Kristi Himmelfartsdag er der vanen tro Dong Cup finale i Parken. Kampen står mellem AaB og topholdet i SAS-ligaen FC København. Mens FC København må forventes at satse alt på at genvinde mesterskabet, kan AaB spille mere frit. Uanset resultatet i Parken, er holdet fra Aalborg nemlig sikret europæisk deltagelse i næste sæson, hvis blot FCK sørger for at genvinde det danske mesterskab. FC København er på forhånd svag favorit og vil selvfølgelig gerne vinde "The Double", men med deres hårde program indenfor de seneste uger, kan man bestemt ikke udelukke en overraskelse.

Hos Sportingbet får man flotte odds 101,00 for en 2-0 sejr til AaB, kombineret med den tidligere FCK’er David Nielsen som 1. målscorer. Mener man 2-0 er i overkanten, giver det odds 61,00 for en 1-0 sejr til AaB med David Nielsen som matchvinder.

Hvis man tror mere på en favoritsejr til FC København, giver Sportingbet odds 31,00 for en 2-0 sejr kombineret med brasilianeren Âlvaro Santos som 1. målscorer. 4-0 med samme kombination giver odds 71,00.

Sportingbet kan også friste med odds 6,50, hvis AaB fører ved halvleg og derefter vinder kampen eller hvad med odds 23,00 på, at begge hold scorer på straffe.

Der er selvfølgelig en masse andre spændende væddemål til kampen AaB-FC København, som alle kan ses på Sportingbet.com.