Tipico » Anmeldelse

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Læs vores anmeldelse af Bet365
Tipico

Lanceret i Danmark: Juni 2012

Tysk bookmaker, som indtil 2016 var en populær og aktiv spiller på det danske marked, bl.a.som bettingpartner for DBU og Peter Schmeichel som dansk "ambassadør".

I april 2016 blev en majoritet af Tipico solgt til investeringsfonden CVC Capital, og den nye ledelse besluttede at stoppe al markedsføring af Tipico på de internationale markeder (herunder Danmark) med udgangen af 2016. Dermed har BetXpert som medie intet samarbejdsgrundlag med Tipico, og man finder derfor ingen links til Tipico på BetXpert, ligesom vi heller ikke kan assistere hvis man som kunde har problemer med Tipico.

Trods neddroslingen på markedsføringen, er Tipico's danske hjemmeside og alle spillebutikker fortsat åbne for danske kunder, ligesom nye kunder stadig er velkomne. Vi forholder os dog kritiske overfor Tipico's tilstedeværelse i Danmark, og vurderer en moderat risiko for at de forlader Danmark indenfor overskuelig årrække. Selvom Tipico som forretning sandsynligvis består mange år frem (bl.a. i Tyskland), kan et exit fra Danmark bl.a. medføre annullering af kunders aktive væddemål.

1.000 kr. bonus hos den bedste bookmaker
Som alternativ til Tipico anbefaler vi at du opretter en spillekonto hos Bet365, hvor du både kan få op til 1.000 kr. i velkomstbonus, samt markedets bedste odds og livebetting.

Besøg Bet365 her, eller læs vores anmeldelse af den pt. bedste bookmaker på det danske marked.


Senest opdateret d. 5. september 2016, kl. 13:53 af

Bookmaker ratings Top 10