Med Grækenlands overraskende sejr i EM-finalen i går aftes, har vi nu sat endeligt punktum for den store EM 2004 konkurrence på BetXpert.com.

Den sidste konkurrence-kupon viste sig ganske svær at tackle, og blot 9 rigtige var nok til at løbe af med sejren. 5 deltagere sluttede på disse magiske 9 rigtige, og tiebreakeren måtte derfor i brug for at adskille de 5 dygtige deltagere.

Charisteas' afgørende finale-mål faldt i 57. minut, og dette minuttal var Alice Paarup Sørensen fra Ry nærmest på at gætte, og vi kvitterer derfor med en 5-dages fodboldrejse for 2 til London til et Premier League opgør i den kommende sæson. Tillykke til Alice!

På 2. pladsen kom Eigil Houmark fra København SV, og Eigil modtager derfor en party pack med landsholdstrøje, pizza vouchers, chips, øl, og meget mere til en god fodbold-aften foran flimmeren!

De øvrige præmiegivende placeringer i konkurrencen gik til:

Nr. 3. Martin P. Andersen, Odense (9 rigtige)
Nr. 4. Claus Eder, Odense (9 rigtige)
Nr. 5. Anders Sørensen, Hvalsø (9 rigtige)

Se alle placeringer for konkurrence-kupon 4 på http://www.betxpert.com/konkurrence/results.asp?cid=4&sort=num

Vi benytter denne lejlighed til at takke de i alt 590 deltagere der deltog i EM-konkurrencen, og håber at vi på et senere tidspunkt kan vende tilbage med flere spændende konkurrencer og flotte præmier på BetXpert.com!

Fortsat god sommer!