Velkommen til Degnovic alias Nicklas Degn der skal levere eksperttip til den tyrkiske Süper Lig (og ind i mellem til Italiens Serie A).

Degnovic har været bruger af BetXpert siden 2012 og begyndte i 2016 at smide tyrkiske tip. Dem leverede han 43 af frem til november sidste år, med en tilbagebetaling på 117%. Pga travlhed holdt han derefter pause med at levere brugertip, men han fortsatte med at følge tyrkisk fodbold – og en dialog med BetXperts tipredaktør blev der også holdt gang i.

Og nu er Degnovic altså klar til at tørne ud i vores ekspertpanel – med fokus på den tyrkiske Süper Lig der går i gang med en ny sæson 14. august, og med lejlighedsvise strejf til den italienske Serie A.

Bemærk i øvrigt den Süper Lig-optakt Degnovic netop har søsat.

Degnovic' civile navn er Nicklas Degn. En journaliststuderende der har arbejdet som reporter på fodboldsitet 442.dk og KanalSport.dk, samt som journalist og redaktør på Pokernyhederne.com. Interessen for tyrkisk fodbold? Skyldes en kæreste med tyrkiske rødder:

Fra Sønderjylland til Tyrkiet

”Jeg studerer på Journalisthøjskolen i Aarhus og har interesseret mig for sport og særligt fodbold hele livet. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland, hvor jeg spillede fodbold i SønderjyskEs moderklub HFK, men har boet i Aarhus hele mit voksenliv.

Jeg begyndte at dykke ned i tyrkisk fodbold for en håndfuld år siden, hvor jeg mødte min kæreste, der har tyrkiske rødder. Det er særligt blevet intensiveret de seneste par år i takt med at jeg har rejst mere i landet og er blevet klogere på sproget. 

Det er i samme periode jeg er begyndt at brede det ud på Betxpert. Derfor glæder jeg mig meget til at udvide skriblerierne på netop Betxpert, som har været det sted, der har hjulpet mig klart mest i min sportsbetting, siden jeg begyndte at tage det seriøst. 

Min interesse for sportsbetting blev som så mange andre vakt første gang jeg købte en Danske Spil-kupon for håndører i den lokale kiosk som 16-årig (dengang alderskravet lå helt dernede). Dengang var det naturlig lir til weekendens fodboldkampe, men et par år senere tog seriøsiteten fart i samspil med, at min interesse for poker blev større. Det er ikke svært at se lighederne mellem poker og sportsbetting, når det kommer til at lære mekanismerne og blive mere kompetent, ligesom poker- og sportsbettingmiljøet også overlapper hinanden.

Udover tyrkisk fodbold interesserer jeg mig både ‘civilt’ og i bettingmæssig forstand særligt for italiensk og - måske ikke overraskende - dansk fodbold."