I aften tager de forsvarende danske mestre fra AaB for alvor hul på årets Champions League turnering, når selveste Manchester United gæster Energi Nord Arena.

Hverken AaB eller Manchester United har startet særligt godt ud i deres respektive hjemlige ligaer, men alligevel er der ingen tvivl om, at de Røde Djævle er storfavoritter i aftenens opgør. Især efter det uafgjorte resultat mod Villarreal i åbningskampen, er United med garanti opsat på at få en sejr i land, hvilket i skrivende stund kan fås til odds 1,36 hos Betfair*, mens en dansk sejr modsat ligger helt oppe i 14,5.

Et af Manchester Uniteds største problemer i denne sæson har været de manglede mål, fra især Wayne Rooneys side, men ifølge træner Sir Alex Ferguson er det blot et spørgsmål om tid før den unge englænder igen får netmaskerne til at blafre. Tror du, det vil ske i aften kan du få odds 6,2 for Rooney som første målscorer, mens tilbagevendte Christiano Ronaldo giver odds 4,9.

Hvis du dog mere tror på AaB, skal du måske prøve at forfølge Jeppe Curths egen optimistiske udtalelse om, at det bliver en 3-0 sejr til nordjyderne, hvor sidste sæsons topscorer naturligvis selv står for at par af træfferne. En 3-0 sejr til AaB giver i øjeblikket gigantiske odds 510, mens man vil få pengene 6,2 gange igen, hvis Jeppe Curth blot scorer i løbet af kampen.