Hvis man tilhører det befolknings-segment der glad og gerne nedprioriterer parforhold og mandagens job-effektivitet til fordel for timevis af amerikansk fodbold, så er søndag ugens højdepunkt.

Denne NFL-søndag er dog decimeret. Normalt er der touchdowns og tunge tacklinger på TV-programmet fra kl. 19 til langt ud på natten, men denne gang har TV2 Sport valgt at lade 19-udsendelsen bestå af Ryders Cup - i stedet for NFL-opgøret mellem Buffalo Bills og Oakland Raiders.

Man behøver dog ikke at fortvivle hvis man synes at golf har for få cheerleaders og knæskader. TV3+ sender Indiana Colts mod Jacksonville Jaguars fra kl. 22:15, og om natten, kl. 02:15, følger Green Bay Packers mod Dallas Cowboys.

Se vores TV-Guide.

Og når man så sidder dér i sofaen, med spareribs og dåsebajere på bordet, med masser af momentum, med andre ord - så kan man jo lige pifte det hele en ekstra smule op med en bookmaker-kupon. 

Analyser af de tre TV-kampe - foruden af flere andre af denne spillerundes opgør - findes på vores NFL-side - hvor Peter Jensen og Jonathan Morell tryller med tip.