Vi kan se frem til masser af underholdning og spændende fodboldbrag, når der igen åbnes for Champions League-kampene i slutspillet. Det kan især blive et intenst opgør, når Manchester United besøger det spanske mesterhold Atlético Madrid.

Der kan komme gang i netmaskerne i Madrid

Superstjernen Cristiano Ronaldo vender tilbage til den spanske hovedstad og skal forsøge at give Manchester United sejren over Diego Simeones Atlético Madrid.

Der er med garanti en masse Atlético Madrid-fans, der kan huske CL-finalenederlagene til rivalerne Real Madrid med Ronaldo i spidsen.

Hverken Atlético Madrid eller Manchester United kan være tilfredse med ligapræstationerne, men succes i Champions League kan få kritikken til at forstumme.

Atlético Madrid - Manchester United: Begge hold scorer i kampen til odds 1,95 hos Bet365*

Det kan blive et underholdende brag, hvor begge hold tør satse offensivt. Atlético Madrid er ikke uovervindelige i defensiven og selv de mest hardcore Manchester United-fans må erkende, at det heller ikke er lykkedes manager Ralf Rangnick at få styr på organisationen.
Se MatchCenter her.

Marathonbet tilbyder 0% margin

Atlético Madrid: odds 2,61
Uafgjort: odds 3,22
Manchester United: odds 3,24

Vi kan også få masser af mål på Estádio da Luz

Hvor længe kan Ajax mon holde på succestræneren Eric ten Hag? Ajax er stordominerende i den hollandske liga, og de var da også den helt store oplevelse i gruppespillet, hvor den traditionsrige storklub tog seks sejre og smækkede bolden i netmaskerne 20 gange.

Ajax er da også favoritter mod portugisiske Benfica, og vi kan håbe på at profiler som brasilianske Antony, erfarne Tadić og Sebastian Haller igen sørger for, at vi får masser af underholdning. Vi kan endda få den tidligere FCK-spiller Mohamed Daramy i aktion.

Man skal dog ikke undervurdere Benfica, der stiller med den skarpe Darwin Núñez i front, og den uruguyanske angriber kan sagtens stjæle opmærksomheden og sparke Benfica til sejr.

Benfica - Ajax: Over 2,5 mål: Odds 1,72 hos Bet365*

Det forventes at Ajax igen vil vælge en offensiv taktik og blæse til angreb. Benfica har profilerne til at presse Ajax-defensiven, og der er lagt op til en åben, chancerig kamp, hvor risikovillige Ajax kan komme til at sætte tempoet.
Se MatchCenter her.

Tirsdagens kampe:
Denne runde bliver dog sparket i gang på Stamford Bridge, hvor Chelsea med Andreas Christensen er storfavoritter mod franske Lille.

                                                   

Chelsea vandt trofæet ved VM for klubhold, men Londonklubben er dog faldet ud af kampen om Premier League-mesterskabet i denne sæson. Men så kan manager Thomas Tuchel rette fokus på at sætte tropperne op til at genvinde den prestigefyldte Champions League-titel.

Lille imponerede i gruppespillet med udesejre over Sevilla (2-1) og Wolfsburg (3-1), men i Ligue 1 indtager Lille en skuffende 10.-plads og de rendte blandt andet ind i et 1-5-nederlag til PSG.

Chelsea bør dominere dette opgør, og det vil være en sensation, hvis det ender med sejr til Lille.

Chelsea - Lille: Chelsea vinder med 1 eller 2 mål: Odds 1,91 hos Unibet*

Lille forventes at komme under pres, men de skal jagte et acceptabelt resultat i returkampen. Offensivt har Chelsea ikke helt fundet højeste gear og har måttet nøjes med smalle sejre i de seneste kampe.

Man finder odds 1,91 hos Unibet* ved at kombinere:
48% af indskud på odds 3,65 for Chelsea (-1) X
52% af indskud på odds 4,00 for Chelsea (-2) X
Se MatchCenter her.

Villarreal kan give Juventus kamp til stregen

Vi skal holde godt øje med Villarreal i dette opgør for de kommer med masser af selvtillid, og Juventus skal virkelig spille op til deres bedste for at bremse Villarreals offensiv med Gerard Moreno og Arnaut Groeneveld.

Villarreal har leveret ganske fine aktioner i de seneste kampe og formåede at få 0-0 mod førerholdet Real Madrid hjemme på El Madrigal, inden de hentede en 4-1-sejr på udebane mod Granada.

Efter 1-1-kampen mod Torino kunne Juventus fejre at de havde gennemført 12 Serie A-kampe i træk uden nederlag, men de har svært ved at indhente topholdene Inter, Milan og Napoli.

Villarreal - Juventus (1. halvleg) X: Odds 2,05 hos Bet365*

Villarreal er favoritter, men rutinerede Juventus er svære at besejre. Især Juventus vil næppe have travlt med at komme frem i offensiven, og det kan blive en taktisk affære, hvor begge hold vil holde fokus på organisationen og angribe opgøret med tålmodighed. Det ligner dermed en stillingskrig i de første 45 minutter, mens vi skal frem til 2. halvleg, før der bliver åbnet for posen.
Se MatchCenter her.

Hold øje med yderligere spilforslag fra vores ekspertpanel til Champions League-kampene.