Expekt * .com har haft en meget kraftig vækst i første kvartal af 2005. Virksomheden omsatte for 5,4 milliarder DKK (6,6 milliarder SEK) i løbet af første kvartal og poker står stadig for den største andel af omsætningen.

Antallet af nye kunder fastholder en høj og stærk tilvækst. Expekt * .com regner i år med at nå en omsætning, som er mere end dobbelt så stor som statsmonopolet Dansk Tipstjeneste.

* Total bruttoomsætning: 5 426 MDKK (6 618 MSEK)

* Antal nye kunder: 91 000 (474 000 totalt)

– Der er mange lyspunkter i året første måneder. Interessen for poker er fortsat enorm og tilgangen af nye kunder på omkring 1000 om dagen er høj, siger Per-Ivan Selinder, vd, Expekt * .com.

– Selv udenfor Norden er tilvæksten i omsætningen glædelig siger, Per-Ivan Selinder.

Til sammenligning omsatte Dansk Tipstjeneste i 2004 for 9,7 milliader. Alt peger på, at Expekt * .com i løbet 2005 når en omsætning, som er dobbelt så stor som Dansk Tipstjeneste.

Expekt * .com blev for nyligt kåret som "bedst i test" af IT-magasinet Internetworld blandt de ledende spilleportaler i Norden.

Næste uge lanceres en ny site, som yderligere skal højne kvaliteten. I denne forbindelse skifter virksomheden sin grafiske profil.