Der er mange lokkende tilbud om at blive rig i en fart med smarte fiduser til at score de store gevinster. Flere håbefulde spillefugle er blevet lokket til at prøve lykken med Arbitrage Modellen, der tager udgangspunkt i misbrug af spiludbydernes velkomstbonus.

Det er fristende at tro, at der er en let vej til rigdom og at det søde liv venter lige om hjørnet. Så desværre falder mange i fælden og vælge at betale for Arbitrage Modellen i håb om, at det er en gylden genvej til at besejre bookmakerne.

Der er flere forskellige variationer på nettet, men typisk med Arbitrage Modellen, der også kaldes Startbonus Teknikken, så skal man betale omkring 12.000 - 15.000 kroner for startforløb med instruktionsvideoer med forklaring på, hvad systemet består af.

Det bliver understreget, at denne startinvestering er tjent ind på 14 dage og der er i det hele taget skuet godt op for de gyldne løfter hos sælgerne af Arbitrage Modellen.

De første skridt mod det liv, du har drømt om

💥🍾 Jeg garanterer 100% at du tjener penge 💥🍾

💥🍾 Jeg tjente 32.000 kr på en uge 💥🍾

💥🍾 Du kan tjene 100k om måneden med Arbitrage Modellen 💥🍾

Vi vil ikke nævne hjemmesider eller navne på sælgere af disse modeller, da vi ikke ønsker at give reklame eller omtale.

Sådan fungerer Arbitrage Modellen

Det er ikke videre indviklet og grundlæggende er planen med Arbitrage Modellen, at man skal overtale en række venner og bekendte til at oprette konti hos bookmakerne mod at dele overskuddet med dem. 

Derefter går man i gang med at udnytte de mange velkomstbonus hos bookmakerne til f.eks at bette på alle tre udfald i samme fodboldkamp fra forskellige konti, der alle har fået bonus.

Dermed er man garanteret gevinst på ét af de tre væddemål uanset udfald af kampen. Ved at overtale flere og flere til at være med til at oprette konti, kan man få nye bonusmidler at spille for.  

Det er på ingen måde en banebrydende idé at benytte stråmandskonti til at udnytte velkomstbonus og der findes allerede flere gratis guides, videoer og hjemmesider, der fortæller om metoden.

Sælgerne får det til at virke yderst nemt og indbringende ved at bringe succeshistorier fra andre på deres hjemmeside og i videoer på Youtube. Men det er selvfølgelig ikke så nemt at få overskud, og slet ikke de store beløb som bliver fremhævet.

Det skal også understreges, at modellen bestemt ikke er uden risici og bookmakerne er naturligvis opmærksomme på, at det slags foregår.

Arbitrage er også kaldet surebet eller safebet.

Et surebet er et væddemål, hvor man på grund af gunstige odds er sikker på overskud. Hvis man fx i en tenniskamp kan få den ene spiller til odds 2 og den anden til odds 2,05, så kan man spille på begge og være sikker på overskud, uanset hvem der vinder.

Læs mere om Arbitrage betting her

På det sociale medie Reddit kan man læse mere om fælderne ved at betale for Arbitrage Modellen.

Bookmakerne slår ned på bonus-misbrug

Man kan ikke blot oprette en spilkonto, placerer ét væddemål og derefter udbetale din gevinst. Der er oftest omsætningskrav tilknyttet et velkomsttilbud og disse varierer fra bookmaker til bookmaker.

Opretter du dig f.eks som ny kunde hos Unibet, så vil du kunne tage imod en velkomstbonus på 100% op til 1000 kroner. Denne bonus skal omsættes mindst 8 gange til min odds 1,40 før det er muligt at udbetale fra din konto.

Hos ComeOn er deres velkomstbonus til nye spillere på 100% op til 500 kroner med et omsætningskrav på 5 gange til min odds 1,80. 

Bookmakerne tilbyder disse velkomstbonus til nye spillere for at give dem en god start og ekstra spænding. Og de er ikke interesserede i misbrug af deres bonustilbud.

Bookmakerne gør derefter meget for at bekæmpe snyd, stråmandskonti og denne form for arbitrage betting mellem flere forskellige konti.

Hvis man kaster sig ud i at benytte denne model og startbonus teknikken, så vil der være en risiko for at få lukket konti og konfiskeret gevinster for brud på bookmakernes regler og vilkår.

Ved oprettelse af spilkontoen accepterer man samtidig reglerne, der bl.a omfatter at spillekontoen udelukkende er til personlig brug.

Nordicbet: "Danmark har historisk set altid været et land med stort bonusmisbrug"

Ser vi på Nordicbets regler og vilkår, så står der bl.a følgende:

  • Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil.
  • NordicBets tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
  • NordicBet.dk forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.

Bookmakerne har en række værktøjer til at afsløre bonusmisbrug og IP-sammenfald er blot en af metoderne, der kan få dem til at starte en undersøgelse af spilkontoen.

Tilbage i 2015 fik vi her på BetXpert Peter Weinreich til at fortælle om deres indsats for at begrænse bonusmisbrug. Han var dengang managing director for Betsson Group i Danmark:

"- Vi går ind og vurderer hver enkel sag manuelt. Så det er ikke nødvendigvis kun fordi, at flere logger ind fra samme IP-adresse. For hvis folk fx spiller tripler, så er der nok ikke tale om misbrug. Men hvis vi kan se, at der er et særligt spilmønster, så får vi begrundet mistanke om, at man ikke er i god tro. Herefter ringer vi typisk til kunden, og hvis de så ikke ved, at de lige har spillet et pænt beløb på Schalke 04 eller lægger på, når de hører, det er os, så er der noget galt. Og det oplever vi desværre tit".

Siden da er der kommet yderligere fokus på bonus-misbrug hos bookmakerne.

Vi vil gerne undgå at vores brugere kommer i problemer med bookmakerne og vil derfor advare imod at betale for Arbitrage Modellen i den tro, at det er en hurtig vej til overskud ved at misbruge bonustilbud.

Der er intet i vejen med at oprette en spilkonto hos en række forskellige bookmakere og tage imod deres tilbud om bonus. Man skal blot være opmærksom på at overholde bookmakernes regler og vilkår.

Få oversigt over bookmakernes bonustilbud her

Besøg Cashpoint
Stabile odds
God kundeservice
Hyppige kampagner
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint*.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Besøg ComeOn
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Fokus på Danmark
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvad er arbitrage betting?
Man kan benytte forskelle i bookmakernes odds til at fordele indskud på flere udfald på samme kamp og dermed sikre overskud uanset udfald. Det kaldes også surebetting eller matched betting.

🔎 Er arbitrage betting ulovligt?
Nej, det er ikke ulovligt, men bookmakerne kan vælge at limitere spillere, der i høj grad benytter sig af arbitrage betting.

🔎 Må man dele en spilkonto med andre?
Nej, en spilkonto er kun til personlig brug og man må ikke give andre personer adgang til kontoen. Det er bl.a for at undgå at mindreårige under 18 år samt personer i ROFUS kan spille om penge på nettet.

🔎 Hvad er en stråmandskonto?
Der er tale om en stråmandskonto, hvis kontoen er oprettet eller opereret af tredjepart. Dette er en overtrædelse af spiludbydernes regler og vilkår og kan føre til konfiskering af gevinster og lukning af konto.