23. marts 2009 får danskerne en ny underholdningskanal med navnet TV3 PULS. Kanalen bliver en stærk medspiller til landets anden- og tredjestørste kommercielle tv-kanaler, TV3 og TV3+. TV3 PULS vil tilbyde seerne underholdning i særklasse med fokus på eksklusive sportsrettigheder, prisbelønnede film og serier samt relevante livsstilsprogrammer. Den nye kanal sigter bredt og vil levere tv-oplevelser til både mænd og kvinder.

TV3 PULS præsenteres først i sin helhed i starten af marts måned – men det kan allerede nu afsløres, at kanalen byder på VM-kvalifikationskampen i fodbold mellem Malta og Danmark lørdag den 28. marts. Dagen efter er der sæsonpremiere i Formel 1. På TV3 PULS vil motorsporten få en intens tv-dækning, og et af trumfkortene er racerkører Tom Kristensen som Formel 1-ekspert. Motorcyklernes kongeklasse Moto GP vises også på kanalen.

TV3 PULS vil desuden byde på en perlerække af livsstilsprogrammer om boligindretning, have, mad og mode samt rejsestof. En stærk underholdningskanal leverer selvfølgelig også film og serier som de to Emmy-vindende serier ”Mad Men” og ”Pushing Daisies” samt en masse topfilm.

Mere info kommer snart på www.tv3puls.dk

kilde: viasat.dk