Efter i oktober at have lanceret spillet "oktobermesteren" gentager Sportingbet succesen og tilbyder nu spil på, hvilket hold i SAS-ligaen, som klarer de sidste fire runder i november bedst.

Brøndby var den helt store vinder i oktober. Fire sejre ud af fire mulige gjorde dem til SAS-ligaens ubetinget bedste hold i sidste måned. Alle som valgte at spille på Brøndby som månedens bedste hold blev belønnet med tre gange pengene igen af Sportingbet. Havde man været så forudseende at spille på fire sejre til Brøndby i oktober måned, betalte Sportingbet odds 5,50.

Gentager Brøndby bedriften fra oktober måned og slutter året bedst af, giver Sportingbet odds 1,75. Brøndbys sidste fire modstandere i år er Viborg, FC Nordsjælland, AGF og Herfølge.

Viborg, som ligger nummer to i SAS-ligaen og lørdag ude møder netop Brøndby, giver odds 6,50, hvis de erobrer flest point i årets sidste fire runder. Bestemt ikke umuligt, da de foruden Brøndby, mangler at møde Randers, Silkeborg og FC Nordsjælland.

Et alternativ til de to klubber i toppen kunne være formstærke AGF. De to tidligere landsholdsspillere Brian Steen Nielsen og Stig Tøfting synes sammen med Leon Andreasen at have skabt så meget stabilitet i truppen, at AGF måske atter er på vej tilbage til toppen af dansk fodbold. Sportingbet giver hele odds 25,00, hvis AGF får flest point i de sidste fire runder, og det er meget for et hold på vej fremad.

AGF møder FC København, OB, Brøndby og Silkeborg i de sidste fire kampe.

Samtlige odds kan ses på Sportingbet.com