BetXpert.com har i dag ændret udseende, og i kølvandet på ansigtsløftningen er der også sket en del indholdsmæssige ændringer på sitet.

For de vante brugere er der ikke ændret det store - og dog. Selvom siderne ved første øjekast - bortset fra farverne – meget ligner det der var at se førhen, har vi med klart fokus på brugervenlighed og navigation foretaget ændringer mange steder på sitet. Og så er det også blevet til et par enkelte nyskabelser.

Poker-guide
Blandt de nye ting på BetXpert.com, er vores poker-guide nok den mest bemærkelsesværdige. Poker er i de senere år blevet et meget udbredt fænomen på nettet, og når man i dag besøger en bookmaker på nettet, vil man som oftest også støde ind i at de har en særskilt poker-afdeling. Vi har derfor ment at det var på sin plads at give brugerne af BetXpert.com en grundig indføring i poker-universet, og det er der således blevet en gedigen poker-guide ud af. Hvor vi giver gode råd, giver en gennemgang af de bedste poker-rooms på nettet, forklarer reglerne for de enkelte spil, og tilbyder en nyttig poker-ordbog, så vejen til poker-bordene og de gode gevinster forhåbentlig bliver lettere!

I forbindelse med oprettelsen af poker-guiden, har vi endvidere knyttet en poker-ekspert til vores site, Erik Smith. Eller DonEriqe, som er det navn I vil komme til at kende ham under. Erik står til rådighed med svar på alle de spørgsmål der måtte være om poker, og kan altid fanges i vores ny-oprettede poker-forum.

Den nye poker-guide kan ses på http://www.betxpert.com/poker

Forum
Samtidig med at vi har fået oprettet en poker-afdeling i vores forum, har vi også reduceret i antallet af rum i vores forum, i en erkendelse af at de 5 rum vi hidtil har haft ikke alle har været lige anvendt. Derfor vil du i vores forum nu finde 4 skarpt adskilte rum til at kategorisere debatterne bedre; Spilforslag, Bookmakere, Poker og Diverse.

I selve forum har vi også ændret en del i layoutet, og for at tilgodese alle interesser på én gang, kan man nu - når man vil læse et indlæg i forum - selv vælge om man vil prioritere hastigheden og blot se de enkelte indlæg et ad gangen, eller om man vil have hele tråd-historikken vist på én gang, og dermed læse alle indlæg i en tråd på én og samme side.

Se forum-ændringerne på http://www.betxpert.com/forum

Ekspert-analyser og statistik
Vores omfattende statistik-sektion har gennem noget tid været vores smertensbarn, da den til tider har vist fejlagtige stillinger og statistik. Disse problemer er vi nu endelig kommet til livs, og det markerer vi med at gøre statistikken tilgængelig dér hvor man oftest har mest brug for den, nemlig når man læser en kampanalyse i Ekspertpanelet. I forbindelse med kampanalyserne er man fremover kun et enkelt klik væk fra hold-statistikker, stillinger mv., da disse automatisk kobles til de enkelte analyser.

En anden væsentlig ændring i ekspertanalyserne er at man nu via sit klik på en kamp i analyse-vælgeren eller fra vores forside, bliver dirigeret direkte hen til den kamp man klikkede på.

Statistik-sektionen kan ses på http://www.betxpert.com/stats

Dagens Double = Dagens Fidus
En anden nyskabelse er at den velkendte "Dagens Double" er blevet omdøbt og fremover vil gå under navnet "Dagens Fidus". Vi har besluttet at vi ikke via navnet ønsker at lægge os fast på at dét der udvælges dagligt må og skal være en double, og derfor indikerer navneskiftet at Dagens Fidus i højere grad bliver et udvalg af dagens bedste tips. Om det så er singler, vinderspil, doubler eller noget helt fjerde, vil være afhængigt af udbuddet på dagen.

Besøg Dagens Fidus på http://www.betxpert.com/ekspert/fidus

Ekspertmåling på seneste 30 dage
Blandt de mere omfattende ændringer er også den måde vi fremover vil foretage den primære måling af vores eksperter på. Hidtil har vi for alles vedkommende opereret "pr. sæson", dvs. at den ekspert-statistik der bl.a. findes via Top 10 på vores forside, har været udregnet over hele sæsonen. Uanset om eksperten var ny, om man var kort eller langt inde i sæsonen, osv.

Den hidtidige måling har således haft sine skævheder, hvilket vi mener at imødekomme dels gennem det nye indsats-spænd på 100-200-300 kr. som blev indført for nogle uger siden, og ved at ændre fokus i ekspert-målingerne. Ved at lade den primære måling foregå løbende over de seneste 30 dage i stedet, kan man som bruger nemmere identificere hvem der er i form. Og på denne måde presses eksperterne også til vedvarende at levere deres ypperste, og kan ikke hvile på "fordums storhed". Sammenligningen mellem de enkelte eksperter bliver dermed mere lige, da alle måles for samme periode.

Den totale sæson-måling vil naturligvis stadig blive foretaget, og vil være tilgængelig i vores ekspert-statistik og på de enkelte ekspert-sider, hvor man nu også kan se udvidet statistik for alle eksperter. Endvidere får den velkendte procent-Top 10 på forsiden nu også følgeskab af en "overskuds-Top 10", hvor man kan se de 10 eksperter med bedste indtjening i kr./øre over de sidste 30 dage.

Ekspertpanelet kan ses på http://www.betxpert.com/ekspert

HTML-standarder som erklæret mål
Den tidligere version af BetXpert.com har desværre taget sig forskelligt ud afhængigt af hvilken browser man anvendte, og vi selvom det i vores dage er svært at programmere sig frem til komplet ensartethed på tværs af alle browser-typer, er det fremover vores erklærede mål at alle skal have tilnærmelsesvis samme udbytte af at besøge BetXpert.com. Uanset om man bruger Internet Explorer, Mozilla, Netscape, Opera, Firefox osv., og uanset om man bruger PC eller Mac.

Derfor har vi i opbygningen af den nye side haft fuldt fokus på at efterleve de html-standarder der er sat for programmering af hjemmesider, og resultatet skulle gerne være at BetXpert.com nu tager sig ens ud i alle de seneste versioner af den mangfoldighed af browsere der findes på markedet.

Vi håber at I alle tager vel imod "det nye BetXpert.com" og de mange nye og forbedrede funktioner. Og så kan vi allerede nu melde at vi er på banen med info om en ny konkurrence på BetXpert.com allerede om en lille uges tid...