Der er i dag kommet et nyt medlem i vores guide af anbefalede bookmaker: Canbet.

Den australsk/engelsk-baserede bookmaker specialiserer sig i noget så basalt som høje odds(!). Canbet ligger nemlig helt i top hvad angår tilbagebetaling til kunderne på de kampe og odds de udbyder. Desuden har Canbet et af markedets allerbedste udvalg på især amerikanske sportsgrene. Og især på disse sportsgrene lever Canbet op til deres klare ambition om at tilbyde højeste odds af alle på markedet.

Tilføjelsen af Canbet netop nu skal også ses i lyset af at de har markedets absolut bedste odds på samtlige kampe ved Euro 2004. Til lejligheden har de nemlig oppet deres teoretiske tilbagebetalingsprocent så den på alle Euro 2004-kampe er på hele 95%, fremfor de ca. 92% de gennemsnitligt ligger på.

Kort fortalt betyder det at hvis du hos en bookmaker med en procent på 90 finder odds 1,80 på en kamp under Euro 2004, så vil samme spil hos Canbet give 1,90! Ganske enkelt fordi de betaler mere tilbage til spillerne.

Lige nu tilbyder Canbet alle nye kunder en bonus på €30 i form af et gratis spil på et udvalg af begivenheder, bl.a. vinderen af Euro 2004, Wimbledon, næste års Premier League mm.

Læs vores review af Canbet og se mange flere facts om dem på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=27