Vores bookmaker-guide er i dag blevet tilført den engelske bookmaker Stan James.

Med over 30 år på bagen, er Stan James ikke blandt de yngste i klassen, og fremstår dermed også som en af de mere veletablerede i branchen.

Den primære grund til at Stan James kom i vores sigte, var da vores nye golf-ekspert, Kristian Mølholm, gjorde opmærksom på at Stan James har hvad der kan kaldes noget nær markedets største udbud på golf. Efter at have afprøvet bookmakeren gennem noget tid, har vi kunne konstatere at det ikke blot er indenfor golf de er godt med.

Stort set ikke én eneste fodboldkamp løber af stablen i Europa uden at man kan spille på den på flere måder (1X2, over/under mv.), og når vi taler de "store kampe", er Stan James med helt fremme mht. antal udbud af spil på kampene. Også på US Sport er Stan James med - flere steder helt ned på college niveau.

Læg dertil at oddsene hos Stan James ligger i den gode ende af markedet, og at de sjældent bliver slashet selvom de er tidligt ude. Ednvidere tilbyder Stan James lige nu en velkomst-bonus på £25 (ca. 265 DKK), til alle nye kunder. Så er der vist ingen grund til ikke at føje denne bookmaker til sin personlige bookmaker-portefølje!

Læs vores review af Stan James på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=35