Champions League er endelig tilbage, og tirsdag aften venter det største opgør ud af de otte ottendedelsfinaler. Paris Saint-Germain får besøg af Real Madrid på Parc des Princes. BetXpert bringer her udvalgte odds på PSG - Real Madrid.

De europæiske klubturneringer går nu ind i den afgørende fase, og vi starter tirsdag ud med den største turnering af slagsen. Champions League byder tirsdag på to ottendedelsfinaler, og onsdag følger yderligere to. I næste uge spilles første opgør i de resterende fire ottendedelsfinaler. 


Tirsdagens med afstand største kamp bliver spillet i Paris på Parc des Princes, hvor PSG får besøg af Real Madrid. Den anden ottendedelsfinale tirsdag står mellem Sporting og Manchester City. Begge opgør starter samtidig. 

Du kan læse BetXperts Champions League 2021/2022-optakt her

Odds på PSG - Real Madrid

Nedenfor finder du de bedste odds til PSG - Real Madrid. Der er kampstart tirsdag aften klokken 21.00, og du kan se braget direkte på TV3+ og Viaplay. 

Odds på PSG - Real Madrid (1X2) Højeste odds Bookmaker
PSG 2,09
Uafgjort 3,95
Real Madrid 3,82
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,69
Under 2,5 mål 2,43
PSG - Real Madrid odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,58
Nej 2,20
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé scorer 2,25
Lionel Messi scorer 2,50
Mauro Icardi scorer 2,90
Neymar scorer 3,20
Vinícius Júnior scorer 3,70
Achraf Hakimi scorer 7,50
Luka Modric scorer 9,50

Odds på PSG - Real Madrid er senest opdateret mandag den 14. februar klokken 11.50.

Spil på PSG - Real Madrid hos Mr Green

Som den øverste oddstabel viser, er det PSG, der er bookmakernes favoritter til at vinde første opgør. Du kan få odds 2,09 på PSG-sejren hos Marathonbet, mens Real Madrid-sejr giver odds 3,82 hos selvsamme spiludbyder. Uafgjort giver odds 3,95 hos NordicBet*

BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, har et spilforslag til PSG - Real Madrid, og det går på, at Real Madrid avancerer til kvartfinalen.

Real Madrid går videre til kvartfinalen: Odds 2,15 hos Mr Green*

Tipredaktør Pilantra tror mest på "Los Blancos" mod PSG, og det begrunder han således: "PSG har ganske vist de største stjerner, men ikke nødvendigvis det bedste hold. Det kan blive to tætte kampe, men Real Madrids erfaring og hjemmebanefordelen i returkampen giver dem en smal favoritværdighed til samlet at gå videre."

Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du læse dem alle her

Spansk fodboldekspert: "Jeg forventer en tålmodig og forsigtig kamp"

BetXpert har talt med Paulo Chichon, der er vært på podcasten Lyden af La Liga samt ekspert på spansk fodbold hos Ekstra Bladet og Holdet.dk*. Chichon forventer, at tirsdagens kamp bliver en konservativ en af slagsen, hvor holdene vil se hinanden an.

- Jeg forventer en intens, tålmodig og forsigtig kamp. Omvendt har jeg franske kontakter, som fortæller om PSG Ultras, der virkelig vil vise sig frem, og derfor er der skruet rekordhøjt op for politiets tilstedeværelse, siger Paulo Chichon og fortsætter:

- Real Madrid har haft et formdyk, og der er uvished om formen hos centrale spillere som Mendy, Carvajal, Benzema og Vinícius. Opgøret kommer - i grove træk - også til at færdiggøre et af holdenes sæson.

- Begge er topfavoritter til ligatitlen og har færdigspillet sine cupforpligtelser, så taberen her vil mangle den fortsatte store gulerod i denne sæson, og med så meget på spil, forventer jeg særligt en konservativ kamp fra Real Madrid, mens PSG nok også respekterer deres modstandere.

Hvor står Real Madrid inden mødet med de parisiske stjerner?

- Real Madrid står mere svagt end før i sæsonen, og det skyldes Benzemas fravær. Ud over at være blandt verdens to-tre bedste målmagere, er hans betydning vital i forhold til opspillet og for det chanceskabende hos Real Madrid, fortæller Paulo Chichon og fortsætter:

- Pointmæssigt hakker man lidt og er slået ud af Copa del Rey, men i forhold til hvor man stod før sæsonstarten, er man meget optimistiske. Courtois er stadig verdens mest afgørende målmand, det nye makkerpar i Alaba og Militão fungerer stort set upåklageligt, midtbanetrioen med Kroos, Casemiro og Modric kan stadig matche alle hold, og Vinícius' potentiale er pludselig forløst. 

Real Madrid har været uden topscorer Karim Benzema i de seneste tre kampe, og uden ham bliver Reals angrebsspil for nemt at læse ifølge Paulo Chichon.

- Benzema træner med igen nu, og jeg tror, at han spiller fra start tirsdag. Uden ham bliver Real Madrids angrebsspil forudsigeligt. Han er den store kreative iværksætter, og hans samarbejde med Vinícius er 50 procent af grunden til brasilianerens store rolle i denne sæson, siger den spanske fodboldekspert, der i øvrigt mener, at hverken Isco, Bale, Jovic eller Hazard greb den chance, Benzemas fravær gav dem. 

"Jeg har Real Madrid som 51-49 favorit"

Paulo Chichon er enig med Frank Pilantra i, at Real Madrid er smalle favoritter til at gå videre. 

- Som Lilian Thuram sagde i spansk presse for et par dage siden: "Når du har Mbappé, Messi og Neymar er det normale, at du går videre." Men franskmændende mangler europæisk rutine, hvilket omvendt indkapsler Real Madrid fra træner over hold til institutionen selv, siger Paulo Chichon og fortsætter:

- Derudover fungerer Pochettinos kollektiv ikke, og man er påvirket af at have tre luksusspillere i front, og det bør hjælpe Real Madrid at have et funktionelt kollektiv, der kan fungere i alle spillets faser. Derfor har jeg Real Madrid som 51-49-favorit, lyder det fra Paulo Chichon, der afslutningsvis siger:

- Og i kampen er der jo fortællinger overalt. Mbappé mod sin måske kommende arbejdsgiver? Keylor Navas, Achraf Hakimi, Sergio Ramos (skadet) og Ángel di María mod sin gamle klub. Og Ancelotti, der har været træner for PSG. 

Første møde siden november '19

PSG og Real Madrid var i Champions League-gruppe sammen i 19/20-sæsonen, og det var i den sæson, PSG gik hele vejen til finalen, der blev tabt til Bayern München uden tilskuere til stede. PSG vandt gruppen foran Real Madrid dengang, og det gjorde de blandt andet, fordi de slog madrilenerne med hele 3-0 hjemme på Parc des Princes. Tilmed uden både Neymar og Mbappé.

På Bernabéu spillede de 2-2 i november 2019, og det er seneste gang, de to hold har mødt hinanden. 

Bud på startopstillinger

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Wijnaldum, Paredes, Verratti - Mbappé, Messi, Neymar

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Neymar har blot spillet ti ud af 24 kampe for PSG i Ligue 1 i denne sæson, men det forventes, at han spiller mod Real Madrid tirsdag. Det vil i givet fald være brasilianerens første kamp siden slutningen af november. PSG er uden Real Madrid-legenden Sergio Ramos samt Ander Herrera og Juan Bernat.

Hos Real Madrid har man været uden de to franske spillere Karim Benzema og Ferland Mendy i de seneste tre kampe, men det lyder til, at de begge er klar til tirsdagens brag.  

I alt har de to hold spillet seks Champions League-kampe mod hinanden i historien, og her er Real Madrid bedst indbyrdes med tre sejre. PSG har én sejr, og det den føromtalte 3-0-sejr fra 19/20. To gange er det endt uafgjort.