods salg af et hav af profiler, men helt naturstridigt har holdet længe holdt førstepladsen i ligaen med deres nye uerfarne unge spillere i startopstillingen. Et par grimme skader, blandt andet til Mads "Mini" og Godsway, har gjort præstationen så meget mere imponerende.

 

Men det er som om holdet nu er ved at løbe tør for kræfter, og rammer et mere naturligt niveau. De var heldige med at møde Brøndby og FCK tidligt i sæsonen hvor de havde travlt med vigtige kampe i Europa, men i de sidste 4 kampe mod mere bløde midter- og bundhold er det kun blevet til en sejr, og i den ene sejr (hjemme mod Randers) var de endda godt hjulpet af et par umanerligt tåbeligt røde kort til modstanderen i slutfasen, det ene ved stillingen 2-2. Jeg lægger mig på linje med Danske Spil, og giver dem 8 procents chance for et mesterskab. De unge talenter kan selvfølgelig ramme en ny gylden stime, men samtidig er nøglespilleren Macondes (og rutinerede Mtiliga) væk fra nytår, og det må trække deres chancer ned.

 

Så til det hold, som jeg mener bookmakerne overvurderer: Brøndby. Det er et hold som jeg følger tæt, og jeg har godt nok svært ved at se et kommende mesterskab i holdet. Transfervinduet i sommers er blevet brugt til at indkøbe en grotesk stærk og bred midtbane, hvor især Simon Tibbling og den helt ukendte Halimi har gjort det godt. Målmandspladsen er også fint besat, forudsat klubben kan holde på Rønnow til vinter (det forlyder, at Nottingham Forrest viser interesse og er ved at forberede et nyt bud). Men de åbenlyse mangler i forsvar og angreb er ikke blevet adresseret. Forsvaret er hovedstødsstærkt, men mangler fart, og venstre back-pladsen er fortsat et smertensbarn, senest illustreret ved Jungs tåbelige røde kort mod Helsingør (og der kunne sagtens være dømt straffespark to gange mod ham oveni). Angrebet er gået helt i stå, hvor Pukki og Wilczek bombede kasser ind på stribe sidste efterår, mangler holdet helt en naturlig målscorer (to midtbanespillere deler klubbens topscoreplads med Jan Kliment på 4 mål, og ellers lyder angribernes total på 3 mål til Pukki og Mukthar og 2 til Wilczek). Mukthar har slet ikke været i nærheden af det niveau som gjorde ham til superligaens mest kreative spiller i sidste sæson, og endnu værre er det gået med Pukki - han har været så tappet for selvtillid, at det nærmest har været ufrivilligt komisk at se på (selv om han endelig fik scoret på et målmandsdrop efter 10 kampe uden scoring mod Helsingør).

 

Men formen er da god, eller hvad - holdet har 4 sejre i træk, og er ubesejrede i 7? Tabellen lyver aldrig, siger man, men her synes jeg faktisk den gør. Ud over den manglende skarphed hos angriberne har holdet kæmpet med et stort problem: Modstanderne har lært at stille sig ned og "parkere" bussen, og så satse på få, men farlige kontraangreb. Det har gjort, at holdet har haft ekstremt svært ved at skabe rigtigt farlige chancer. F. eks. lykkedes det ikke i hele hjemmekampen mod Aab at skabe en eneste rigtigt stor chance, mens modstanderholdet kom til flere, heriblandt en gigachance i Bassogog-ligaen, som det alligevel lykkes Pohl at brænde. Samtidig slås holdet med et mindre udebanekompleks, holdet har kun vundet 2 kampe på udebane, og i begge (mod Hobro og Helsingør) holdt det umanerligt hårdt - havde Antipas ikke været så venlig at redde bolden på målstregen for Brøndby ved stillingen 1-0 til Hobro, er det svært at se holdet vinde den kamp (faktisk synes jeg ikke Brøndby har spillet en rigtig overbevisende udekamp i sæsonen endnu). Og så en sidste ting: i 3 kampe ud af de 13 so far i sæsonen har Brøndby været bagud, men er blevet reddet af tre meget tynde røde kort til modstanderne, så de tre kampe har givet 7 point. Så heldige kan de ikke blive ved med at være.

 

Summa summarum: Siden det flotte sejr over FCM i åbningskampen har Brøndbys formkurve kun peget en vej - nedad. Efter en stime på seks kampe mod superligaens bundhold (som afsluttes mod Randers på søndag, fjerde hjemmekamp af de seks) rammer holdet igen ind i en håndfuld svære kampe (mod FCK og FCN og et par svære udekampe i Jylland). Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at et hold med så langsomt et forsvar, så ineffektivt et angreb og som slås så meget med at få spillet til at flyde kan blive mestre. Med forbehold for at offensiven pludselig kan blomstre op eller blive forstærket i vintertransfervinduet (hvad kan en spiller som Mål-Pål koste med kontraktudløb til sommer?), så giver jeg kun Brøndby 20 procents chance for at blive mestre.

 

Det efterlader i mine øjne to favoritter til titlen. FCM har et komplet hold, og virkelig en skarp offensiv med Lange Paul og Sørloth. De har modsat Brøndy ikke bare sat en god sejrsstime sammen, men også spillet virkeligt godt med deres nye tremandsforsvar. De har økonomien til at holde på deres spillere i vintertransfervinduet, og er pt. mine favoritter til titlen. Jeg giver dem 36 procents chance.

 

Lige efter må FCK, trods deres problemer i sæsonen so far, ligge. Ja, man har solgt profiler, hvor især Zanka er savnet som forsvarsstyrmand. Og holdet har haft problemer efter europacup-kampe og er ramt ind i et hav af skader (senest Gregus mod AGF). Men det nye slutspil, hvor de seks bedste hold møder hinanden to gange i de sidste 10 runder giver dem mulighed for at indhente de point de er bagud. Økonomisk har de muskler som ingen andre hold i ligaen er i nærheden af, og efterhånden som de spillere der har været ude (f. eks. Falk og Boilersen) får spillet sig i form, kan de næsten kun blive bedre. Læg dertil, at de til foråret har to nøglespillere som Erik Johansson og Santander tilbage til at forstærke holdet. Oven i det er Ståle Solbakken åbenlyst begyndt at prioritere superligaen over Europa, han er klar over at hele FCKs forretningsmodel handler om at komme med i Champions League, og uden et dansk mesterskab er det umuligt. Jeg tror FCK bliver skræmmende til foråret, ikke mindst hvis Erik Johansson får stabiliseret deres vaklende midterforsvar, og giver dem 34 procents chance for et mesterskab.

 

Med 2 procents chance for at et hold længere nede i tabellen pludselig overrasker alt og alle, giver det en fin betvalue på 105 procent. Og så er der spænding til resten af sæsonen!

 

 

 

Andre aktuelle tips fra denne bruger
31/12-2017 00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
13
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Mandag den 20. november 2017
19:00 AaB-FC Midtjylland 
Rasmus Jørgensen (+3,83 | 102,47%)
11
Fodbold - Danmark - Superligaen
AaB har opbygget en fin defensiv base og fik en succesoplevelse inden landskampspausen med sejr over Hobro. FCM er et af ligaens bedste mandskaber og har en stærk offensiv med bl.a. Sørloth og Onuachu. Hvor skal værdien findes i Aalborg?...
 
Tirsdag den 21. november 2017
00:00 Faxe René Kristian Tuekær Albrechtsen (L) 15,00
Fidus (-3,35 | 76,07%)
2
Politik - Kommunalvalg
Tip: René Kristian Tuekær Albrechtsen (L)
Odds: 15,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 225,00%
Det lykkedes ved sidste valg for Knud Erik Hansen (S) at samle det meste af byrådet, inkl. Venstre og konservative bag sig ved konstitueringen efter valget i 2013. Det bliver svært at gentage kunststykket.   Spille...
00:00 Hillerød: Borgmester Klaus Markussen (v): Nej 1,70
Highroller (+16,37 | 139,93%)
2
Politik - Kommunalvalg
Tip: Klaus Markussen (v): Nej
Odds: 1,70
Vinderchance: 63% | Betvalue: 107,10%
Ved sidste valg dannede C alliance med A i Hillerød trods blåt flertal. Meningsmåling spår et meget tæt opgør i kommunen, og selvom V står stærkt i den traditionelt røde by, så er der kold luft mellem C og V. ...
00:00 Guldborgsund Borgmester René Christensen (O): Nej 2,40
Highroller (+16,37 | 139,93%)
3
Politik - Kommunalvalg 2017
Tip: René Christensen (O): Nej
Odds: 2,40
Vinderchance: 46% | Betvalue: 110,40%
I Guldborgsund venter DK's mest spændende valg, og trods René Christensen i 2013 høstede 1/6 af alle stemmer - endda personlige - så fik han ikke nok opbakning, og mandat-matematik (og liste A) siger, at det samme kan ske i år....
02:30 Seattle Seahawks-Atlanta Falcons 2 2,30
Lasse Meineche (-1,86 | 76,75%)
1
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 2,30
Chance: 54-0-46 | Betvalue: 105,80%
Falcons kom op på hesten igen i sidste uge med en flot sejr over Cowboys. Seattle er ikke et nemt sted at spille og slet ikke mod Russell Wilson, men Seahawks er plaget af vigtige skader som Falcons meget vel kan udnytte....
20:45 Monaco-RasenBallsport Leipzig Over 2,5 mål 1,65
Jens Bøye (+47,94 | 101,65%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,65
Chance (o/u): 62-38 | Betvalue: 102,30%
En målrig kamp virker oplagt mellem to hold der har brug for sejr. Markedet har da også lugtet dén lunte, men jeg ser alligevel lidt værdi – jeg synes dødbolds-elementet og match-up mellem langsomt forsvar og hurtigt angreb er lidt undervurder...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
13
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+166,40 | 106,43%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Brugerprofil

guldmorten guldmorten har deaktiveret visning af online/offline status

Fra københavn
Bruger siden 21. maj 2004


Formen:

Brugertip-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 123% 111%
Balance 0.00 0.00 +0.46 +7.89
Hitrate 0/0 0/0 2/2 48/72
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips


Detaljeret statistik

 

Cykling

Giro d'Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

cykling

Tour de France
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Danmark - Landspokalturneringen
0%
0%
0%
318%
0.00
0.00
0.00
4.35
0/0
0/0
0/0
2/2
Danmark - SAS Ligaen
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.01
0/0
0/0
0/0
1/3
Danmark - Superligaen
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
England - Premier League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
euro 2008
0%
0%
0%
146%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
1/1
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
158%
0.00
0.00
0.00
1.73
0/0
0/0
0/0
3/3
transfer
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
2/2
Total
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.35
0/0
0/0
0/0
9/15
 

fodbold

transfervinduet sommeren 2017
0%
0%
135%
135%
0.00
0.00
0.35
0.35
0/0
0/0
1/1
1/1
Total
0%
0%
135%
135%
0.00
0.00
0.35
0.35
0/0
0/0
1/1
1/1
 

Fodbold

UEFA Cup
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-0.54
0/0
0/0
0/0
1/2
Total
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-0.54
0/0
0/0
0/0
1/2
 

Formel 1

1. semifinale
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
0.44
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
0.44
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Håndbold

ny engelsk landstræner
0%
0%
0%
135%
0.00
0.00
0.00
0.35
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
135%
0.00
0.00
0.00
0.35
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Musik

1 semifinale
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-0.43
0/0
0/0
0/0
1/2
2 semifinale
0%
0%
0%
135%
0.00
0.00
0.00
2.44
0/0
0/0
0/0
5/7
Roskilde festival 2009
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Total
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.01
0/0
0/0
0/0
6/11
 

OL

OL 2008 i Kina
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.39
0/0
0/0
0/0
2/3
Total
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.39
0/0
0/0
0/0
2/3
 

Politik

amerikansk præsidentvalg
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-1.72
0/0
0/0
0/0
1/3
Brexit
0%
0%
0%
170%
0.00
0.00
0.00
0.70
0/0
0/0
0/0
1/1
Danmark - placering af hospital
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
det amerikanske præsidentvalg
0%
0%
0%
135%
0.00
0.00
0.00
0.35
0/0
0/0
0/0
1/1
italien - parlamentsvalg
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
1/1
Præsidentvalg
0%
0%
111%
111%
0.00
0.00
0.11
0.11
0/0
0/0
1/1
1/1
præsidentvalget 2016
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
0.17
0/0
0/0
0/0
1/1
US primærvalg - demokraterne
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
2.02
0/0
0/0
0/0
11/14
Total
0%
0%
111%
112%
0.00
0.00
0.11
2.81
0/0
0/0
1/1
18/23
 

politik

US primærvalg - republikanerne
0%
0%
0%
52%
0.00
0.00
0.00
-1.94
0/0
0/0
0/0
1/4
US præsidentvalg
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
3.43
0/0
0/0
0/0
6/6
Total
0%
0%
0%
115%
0.00
0.00
0.00
1.49
0/0
0/0
0/0
7/10
 

Specials

oscars - razzie awards
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.49
0/0
0/0
0/0
1/1
Razzie awards
0%
0%
0%
275%
0.00
0.00
0.00
1.75
0/0
0/0
0/0
1/1

Relateret statistik

Ingen stillinger eller resultater fundet i relation til dette tip.