Nu gi’r Unibet* dig muligheden for at vinde en rejse til VM i ishockey i Østrig – eller at vinde en trøstepræmie på 1.000 kroner kontant.

For at deltage i konkurrencen om de 2 billetter skal du bare placere spil hos Unibet* for minimum 25 kroner på én eller flere af de 4 første finalekampe i Oddset-ligaen mellem Herning og AaB. For hvert spil på 25 kroner deltager du automatisk med et lod i konkurrencen - det vil sige ét spil for 100 kroner giver dig automatisk 4 lodder. Vi udtrækker vinderen blandt alle afgivne spil på minimum 25 kroner, og så er det lige meget om man har vundet eller tabt på sit væddemål.

Førstepræmien indebærer bl.a. en 4-dages rejse til Østrig hvor du overværer kampene Danmark-Sverige og Danmark-Finland samt 2 andre kampe + et ophold på 5-stjernet hotel i Innsbruck. Klik her for at læse mere om konkurrencen!

Udover rejsen til Østrig trækker vi også lod om 5 x 1.000 kroner blandt alle afgivne spil på én eller flere af de første 4 finalekampe mellem Herning og AaB. Førstepræmie-vinderen vil få direkte besked og vil også, sammen med de øvrige vindere, blive offentliggjort på vores hjemmeside onsdag den 30. marts.

Held og lykke!

Hilsener fra Unibet*