Dave Bushell, fra Preston I England kunne i går triumferende række armene i vejret efter at have gennemlevet en af de mest dramatiske Champions League finaler nogensinde. Han havde nemlig på et tidligere tidspunkt i turneringen satset 5.000 kroner på Liverpool som mester hos Ladbrokes - hvilket altså i går gav ham en gevinstudbetaling på over 400.000 kroner

I Champions League finalen mellem Liverpool og Milan havde Ladbrokes allerede ved halvleg begyndt at ”tælle kassen op”, men den vanvittige udvikling i kampen ændrede naturligvis radikalt på tingene.

Milan-Liverpool kampen omsatte for over 100 millioner kroner i spillebranchen og hvis Liverpool havde vundet i den ordinære spilletid havde bookmakerne tabt over 50 millioner kroner.

Nu slap bookmakerne trods alt noget billigere med det uafgjorte resultat efter de 90 minutter.

Ladbrokes manager i Danmark udtaler ”Det er en af de mest utrolige kampe vi nogensinde har set. Vi tilbød Live odds 100 i halvlegen på Liverpool idet de jo som sagt var bagud 0-3 og var totalt nedspillet – og der var faktisk flere hundrede spillere der nappede dette tilbud”