Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København har forlænget aftalen med Ståle Solbakken, så nordmanden nu er på kontrakt i FCK frem til og med sommeren 2021. Danske Spil* har nu åbnet odds på, hvor mange mesterskaber FC København kommer til at vinde i succestræneren Ståle Solbakkens nye kontraktperiode frem til 2021.

Hvis man tror, at FC København rydder bordet og snupper alle fem mesterskaber i perioden, så er der penge at hente på det.

- Vi har odds 5,00 på, at FC København vinder alle mesterskaber frem til 2021. Det er selvfølgelig svært at spå om udviklingen, men hvis man forudsætter, at alle klubber spiller ud fra deres nuværende økonomi og spillertrup, så vil FCK jo være favorit hver gang, siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike, og fortsætter:

- De er allerede langt foran i denne sæson, og på spillersiden har de allerede vist, at de er stærkere end alle de andre hold i ligaen. Med deres økonomiske styrke in mente er der bestemt muligheder for, at styrkeforholdet fortsætter med at være sådan i de kommende år.

Oddset på det modsatte udfald - at FCK ikke vinder alle fem mesterskaber - har Danske Spil* sat til 1,15.