Der var spænding til det sidste i den forgangne uges OddsXpert-konkurrence, hvor intet var afgjort forud for søndagens kampe. I ugens løb var der masser af gode luringer, bl.a. ramte ugens nummer to, "StoneyP", det noget overraskende 1-tal i Rotterdam-derbyet mellem Excelsior og Feyenoord. Flotte 7,25 point var der at hente. Desværre, for ham, kom han trods det fine tip, til kort overfor ugens vinder "painterman". Denne ramte ikke Excelsior, men holdt istedet en stabil indtjening over ugen med flere fine træffere: X i Barcelona-Sevilla til 3,60, Norges håndbold-sejr over Danmark til 2,00 og søndagens Lens-sejr over Lyon til 4,00.

For sin sejr belønnes "painterman" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

En ny ugekonkurrence er allerede igang, og tirsdag fortsættes med forventede tætte opgør ved håndbold-EM for herrer. Heriblandt Danmarks skæbnekamp mod Kroatien. Afgiv dit tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.