I det tidlige forår 2004 lavede vi her på sitet en rundspørge omkring erfaringerne med spillebørser blandt vores brugere.

Ud af knap 900 besvarelser, var der 38% der aldrig havde prøvet at spille via spillebørserne, mens 25% fandt det svært at sætte sig ind i. 23% havde efter noget besvær fået hul på at spille på børserne, mens blot 14% mente at det var let og ligetil.

De resultater har vi her på BetXpert.com taget til efterretning, og har nu lanceret en fyldig spillebørs-guide, som forhåbentlig kan bidrage til at flere af vores brugere kan opnå bedre fortrolighed med spillebørserne.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at folkene bag BetXpert.com synes det er en skam at så mange går glip af de "lyksaligheder" man kan finde på spillebørserne. Og jo flere aktive spillere der er på børserne, des flere spilmuligheder bliver der til alle, netop fordi børserne holdes i live og principielt drives af spillerne, når de vædder mod hinanden.

Guiden findes på http://www.betxpert.com/bettingx og er opdelt i trin, så den forhåbentlig kan gre nytte uanset om man er nybegynder eller øvet.

God fornøjelse med guiden - og held og lykke med spillene!