Sørloth-salg gør BIF til favoritter

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Tor. 1. feb. 2018, 14:37
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

FC Midtjylland har solgt Alexander Sørloth til engelske Crystal Palace, og dermed stiller Ulvene op til forårsstart i Superligaen uden deres topscorer. Og fraværet af nordmanden i foråret kommer til at få en betydning for holdet, mener Danske Spil.

 

Før salget af Sørloth var FC Midtjylland nemlig favoritter til at vinde DM. Det er de ikke længere.

 

- I vores optik har Sørloth spillet en stor betydning. Han har ikke bare scoret ti mål, han har også lavet syv oplæg i efteråret, hvor han helt sikkert også har haft tredjesidste fod på mange mål, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

 

- Uden ham bliver det pludselig stillet store krav til, at Onuachu præsterer. Det kan han selvfølgelig godt, men der er ingen tvivl om, at bredden på holdet er mindre nu end i efteråret, og det er deres måske største profil, de har mistet. Det er et tab, og det må få indflydelse, siger Peter Emmike.

 

Ny favorit til at vinde mesterskabet er nu Brøndby til odds 1,95. Det er lidt lavere end odds 2,15, som FC Midtjylland lige nu står i.

 

Tjek Danske Spils odds her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser