Danmarks Statsminister, Anders Fogh Rasmussen, er kandidat til fire internationale topposter. Scandic Bookmakers er nu ude med odds på den danske regeringsleders næste job.

Poul Schlüter fik en næse da han gik efter formandskabet for EU-Kommissionen, mens det heller ikke blev til posten som NATO’s Generalsekretær til Uffe Ellemann-Jensen, Hans Hækkerup eller Poul Nyrup Rasmussen. Får Anders Fogh Rasmussen til gengæld jobbet, får du pengene fem gange igen hos Scandic Bookmakers.

Havner statsministeren som EU Formand for det Europæiske råd får spillerne hos den dansk-ejede bookmaker pengene syv gange igen, mens der er odds 10,00 at hente på Fogh Rasmussen som EU Kommissionsformand eller EU Udenrigsminister.

- Det skal blive spændende at se hvor den danske Statsminister havner, når regeringstiden er omme. Der er i hvert fald gode chancer for han får en Europæisk topstilling, og jeg er sikker på det bliver et meget populært spil hos vores mange kunder – for de er vilde med odds på politik, siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov.

Special Events - Anders Fogh Rasmussen - Next job
NATO Generalsekretær 5,00
EU Formand for det Europæiske råd 7,00
EU Kommissionsformand 10,00
EU Udenrigsminister 10,00
Formand for Den Europæiske Centralbank 20,00
Direktør for WTO 25,00
FNs Generalsekretær 25,00
Leder af IMF 25,00
Chef for Verdensbanken 50,00
UEFA Formandsposten 250,00
DBU Formandsposten 500,00