Mike Tullbergs fantastiske scoring i de døende sekunder på Brøndby stadion blev ikke blot afgørende for kampens udfald. Der var nemlig en del deltagere i OddsXpert der havde satset på en overraskende AGF-sejr, heriblandt "per_b_s" som endda formåede at stikke snuden et godt stykke længere frem end "gonzo6".

Med hele 11,55 point vandt "per_b_s" med hele 2,05 point, og bliver fortjent belønnet med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

I månedskonkurrencen for august er "per_b_s" godt med fremme, hvor ugesejren har bragt ham frem på en tredieplads. På en foreløbig førsteplads findes "Tunnicliff" med 13,62 point, mens "Krogh" og "per_b_s" ligger på hjul med hhv. 13,15 og 12,15 point.

En ny ugekonkurrence er skudt igang mandag, og det er (næsten) aldrig for sent at hoppe med på vognen. Du kan deltage her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.