Tirsdag aften mødes Real Madrid og Atalanta igen i returkampen i Champions League-ottendedelsfinalen. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen. 

Det er snart tre uger siden, at første kamp blev spillet i Bergamo, og her kunne Real Madrid rejse hjem til den spanske hovedstad med en sejr på 1-0 og altså et glimrende udgangspunkt før returopgøret. 


Tirsdag venter returkampen på Alfredo Di Stéfano Stadium, som Real Madrid har spillet på, siden fodbolden blev genstartet efter pandeminedlukningen. 

Odds på Real Madrid - Atalanta

Nedenfor finder du de bedste odds til returkampen i Madrid, der spilles tirsdag aften med kampstart klokken 21.00. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. Der er optakt på TV3+ fra klokken 20.00.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atalanta 3,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,20
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Nej 2,31
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Duván Zapata scorer 3,10
Josip Ilicic scorer 3,80
Vinícius Júnior scorer 4,33
Ruslan Malinovskyi scorer 4,35
Robin Gosens scorer 5,00
Sergio Ramos scorer 5,50
Federico Valverde scorer 6,75

Odds er senest opdateret mandag den 15. marts klokken 10.08.

Spil på Real Madrid - Atalanta hos Onsidebetting

Som oddsene antyder tror bookmakerne mest på Real Madrid i tirsdagens returmøde, men Zinedine Zidanes mandskab møder et Atalanta-hold, der mange gange har bevist, at de har masser af mål i sig. I første kamp var de dog uden chancer, og Real Madrid dominerede og formåede at rejse fra Italien med både sejr og et clean sheet. 

For Atalantas vedkommende ændrede kampen sig markant tidligt i opgøret, da Remo Freuler efter bare 17 minutters spil fik direkte rødt kort. Real Madrid satte sig på kampen uden dog at skabe mange store chancer undervejs. Atalanta kæmpede flot, men det lykkedes ikke at holde buret rent, da Ferland Mendy blev matchvinder på et fint langskud i det 86. minut.

I weekenden vandt Real Madrid med 2-1 hjemme mod Elche på to mål af Karim Benzema. Franskmanden var ikke med i første kamp i Bergamo, men det forventes, at Real-topscoreren er med fra start i returmødet. 

Atalanta var i aktion fredag aften, hvor man hjemme slog oprykkerne Spezia med 3-1. Her kom Mario Pašalić på tavlen to gange, men han starter formentlig ikke inde i Madrid. 

Bud på startopstillinger

Real Madrid: Courtois - Vázquez, Varane, Ramos, Mendy - Modric, Valverde, Kroos - Asensio, Benzema, Júnior

Atalanta: Gollini - Tolói, Romero, Palomino - Mæhle, de Roon, Pessina, Gosens - Iličić - Muriel, Zapata

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Real Madrid er uden Dani Carvajal og Mariano, men til gengæld er folk som Sergio Ramos og Karim Benzema klar til returkampen. Casemiro fik gult kort i første kamp, og brasilianeren er ude med karantæne. Eden Hazard er også yderst tvivlsom hos Real Madrid. 

Atalanta må undvære Remo Freuler, der som nævnt fik rødt kort i første kamp. Derudover er blandt andre Hans Hateboer ude for Atalanta, mens Berat Djimsiti er tvivlsom.