Blandt lørdagens mange sportsbegivenheder skiller to sig ud fra mængden: Kvinde-finalen i Australian Open og Danmarks semifinale-dyst mod Tyskland ved EM i herrehåndbold.

De har bestemt udseendet med sig, russiske Maria Sharapova og serbiske Ana Ivanovic. Men talentet stråler i høj grad også - og det har ført dem hele vejen til finalen ved grand slam-tennisturneringen down under. Undervejs har Ivanovic i øvrigt udslået danske Caroline Wosniacki.

Kampen mellem de to hårdstslående yndigheder spilles natten til lørdag, kl. 03:30 dansk tid, og er man tennis-interesseret natteravn, anbefales man at kaste et blik på Martin Andersens analyse: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/#64052

Alles ist vorbei

Det var egentlig noget barnligt pjat at synge "Deutschland, Deutschland, Alles ist vorbei..." dengang i 1992 efter at det danske fodboldlandshold havde slået Tyskland i EM-finalen. Men pjat eller ej, det skal nu ikke afholde os fra at nynne melodien hvis det lørdag aften lykkes Hvidt, Boesen, Spellerberg og det øvrige håndboldlandshold at snuppe den tyske skalp i semifinalen ved EM i Norge.

Læs Nicolai Klausens analyse (kampstart kl. 18): http://www.betxpert.com/ekspert/hb/#64058

Andre tip

Lørdagens øvrige ekspertanalyser kan ses hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Brugertip: http://www.betxpert.com/members/