En ny feature har set dagens lys her på BetXpert.com: Analyse-ratings.

Til hver kampanalyse vil der fremover være tilknyttet en mulighed for at brugerne kan afgive en rating af analysen, som et udtryk for hvor god og dækkende analysen er i forhold til informations-niveauet og argumentationen i den.

Under hver enkelt analyse fra eksperterne i vores panel, er der således en skala fra 0-100, hvor man kan angive sin egen personlige vurdering af analysens kvalitet. 0 er naturligvis det mindst ønskværdige, eftersom det er et udtryk for at analysen falder helt igennem, mens 100 er udtryk for den sublime og perfekte analyse, som kommer omkring alle de ønskelige elementer - med andre ord: den analyse der 100% overbeviser dig som bruger om at det foreslåede spil er argumenteret helt i bund.

Som det altid vil være tilfældet med kvantitative målinger, kan der naturligvis ligge forskellige synspunkter til grund for hver enkelt brugers rating af analyserne, ligesom sådanne målinger også er relative fra person til person. Derfor tager vi naturligvis også de samlede ratings med et gran salt.

Dog forventer vi at rating-funktionen kan give eksperterne en form for anerkendelse af det arbejde de lægger i analyserne, ligesom vi på sigt kan få et udtryk fra vores brugere om, hvilke analyser der fremhæves frem for andre. På denne måde kan vi nemlig bruge rating-funktionen som et måle-instrument som vi vedvarende kan forbedre os ud fra.

Besøg ekspertpanelet på http://www.betxpert.com/ekspert/